Οι Ινδοι δεν χωνευουν τους μουσουλμανους λογω Πακισταν αλλα δεν χωνευονται και μεταξυ τους. Μονο το χρημα τους ενωνει σαν ιδεα.
Με αφορμη τα link που ποσταρε ο φιλτατος
@Χειρομαλάχτης, δεν πιστευω τιποτα απο τις λεπτομερειες της ιστοριας.
Αυτο με τα ακεφαλα μωρα, το εβλεπα αλλα δεν μπηκα στον κοπο.Τα μωρα υποφερουν πολλα και βιαιο θανατο μεταξυ αλλων αλλα στυγνους αποκεφαλισμους; ανατριχιασα μονο που πληκτρολογησα αυτες τις λεξεις. Απο την αλλη πλευρα, Σαν διαχρονικο εργαλειο προπαγανδας εχει δουλεψει πολλες φορες ανα τους αιωνες.
Ολα αυτα κανουν μια ωραια συνταγη για απολυτο ολεθρο με ελαχιστα απονερα. Ετσι τα βλεπουν τα κουνελισια ματια μου.
drone και αεροπλανα μου λενε οτι ξερουν που να χτυπησουν και οπως περιμενουμε ολοι, θα το κανουν λεκανοπεδιο.
Στα περι pew pew αναμετρησης. Εχουμε να κανουμε με βασικη γνωση Sun Tzu. Αν γνωριζεις τον εχθρο και τον εαυτο σου, δεν χρειαζεται να φοβηθεις το αποτελεσμα 100 μαχων. Ρουκετες οι παλαιστινιοι; αντιπυραυλικοι θολοι οι ισραηλινοι. Κατακομβες οι παλαιστινιοι; μοναδες ειδικευμενες στις κατακομβες. Καπως ετσι παει.
Οσο για τις κατακομβες, μια μανικα θελεις και η θαλασσα ειναι διπλα.
@Norshgaath, φιλαρακι, χωρις ειρωνια, ωραιες ολες αυτες οι πληροφοριες και οι χαρτες. Μπηκα στον κοπο, για να κρατησω κι εγω την ποιοτητα. 20 με 30.000 τα μελη της χαμας. πολυ λιγοι σε συγκριση με τον ισραηλινο στρατο το οποιο δεν εχει τοση σημασια οσο οτι δεν μπορουν να καλυψουν ολοκληρο τον χαρτη. Οι ισραηλινοι Θα κοψουν το μερος σαν πιτα και θα πανε κομματι κομματι. οπου pew pew θα ριχνουν βομβες και οτι απαγορευμενο υπαρχει. Ποιος θα τους κανει νταντα; Επειδη ειναι καλη περιπτωση να τελειωνουν μια και καλη με την περιοχη, θα το πανε μεχρι τελους και ας παρει 40 μηνες και πολλες απωλειες.
Ακομα πιστευω οτι υπαρχει το χαρτι του αποκλεισμου. χωρις ρευμα, νερο και χωρις αφθονια σε τροφη που δεν ηταν ποτε σε αφθονια σε αυτο το μερος, Θα υπαρξει μεγαλη απελπισια στους αθωους ανθρωπους.