What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Γιουροβίζο.

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,315
Ξεχώρισα επίσης την Γεωργία γιατί τέτοιες φάσεις πρέπει να στηρίζονται


Καλά, σαν να βγήκε από την δεκαετία του 70', ατόφιο!!!! Κρίμα που δεν πέρασε, γαμώτο!!!

Πολύ καλό electro-pop ήταν της Τσεχίας!!

 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505
Αυτά τα τραγούδια ξεχώρισα προσωπικά σε αυτό το διαγωνισμό





Της Κύπρου μου άρεσε πολύ, άξιζε να περάσει και θα γίνει σίγουρα καλοκαιρινό hit. Το δίκο μας μου είναι παντελώς αδιάφορο.



Περίμενα κάτι καλύτερο από τους κατα τ'αλλα αγαπημένους Rasmus, αν και ΟΚ not bad


Mακράν το αγαπημένο μου φέτος της Τσεχίας
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
επισης ελπιζω να υπαρχουν κειμ ντεβς που να παρακολουθουν το ιβέντ απο κοντα. διαχρονικα, εχει να δωσει ιδεες για την εμφανιση διαφορων χαρακτηρων σε αρπιγκί π.χ. τι να θυμισω? λορντι? τζενγκις χαν? ρουσλανα?

αφορμη μου εδωκε το παλικαρι απ την αυστραλια φέτο. εννοειται κρατας την μασκα και το σταιλινγκ, του βανεις ενα μαυρο ρουχο και του μακραινεις ας πουμε τα νυχακια και τσουπ ενας τελειος βίλαιν, απο απλο μπος μεχρι αρχικακός.
αντιστοιχα, του κρατας το ασπρο κουστουμακι και του κοτσαρεις και 2 φτερακια και μια κουκουλα κει περα και γινεται κατι αναλογο του tyrael στο diablo2.
δεν κανω πλακα. ιδού:

Sheldon-R.jpeg


eurovision_2022_tragoudi_australia_sheldon_riley_katagogi.jpg
 

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Dec 6, 2014
Messages
1,503
Με βάλατε στο τριπάκι και ασχολήθηκα σήμερα το πρωί. Είδα και τα live και τα Videoclips, η μέρα με την νύχτα η διαφορά για κάποιους. Μερικά τραγούδια χάνονται εντελώς στο live και σε κάποια δεν μπορούν οι artists (?) να τα βγάλουν. Πράγμα περίεργο γιατί δουλεύουν επί μήνες ένα τραγούδι τριών λεπτών και μετά δεν μπορούν να το αποδώσουν.

Μου αρέσει το Τσέχικο αλλά έχω μακρά παράδοση στους κουβάδες. Μάλλον θα νικήσουν οι Ουκρανοί ή ο Άγγλος. Και η Ισπανίδα είναι δυνατή παρουσία και βοηθάει και το ότι φοράει πολύ λίγα ρούχα.

Κρίμα για τους Αυστριακούς, νομίζω ότι αν το άκουγα στο ράδιο τυχαία θα μου άρεσε και το βίντεο τους ήταν καλό. Η Αλβανία είχε βίντεο game of thrones (το επικό στοιχείο) και live game of thrones (το πορνογραφικό στοιχείο).

Οι Σέρβοι είναι απόλυτη τρολιά, χαίρομαι που υπάρχει ένας τέτοιος κάθε φορά
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Μια ομοιοτητα την ειδα.
300.jpg



Ο συγκεκριμενος διαγωνισμος, μια απεχθεια για την πολιτικη την επικαλειται, σε στιγμες που οι πολιτικες ειναι αδιαφορες πχ λεφτερια στην τιμη του αρακα.
Εαν η απουσια της Ρωσιας δεν ειναι λογος πολιτικος τοτε τι ειναι; Τα προηγουμενα χρονια η Ουκρανια εκανε διαφορα πολιτικα παιχνιδια και δεν ειχε πει κανενας τιποτα πχ Οταν το 2017 οι Ουκρανοι μπαναραν την Ρωσια απο τον διαγωνισμο, για λογους πολιτικους, εδειξαν ποσο πολυ τους ετρωγε ο πισινος τους για ξυλο και οτι ο διαγωνισμος δεν ειχε προβλημα να λειτουργησει πολιτικα.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
ετσι, κουνέλο. νταμπλ στανταρντς απο δω μεχρι το τορίνο και πισω.

και τωρα που το θυμηθηκα, να πω κατι για τις υπαρξεις που περιγραφουν για την ελληνικη τηλεοραση. γκάις, δεν ειστε στην κομμωτρια σας, δεν ειστε στην νυχού να λετε ινσαιντ τζοουκς ή χωρις κανενα λογο να χαχανιζετε με κατι δικο σας για 10 λεπτα. οκ, ειναι τσιρκο και πανηγυρακι, αλλα ειδικα εσεις γι αυτον ακριβως τον λογο δειξτε μια παραπανω σοβαροτητα. καλα, για αντικειμενικοτητα μην πω. σχολια του στυλ: "μας πηρε ο υπνος" κλπ για τραγουδια που απλά δεν ανταποκρινονται στο υψηλο σας γουστο, να τα κανετε στο σαλονι σας, οχι δημόσια.

αλλά αυτο που μ ενοχλησε πιο πολυ απ ολα ειναι το πολιτικο παιχνιδακι υπογειως και εμμεσως. σχόλια εννοειται θερμα για την ουκρανικη παπαριά που συμμετειχε και το πιο γλοιωδες (ισως να το πουν κι αποψε) που ειπαν (με τρεμαμενη φωνη) ειναι οτι ενας η δυο (δεν θυμαμαι) απ το ουκρανικο γκρουπ ηταν λεει στην πρωτη γραμμη του μετωπου και ηρθαν τορινο ειδικα για την γιουροβιζιον. καλα, αμα ειχανε τετοια καμαρια στην πρωτη γραμμη οι ουκρανοι, θα ειχε φτασει η αρκουδα τωρα στην μαγχη ασουμε, αλλά μην το κανω θεμα.
τα υπολοιπα στρατευμενα τους θεματα που τα εχουν κανει σημαια, δεν με αφορουν. καλα κανουν και προωθουν την ατζεντα τους, αφου η δημοσια τιβί τους πληρωνει καθε χρονο αδρά και τους δινει μικροφωνο.
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Εκει, στο 1.35, ο στιχος ειναι universal και ο καθενας μπορει να τον καταλαβει. Ας μην ξερει γρι Ισπανικα και ας νομιζει οτι η Ισπανια ειναι χωρα της Λατινικης Αμερικης. Η μουσικη ενωνει τους ανθρωπους του κοσμου.

Edit
Τωρα που το ξανασκεφτομαι, η κοπελια στο 0.43 θα επρεπε να κανει τα φωνητικα. φωναρα η κοπελα.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Και να πως δημιουργείται κάτι όμορφο που σου ευφραίνει την ψυχή κι όχι αυτή η πρόστυχη εκφυλιά της Αλβανίας. Τώρα αν μετά από 25 μπύρες ακούγονται ακριβώς το ίδιο, άλλο αυτό.


EDIT: Και να σκεφτείς ότι αρχικά προσπέρασα το βίντεο του Αβανέζου σκεπτόμενος "έλα μωρέ, καμία με τον κώλο έξω θα πόσταρε". Που να 'ξερα.
 
Last edited:

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Έμπαινα στην Ισπανία, εννοώ ότι θα τους ψήφιζα ε.
Καλή φασούλα ήταν και το γαλλικό electric folk παρλαπίπα.
Συνεχίζουμε να ψηφίζουμε σταθερά την Νορβηγία και ας έχουμε άλλες συμπάθειες, βλ. Φινλανδία, όπου οι Rasmus μάλλον με απογοήτευσαν. Δεν έβγαινε η φωνή του Lauri
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Φαινεται οτι οι φωνες εχουν σταματησει να βγαινουν γιατι βγηκαν στην φορα αλλα πραγματα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΥΚΟ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Πάμε λίστα
Ουκρανία
Νορβηγία
Σερβία
Ισπανία
Φινλανδία
Αγγλία
Γαλλία
Λιθουανία
Μολδαβία
Ισλανδία
Τσεχία
Σουηδία
.
.
.
Ελλάδα
 
Top Bottom