@Stamatimenos, @Pain και @Savatar προχωράνε να ποστάρουν περισσότερα από ένα.ο καθένας μπορεί να αναφέρει ένα μονάχα παιχνίδι
Και κάπου εκεί έξω ο @Hellion τρώει το Indiana Jones replica καπέλο που έχει...
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους υπόλοιπους που αντιστάθηκαν.
Το Logo με τη Χελώνα. Ήταν τόσο χαριτωμένο το άτιμο που κατάλαβα ότι ποτέ δε θα γίνω Ποδαρονίντζα.
Ok πάμε.
Street Fighter 2 φυσικά, στα Arcade.
Ήμουν τυχερός που είχε μαγαζί κοντά στο σπίτι μου και το έλιωνα στο Γυμνάσιο με φίλους όταν σχολάγαμε (καλά εντάξει, και σε κενά ή καμιά περιστασιακή κοπάνα).
Βέβαια το είχα δει λίγο νωρίτερα, στα τελειώματα Δημοτικού, όταν είχα πάει ένα καλοκαίρι διακοπές βόρεια Εύβοια και το είχα πετύχει σε μπαράκι οργανωμένης παραλίας. Έρωτας μιλάμε.
Ήταν ο λόγος που λυσσαλέα μάζευα λεφτά για να πάρω Super Nintendo και να το έχω σπίτι για να μη χαλάω κάθε μέρα το χαρτζιλίκι.
Επίσης ένα γυρισμένο χέρι, ένα σουφρωμένος χαρτοκόπτης-φόβητρο και μια κεφαλιά Honda με background τα θρανία. Σε δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο, αντίστοιχα.
Μεγάλο σχολείο πως να πατήσεις πόδι (μεταφορικά ή και όχι) σε μπούληδες.
Δικός μου είσαι.Fortress of Fear
Το ένα από τα 2 παιχνίδια που μου είχαν πάρει δώρο οι γονείς (το άλλο ήταν το Skate or Die, το Tetris που είχε μέσα δε μετράει). Η πρώτη μου επαφή με fantasy ίσως. Πάντα αναρωτιόμουν ως παιδί τι διάολο είναι το Χ στον τίτλο. Ήμουν μεταξύ rad νοοτροπίας των 90's και 10ου μέρους. Αλλά τότε τι απέγιναν τα 4-9;
Ένιγουει ήταν εξ με αξία, όχι σαν αυτά που κυκλοφορούν με τη σέσουλα στο Ζενφόρο.