Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τωρα κατηγορουν και εμας για τα επειοσοδια Γαλλία: Ρεκόρ συλλήψεων την τέταρτη νύχτα επεισοδίων- Ο Μακρόν τα έβαλε με τα social media | LiFO Ειπε η κυβερνηση τους οτι φταιει ο εθισμος των νεων στα κομπιουτερ το ιντερνετ και τα βιντεοπαιχνιδια.... για τα επεισοδια! Πραγμα το οποιο δεν εχει καμια σχεση καθως κανονικα γινοντουσαν διαδηλωσεις πολυ πιο πριν εμφανιστουν τα pc το ιντερνετ τα twitter youtuibe και facebook!! Απειλουν να μπλοκαρουν twitter και youtube,

Τελικά οι σύγχρονοι "ηγέτες" της ΕΕ μοιάζουν σαν να βγαίνουν όλοι από συγκεκριμένο καλούπι. Κάποιος άθλιος συνομωσιολόγος θα έλεγε ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο σε εφαρμογή, εμείς φυσικά δεν υιοθετούμε τέτοια πράγματα.

Και ο Macron δεν ειναι ο μονος που το πιστευει αυτο! Πριν απο πολλα χρονια οταν ημουν μικρος ενας γνωστος μου τοτε γιατρος ειχε πει οτι υπαρχουν καποιοι που θελουν να μειωσουν τον μεσο ορο ζωης του ανθρωπου και γι αυτο εφευρευσαν τα κομπιουτερ και το ιντερνετ ετσι ωστε οι ανθρωποι να ασχολοουνται πολλες ωρες με αυτα για να παθει ζημια οε εκεφαλος τους ετσι ωστε να πεθαινουν πιο γρηγορα.

Φανταστείτε να συνέβαινε σήμερα η γαλλική επανάσταση, την οποία εκθειάζουν δημοσίως, τι θα γραφόταν από τα μέσα και τα γραφεία τύπου.

Υπόψιν πως σήμερα Ρωσία και Ουκρανία αλληλοκατηγορούν η μία την άλλη πως πρόκειται να ανατινάξουν το πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορίζια, ξεκινώντας τον τρίτο παγκόσμιο.

Αν τυχόν ανατιναχθεί σήμερα όντως, το παττερν του ανέμου θα φέρει το ραδιενεργό fallout απευθείας στο Αιγαίο και την Αττική .

Windfinder1.png

Από αύριο μάλλον τη γλιτώνουμε.

Νομίζω πρέπει να αρχίσουμε να εξετάζουμε λύσεις.

Τωρα δεν την γλιτωνουν οι Ρωσοι! Σημερα τωρα μολις ανακοινωθηκε οτι οι Ουκρανοι πληρωσαντ τις χελωνες για να πανε να πολεμησουν!
Αφου εγω δεν εχω ninja εκει πηγαν τα μεταλλαγμενα τερατα και χειροτεροι εχθροι μου να τους βοηθησουν!
Δημοσισευσαν και φωτογραφια εδω

Αυτό κύριοι λέγεται επιτυχημένη εξωτερική πολιτική (στον Ερντογαν αναφέρομαι φυσικά)!

Η Τουρκία πάει για είσοδο στην ΕΕ, τον Οκτώβρη αδειάζουν τα αμπάρια, η συνταγματική αναθεώρηση που ετοιμάζουν θα κανει το κυβερνών σόι δυναστεια. Έμεινε κάτι άλλο για να αυτομολήσουμε στην γειτονική Αλβανία;

Δεν ήμουν σίγουρος αν πάει εδώ ή στο funny, ειδικά με τον μαλάκα με περικεφαλαία :p

Όταν ο Βαρούφ έλεγε για Δήμητρες κοροϊδεύατε 😜

Back