What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ghost Recon Wildlands

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
15,932
Λες να το κατεβάσω, παρότι δεν θα παίξω το παιχνίδι όταν θα βγει? <br><br>Φαίνεται ότι θα πάω σόλο στις αλυκές της Βολιβίας.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,628
Oι προφητείες έλεγαν ότι πρηλόαντ θα έχει στις 21 του μήνα, απρόσμενη έκπληξη όταν είδα το μήνυμα "σταρτ πρηλόαντινγκ νάου". Να συμπληρώσω κι εγώ με τη σειρά μου Τζον/Κάρα και να πω ΟΜΙΤΖΙ ΧΟΛΙΚΑΟΥ ΓΚΟΤΙ ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ!11!!!!!!11!! :pcmr:<br><br>@Κρόνο - Η μπέτα είναι μέχρι τέλος της βδομάδας, 23-27.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
8,574
Καλά δεν θα το ακουμπήσω καθόλου, εκτός και βγει πειρατικό. Ή θα παίξω με τον Παύλο όταν θα βγει στο χαμπλ μπαντλ <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

peisistratos

Hobgoblin Captain
Joined
Mar 4, 2014
Messages
319
https://www.youtube.com/watch?v=8iCElvfuXEU<br><br>ετσι πηγαιντε καντε preorder, προβατα<br><br>(@kara/jon τελικα το video που ειχα δει ηταν παλιο, οποτε παρτε το πιο προσφατο.)
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,628
Ευτυχώς ξεκαθάρισε νωρίς με την ατάκα "everything that i saw, i wasn&#039;t impressed by it", πριν καν κλείσει το πρώτο λεπτό. Ισοπέδωση με το καλημέρα, οπότε κάπου εκεί το έκλεισα. :pcmr:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
15,932
Παρά αυτήν την ατάκα, τα σημεία που εγείρει είναι πολύ σωστά, και - πρακτικά- αναιρεί αυτά που λέει όταν μιλάει για παράδειγμα για το UI, η λειτουργικότητα του οποίου τον εξέπληξε.<br><br>Να δούμε στην Open Beta εάν διόρθωσαν την οδηγική συμπεριφορά, διαφορετικά όπως είπε και ο Κρόνο η Ghost Pleb Team θα το αγοράσει στο Humble sale 2 χρόνια αργότερα για ένα καλό co-op playthrough. Θα έχουν βγει και οι ΠRyzen τότε θα τα τρέχουμε όλα 16Κ Ούλτρα IPS.
 
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,202
Το&#039; χα τάξει στον Παναγιώτη ότι θα το δω. <b>Mission accomplished</b>.  :salute:<br><br>Αν εξαιρέσουμε 2-3-4 μαλακίες που είπε, θα μπορούσες να τον ακούσεις σχεδόν άνετα.<br><br>Αυτό που γουστάρω είναι το κράξιμο που ρίχνουν όλοι για την οδήγηση. Δύο άτομα όμως θα αντιστέκονται σθεναρά και θα τους αρέσει. Μου την είδατε όλοι σουμάχερ.  :pP
 
Joined
Dec 15, 2012
Messages
6,478
Εγώ είδα στην αρχή πως προσγείωσε το ελικόπτερο και ενθουσιάστηκα :w00t: :w00t: :w00t: Έτσι θα το κάνω κι εγώ :cool: :cool: :cool:
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,972
Τι κράξιμο ρίχνουν για την οδήγηση; Shooter δεν είναι το παιχνίδι;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
15,932
Ναι, αλλά έχουν φτάσει τα αμάξια να είναι τόσο καλά όσο το πρώτο Operation Flashpoint όπου έπαιρνες το Jeep, και μπορούσες να αλωνίσεις το στρατόπεδο διότι με οποιαδήποτε άλλη κίνηση ήσουν μισή αναπνοή και θάνατος.  :silly:<br><br><blockquote><br>Αυτό που γουστάρω είναι το κράξιμο που ρίχνουν όλοι για την οδήγηση. Δύο άτομα όμως θα αντιστέκονται σθεναρά και θα τους αρέσει. Μου την είδατε όλοι σουμάχερ.  :pP<br></blockquote><br><br>Το ότι ταιριάζει στα γούστα σου, καθιστά για εσένα την κριτική (κράξιμο) άδικη?
 
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,202
<blockquote><br>Τι κράξιμο ρίχνουν για την οδήγηση; Shooter δεν είναι το παιχνίδι;<br></blockquote><br><br>Ναι, αλλά ο κόσμος τού παιχνιδιού είναι <b>ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ</b>. Και η όποια μετακίνηση θα γίνεται είτε οδικώς, είτε αεροπορικώς. είτε μέσω θαλάσσης (ποταμού βασικά). Ε και η οδήγηση είναι arcade στον ύψιστο βαθμό. 
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,972
Δεν μου φαίνεται περίεργο να είναι arcade. Anyway, θα το ψάξω λίγο παραπάνω ώστε να διαπιστώσω αν όντως είναι αρνητικό κάτι τέτοιο.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
8,574
Επειδή κάτι λέγατε για τούμπες σε γκρεμούς χωρίς γρατζουνιές, αν βγει το Λατινο με το rpg από το ντατσουνι και σου ρίξει στο τζιπακι τι γίνεται;
 
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,202
<blockquote><br>Δεν μου φαίνεται περίεργο να είναι arcade. Anyway, θα το ψάξω λίγο παραπάνω ώστε να διαπιστώσω αν όντως είναι αρνητικό κάτι τέτοιο.<br></blockquote><br><br>Είπαμε, την έχουν δει όλοι σουμάχερ και επίσης είναι ubisoft, άρα οφείλουμε να γκρινιάξουμε.<br><br><blockquote><br>Επειδή κάτι λέγατε για τούμπες σε γκρεμούς χωρίς γρατζουνιές, αν βγει το Λατινο με το rpg από το ντατσουνι και σου ρίξει στο τζιπακι τι γίνεται;<br></blockquote><br><br>Είναι ακριβώς η ίδια πτώση που έκανες με την Roach στο Witcher 3 που κατέβαινες ολόκληρο βουνό. Κι εκεί δεν πάθαινες τίποτα. Όσο για το 2ο δεν μας έτυχε. Θα προσπαθήσω να το επιδιώξω και θα επανέλθω με νεότερα.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
15,932
Ναι, αλλά δεν απαντάς στην ερώτησή μου. :&#039;( :&#039;( :&#039;( :&#039;(
 
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,202
Ώπα, δεν την είδα. Ήταν μετά από edit ε?<br><br>Κοίτα, το έχω πει και ο ίδιος ότι σε πολλούς δεν θα αρέσει, λόγω τής φύσης της. Αλλά το "η οδήγηση είναι χάλια", μέχρι το "η οδήγηση είναι πολύ arcade για τα γούστα μου" διαφέρουν πάρα, πάρα πολύ. Δεν παίζουμε όλοι colin mcrae και dirt. Κάποιοι τη βρίσκουμε με NFS: Underground και burnout: paradise.<br><br>Σε όλα τα βίντεο λοιπόν, μόνο αυτό ακούω. Πως να το κάνουμε, δεν είναι χάλια. Είναι arcade και αυτό από μόνο του είναι αποτρεπτικό για αρκετους. Αυτό ναι το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να σχολιάζεις αρνητικά κάτι τέρμα υποκειμενικό. Χάλια θα μπορούσες να πεις το animation. Αυτό ναι, θέλει δουλειά. Αλλά αυτό είναι ένα γεγονός που δεν χωρά αμφισβήτηση.<br><br>Απάντησα.  :pP
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
15,932
Κανείς δεν είπε ότι θέλει simulator Gran Turismo, αλλά θέλει κάτι στα πρότυπα ημι-ρεαλιστικού arcade. Για παράδειγμα δεν βλέπω κανέναν να γκρινιάζει για το πώς είναι το σύστημα οδήγησης του GTA (πλην της οδηγικής συμπεριφοράς στο πώς ανταποκρίνονται τα αμάξια). Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι ήταν αναμενομένο και στο Watchdogs, το οποίο έφαγε τελικά κράξιμο διότι είχε αυτήν την arcade οδήγηση που έχει και το Wildlands τώρα. Κάτι τέτοιο περίμενα και στο GTA, όπου εάν προσπαθούσες να εξετάσεις την αρχή της διατήρησης της ορμής με πειραματική διάταξη ένα δέντρο και μία Lamborgini με μη-δεμένο πειραματόζωο να την οδηγεί, θα περίμενες το πειραματόζωο να πεταγόταν έξω από το υαλοπροστατευτικό με ταχύτητα ίση αυτήν που έτρεχε η Lamborgini. <br><br>Όπως και να το δεις, το να καρφώνεις αεροπλάνο μετωπική με τον πλανήτη και να μην παθαίνει τίποτα δεν το λες και "feature" παρότι αναγνωρίζω ότι η Ubisoft θέλει να δώσει βάρος σε άλλη πτυχή του gameplay (co-op stealth ops). Και ξέρεις πολύ καλά ότι δεν το λέω επειδή είναι Ubi, αλλά επειδή αντικειμενικά πρέπει να υπάρχει ένα minimum απαιτήσεων σε ορισμένα πράγματα που πλέον είναι κεκτημένα standards.<br><br>Ανταπάντησα. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,202
Ώπα, δεν λέω για το damage model. Άλλο αυτό. Ναι, αυτό θέλει βελτίωση, εννοείται. Αν και προσωπικά θα προτιμούσα να φτιάξουν πρωτίστως το animation (sorry για τη σύντομη απάντηση, αλλά σώζω NY τώρα).
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
3,455
<blockquote><br>Παρά αυτήν την ατάκα, τα σημεία που εγείρει είναι πολύ σωστά, και - πρακτικά- αναιρεί αυτά που λέει όταν μιλάει για παράδειγμα για το UI, η λειτουργικότητα του οποίου τον εξέπληξε.<br><br>Να δούμε στην Open Beta εάν διόρθωσαν την οδηγική συμπεριφορά, διαφορετικά όπως είπε και ο Κρόνο η Ghost Pleb Team θα το αγοράσει στο Humble sale 2 χρόνια αργότερα για ένα καλό co-op playthrough. Θα έχουν βγει και οι ΠRyzen τότε θα τα τρέχουμε όλα 16Κ Ούλτρα IPS.<br></blockquote><br>Αγορασε το τωρα να το παιξεις σε ultra 1440p IPS και σε 2 χρονια το ξαναπαιζεις σε ultra 16k ips. Εγω ετσι κανω οταν μου αρεσει ενα παιχνιδι το ξαναπαιζω μετα απο χρονια στην επομενη αναβαθμιση με καλυτερα γραφικα. Σε 2 χρονια θα εχουν βγει επεξεργαστες και καρτες για 8κ αλλα οχι για 16. Χμμ.... Μηπως να μην παρουμε Ryzen τωρα και να περιμενουμε 2 χρονια?
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
15,932
Σρέντερ καλύτερα να περιμένουμε άλλα 5 χρόνια μέχρι να βγουν οι i9 που θα είναι καλύτεροι από τους Ryzen. Τότε σίγουρα θα τρέχουν 16Κ VR MMS.
 
Top Bottom