Γιουροβίζο.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αν και πράγματι όπως τα λες είναι για το ελληνικό τραγούδι και πάλι θεωρώ πως άξιζε να περάσει στο τελικό. Ήταν πολύ καλύτερο από κάτι αλλά που πέρασαν. Γενικά από τις χειρότερες Eurovision ever για μένα από ποιότητα τραγουδιών. Δεν ξεχωρίζω κάτι εκτός του τσα τσατσά τσατσαρα των ΗΜΙΖ 🤣
Για πολλά σόλο η Πολωνέζα💦🥰
 
Για του χρόνου να στείλουμε τίποτα τσοπάνηδες ντυμένους με την στολή του 21 και για τραγούδι να φωνάζουν τα πρόβατα και τις κουδουνες. Σίγουρο πλασάρισμα στην τριάδα.
Έχουμε και έτοιμο video clip

😜
 
Αν και πράγματι όπως τα λες είναι για το ελληνικό τραγούδι και πάλι θεωρώ πως άξιζε να περάσει στο τελικό. Ήταν πολύ καλύτερο από κάτι αλλά που πέρασαν. Γενικά από τις χειρότερες Eurovision ever για μένα από ποιότητα τραγουδιών. Δεν ξεχωρίζω κάτι εκτός του τσα τσατσά τσατσαρα των ΗΜΙΖ 🤣
Για πολλά σόλο η Πολωνέζα💦🥰

Πράγματι εξαιρετική η Μπλάνκα. Ποιές άλλες υποψηφιότητες ήταν παρόμοιες, για να βάλω να τις δω; Ίσως και να ψηφίσω φέτος, μόνο και μόνο για να στηρίξω το ωραίο και όμορφο έναντι της κακογουστιάς και της διάχυτης παρακμής στο διαγωνισμό.
 
Aν και το ανώτερο πνευματικό μου επίπεδο μου απαγορεύει να βλέπω τέτοια, χθες μου πέταξε στο γιουτούμπ την ελληνική συμμετοχή και λέω ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, δεν ήξερα καν ποιος κατέβηκε. Και μακάρι να μη μάθαινα εδώ που τα λέμε. Δεν ξέρω, τον είδα πιτσιρίκο και λέω οκ ας το δούμε ανοιχτόμυαλα, στη χειρότερη μία ψιλοαδιάφορη συμμετοχή σαν τις περισσότερες που έχουμε στείλει, τουλάχιστον δεν γινόμαστε καραγκιόζηδες, πάμε με μία αξιοπρεπή εμφάνιση, παίρνουμε το τρίτο το μακρύτερο, όλα καλά.

Αλλά ήταν κακό ρε. Το παιδάκι φάλτσο κάθε 4-5 δευτερόλεπτα σε σημείο να σου ματώνει τα αυτιά. Για κάποιο λόγο χοροπηδούσε κι έριχνε όλη την ώρα πουνιές στον αέρα σα να μπήκε σε ρινγκ. Το μπακράου ήταν βασικά τα μούτρα του σε γιγαντοοθόνη από πίσω, πραγματικά ποιανού μλκ ιδέα ήταν αυτό. Αισθάνθηκα κομματάκι άβολα που αν και έγραψα ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΟ 2023 στο γιουτούμπ να δω και τίποτα άλλο, μπούκωσα με τον πιτσιρικά μας κι έφυγα.

Eντάξει κάθε χρόνο το ίδιο σκέφτομαι, αλλά σαν την αρχιδάτη συμμετοχή της Γαλλίας το 2010 δεν θα βγει τίποτα ποτέ.

 
μια χαρα θα παει το τραγουδι μας. λενε οι "γνώστες" παντου οτι θα πατωσει.
πολυ θα θελα να φανε τα χαρτια τους και να γλυφουν μετά.

Τώρα που γυρίζει, ρίξε και κάνα στανταράκι για το στοίχημα. Πέρα από τον άσσο της αεκ2014 μεθαύριο.
 
Τα λεφτά μου στην Αλβανική φαμίλια.
Μουσικά ήταν κατάπληκτοι, αφού πάντρεψαν την βαλκανική αισθητική με την δυτική μουσική. Οι φωνές τους έδεναν τέλεια και η σκηνική τους παρουσία ήταν ακριβώς στην Χρυσή Τομή balkan/Eurovision/σοβαροφάνεια/κιτς.
Πόσο καλύτερα να στηθεί μια συμμετοχή;;;

Μπόνους, τα μούτρα του πατέρα, που με έκαναν να νιώσω οικεία, λες και είχαμε κάνει μαζί μεροκάματα.
 
'Επειτα από την 20η ακρόαση. Μπορώ να πω πως κόλλησα με το συγκεκριμένο άσμα..

 
Eντάξει κάθε χρόνο το ίδιο σκέφτομαι, αλλά σαν την αρχιδάτη συμμετοχή της Γαλλίας το 2010 δεν θα βγει τίποτα ποτέ.



Από τις μεγαλύτερες αδικίες, αυτό και το Fuego.

 
Θα κερδίσει η Φινλανδία.
 
Ολο στημενο οπως παντα. Στοιχημα οτι ιδρωσαν οι διοργανωτες μολις ακουσαν το 300αρι που εδωσε ο κοσμος στη Φινλανδια.
 
Υπάρχει κανεις που το βλέπει με πραγματική αγωνία για τον νικητή;
 
Last edited:
Back
Top