By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!*Ιράκ ναι. Τα χε πει...Επειδή η μνήμη μου καμιά φορά μου παίζει περίεργα παιχνίδια. Θυμίστε μου κάτι. Ο Trump δεν είχε χαρακτηρίσει τους πολέμους στο Ιράν και στο Αφγανιστάν ως χαζούς κι ότι μ' αυτόν θα έδινε τέλος σ' όλους που συνεχίζονται; Εκτός κι αν η λύση είναι ο 3ος παγκόσμιος οπότε ναι μετά απ' αυτόν θα τελειώσουν όλοι.
Η ordinance bomb που διαφήμιζαν και μας είχαν σπάσει τα αρχίδια τόσες μέρες, έχουν ειδικό homing μηχανισμό για να πέσουν όλες στην ίδια τρύπα που δημιουργεί η πρώτη που ρίχνουν;
Ιράκ ήθελα να γράψω.... Oh well πλέον και στις 2 χώρες έχουν χτυπήσει.Ο Trump δεν είχε χαρακτηρίσει τους πολέμους στο Ιράν και στο Αφγανιστάν ως χαζούς
Τόσα χρόνια έχουν λιώσει στους βομβαρδισμούς τις γύρω περιοχές, άκρως επικίνδυνοιΠάντως όσο περισσότερο στριμώχνονται στο Ιράν τόσο πιο επικίνδυνοι μου φαίνεται, οι τύποι δεν είναι ο Σαντάμ, έχουν ικανό οπλοστάσιο με πυραύλους που φτάνουν σπίτια μας...
Το Ιράν μόλις έστειλε πυραύλους προς τη βάση των ΗΠΑ στο Κατάρ.
Όλα καλά.