What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ghost Recon Wildlands

Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,751
Μετά από προσεκτική μελέτη <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> έχω αντιληφθεί ότι όσοι κράζουν την οδήγηση, το κάνουν για το ντάματζ σύστημα που φαίνεται απρόβλεπτο του κερατά. Αλλιώς ερεθίζονται άσχημα κατά βάθος με τη γενικότερη αίσθηση αυτής. Εκτός αν έψαχναν κάτι στο στυλ του Ασέτο Κόρσα ή του Πρότζεκτ Καρς, οπότε u wot m8? Αλλά δεν το κάνουν, άρα πάμε παρακάτω. Η οδήγηση γαμάει, το σύστημα ζημιάς είναι γτπ και θέλει φιξ τρελό. Όση πλάκα και να είχε η μετωπική με το αεροπλάνο και οι <strike>παπιο</strike>περιπέτειες μετά για να το παραδώσουμε μέσα από δρόμους και λαγκάδια, δε θέλω να το επαναλάβω. Στο μυαλό μου, όταν κάνει ο Νορθ και ο κάθε Νορθ μλκ και ρίχνει το αεροπλάνο, θέλω να πεθαίνουμε όλοι. Μίσιον φέηλντ, γκετ δε φωκ άουτ κτλ.<br><br>Τώρα στα των αμνοεριφίων, το πρηόρντερ έπεσε από τον μάστερ ρέης σόδα για δύο λόγους. 1, για το ψυχολογικό και 2, για την περίτπωση που πάνε όλα τόσο γαμάτα στην όπεν μπέτα και ισοπεδώσει τα πάντα στο διάβα της (εκτός από τους σέρβερς) η παιχνιδάρα. Οπότε πάρει καμιά τρελή ανοδική πορεία στο ίνσταντ και θέλει τίποτα 10-15 ευρώ πάνω μετά. Στην περίπτωση που πάει κάτι πολύ στραβά, πχ δεν υπάρχει το παραμικρό φιξ στην όλη ζημιά των οχημάτων, θα πέσει απλά ακύρωση του πρηόρντερ και θα κάνει μεγάλο κρότο.<br><br>Και μόνο που αφήνουν όλο τον πλανήτη να πάρει τέτοιες τζούρες πριν το ρηλήζ, ρησπέκτ. Να τα έκαναν κι άλλοι.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,031
Τσιμφωνώ. Η οδήγηση όπως την νοείτε εσείς και όπως είναι τώρα μου αρέσει πολύ ή τουλάχιστον δεν με χαλάει. Τώρα αν κάποιος θέλει να αλλάξει σχέση στο κιβώτιο ταχυτήτων για να λέει ότι κάτι κάνει, τότε καλύτερα να ψάξει κορίτσι για σχέση. Πιο εύκολο θα είναι, no?
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
8,739
Τι είναι κορίτσι; τι challenge έχει; δεν το βρίσκω στο ΜΜ.
 
Joined
Dec 15, 2012
Messages
6,613
Έχετε κάνει preload και δεν περνά η ώρα μέχρι την open beta; Ευτυχώς κάπως μπορείτε να ροκανίσετε τον χρόνο στο https://noheroes.ghostrecon.com/en-GB/index.html" class="bbcode_url">A World With No Heroes Ταυτόχρονα μπορείτε να κερδίσετε XP boost και διάφορα εμβλήματα.<br><br><span class="bbcode_spoiler">Αχ τέτοια περίοδο πέρσι διαγωνιζόμασταν στο ποιος θα καταρρεύσει πιο γρήγορα τον κόσμο από τον ιό στο Collapse</span>
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Σε ευχαριστώ πολύ kara για το post σου. Τώρα έχω ξεκινήσω και παίξω division (όταν με το καλό το τελειώσω θα σκεφτώ το wildlands) και το collapse πραγματικά... "τα σπάει"!!!
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Αυτό είναι το κατάλληλο thread για να ποστάρω αυτό:<br>http://www.sdna.gr/politiko-deltio/diethni/article/299833/seismos-mamoyth-sti-volivia-aisthitos-se-3-poleis<br>
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,751
<blockquote><br>Έχετε κάνει preload και δεν περνά η ώρα μέχρι την open beta; Ευτυχώς κάπως μπορείτε να ροκανίσετε τον χρόνο στο https://noheroes.ghostrecon.com/en-GB/index.html" class="bbcode_url">A World With No Heroes Ταυτόχρονα μπορείτε να κερδίσετε XP boost και διάφορα εμβλήματα.<br><br><span class="bbcode_spoiler">Αχ τέτοια περίοδο πέρσι διαγωνιζόμασταν στο ποιος θα καταρρεύσει πιο γρήγορα τον κόσμο από τον ιό στο Collapse</span><br></blockquote><br><br>Μετράει τρελά αυτό. Πήρα τα ρηγουώρντς και το έβαλα στα μπούκμαρκς να το μελετήσω διεξοδικά το βράδυ. Πάτησα από περιέργεια σε ένα άσχετο κίτρινο και αυτό ήταν, τώρα πρέπει να τα δω όλα!<br><br><br>ΕΝΤΙΤΑΔΟΣ ΝΤΕ ΠΟΥΤΑ ΜΑΝΤΡΕ:<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=4pwD39W3IJQ<br><br>Είχε τρένο λέει στην κλειστή μπέτα, τι μαθαίνει κανείς..
 

Tsok

Moderator
Staff member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,932
Ειχε ειχε... το ειδα εγω ρε αλλα δεν ηξερα μετα ποτε θα ξανα περνουσε για να παμε να κανουμε τπτ.<br>
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,242
Κατεβάζω κι εγώ την beta από περιέργεια, μέχρι μεθαύριο βλέπουμε.
 

polistas

Half-Ogre
Joined
May 26, 2016
Messages
492
Το παιξα έκανα redeem και τα rewards, τωρα το παιχνίδι μένει να πάρω :silly:
 
Joined
Dec 15, 2012
Messages
6,613
Open beta livestreaming αρχιζει σε 5&#039; λεπτα.<br>https://m.twitch.tv/ubisoft
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,242
Ίδια μηχανή και ίδιο στυλ μάχης με το Division έχει? Θα μας κάνει πιο έμπειρους η προϋπηρεσία στην Νέα Υόρκη?
 

Havanezos

Mind-flayer
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,121
Τι άχρηστοι είναι αυτοί ρε σεις!? Καμία σχέση με τα RQGhosts!
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,751
<blockquote><br>Ίδια μηχανή και ίδιο στυλ μάχης με το Division έχει? Θα μας κάνει πιο έμπειρους η προϋπηρεσία στην Νέα Υόρκη?<br></blockquote><br><br>H μηχανή είναι άλλη, Άνβιλ κάτι. Όσον αφορά τη μάχη, έχει δύο βασικές διαφορές. Η κάλυψη είναι πιο δυναμική, δε κολλάς στον τοίχο, οπότε θέλει μεγαλύτερη προσοχή. Και δεν έχει αυτό το σφουγγαροειδές/αρπιτζοειδές σύστημα που θέλουν οι εχθροί ένα σκασμό σφαίρες πχ για να πέσουν, ανάλογα των διάφορων αριθμών που έχουν να κάνουν με ντάματζ, ενέργειες, ντιπιές κτλ. Είναι πιο κλασσικό σούτερ, έχει παράδειγμα τα αναμενόμενα αποτελέσματα όταν κοπανάς κάποιον με το σνάιπερ ανάμεσα στα φρύδια.<br><br>ΕDIT: Tόσες φορές που χάσανε, θα έλεγε να έχαναν άλλη μία φεύγοντας με τα οχήματα από κανά γκρεμό, να δούμε αν θα διαλυθούν όλα. Ίσως και να πουν κάτι σε "there guys, we fixed it". Ή με το αεροπλάνο που γυρόφερναν, αν και δεν πρόσεξα αν το πέταξαν καν εκείνο, δεν κοιτούσα σε εκείνη τη φάση. Έχει ωραία μέρη για βουτιές η νέα περιοχή πάντως, θα περάσουν από κρας τεστ τα οχήματα.
 
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,202
1) Έχουν τρακάρει πουθενά? Αν ναι, ποια τα αποτελέσματα? <br>2) Το animation βελτιώθηκε καθόλου?
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,751
Όσο είδα απέφυγαν την επαφή με οτιδήποτε όταν οδηγούσαν. Παραδόξως είχαν πολύ σκιλ εκεί αν υπολογίσεις ότι κατά τ&#039;άλλα πέθαιναν κάθε τρία δευτερόλεπτα. Μήπως μας κρύβουν κάτι; <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" /><br><br>https://www.youtube.com/watch?v=fCcdrgOKzDE
 
Top Bottom