By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!βασικά μόνο και μόνο για τους ηλίθιους αποκλεισμούς που γίνονται θα έπρεπε να είχε φάει όλο το πανηγυράκι μαύρο καιρό τώρα... πέρυσι δεν ήταν ένας τύπος φαβορί που αποκλείστηκε για σαχλαμάρες;ρε σεις, μην ειστε τωρα ετσι. καταρχην εχω χαζεψει με το ιταλικο τραγουδι. μάμησε.
και δευτερον, και πότε την αντιμετωπιζαμε σοβαρα? περιμενουμε να δουμε τιποτα ακραιο να γελασουμε και μία στο μυριο να σκασει κανενα αξιοπρεπες τραγουδι....
εντιτ: εξοργιστηκα με το θεμα της φυσαρμονικας και τωρα διαβαζω οτι καποιοι ιδιαιτερα ευφυεις αξιωματουχοι της ebu ΘΕΩΡΗΣΑΝ οτι τα χρωματα της κιθαρας λεει θυμιζουν/υπονοουν τα χρωματα της παλαιστινιακης σημαιας, οποτε παραβιαζεται κι αλλος κανονισμος...
οκ, τα καταφεραν. αν δεν αποκλεισουν τελικα το τραγουδι (αν και χλωμο, γιατι τους big 5 γενικα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ...) μου φαινεται θα ψηφισω για πρωτη και τελευταια φορα τραγουδι στην γιουροβί. ε, μα.
κάπου είδα σε τίτλους ειδήσεων ότι είναι τόσο χαμηλά τα νούμερα που δεν πρέπει να το βλέπουν ούτε οι φίλοι των παιχτών ξέρω εγώ, αν και δεν είχα ιδέα ότι παίζει ακόμα big brother, ειδικά όταν ακόμα και το master chef έχει bigbrotherιοποιηθεί.Στο μεταξύ νόμιζα πως η Γιουροτέτοια ήταν αντιπροσωπευτικό σύγχρονο τρας. Πού να 'ξερα...
Είχα βάλει λίγο τηλ/ση (γενικά δε βλέπω περιεχόμενο από ελληνικά κανάλια) να παίζει όσο έφτιαχνα πρωϊνό και σκάει "τρέηλερ" του νέου Big Brother.
J.F.C.
Καλά ανέκαθεν ήταν σκουπιδαριό, αυτό το ξέραμε. Αλλά διάολε τι ανθρωποπολτοί είναι αυτοί που συμμετέχουν, άντρες-γυναίκες δεν κάνουμε διακρίσεις. Έπρεπε να ρίξω saving throw για να αντέξω το mind attack του απόπατου.
Μη σας διακόπτω, συνεχίστε.
Εν τω μεταξύ, η Ιταλική σημαία είναι πράσινη, άσπρη και κόκκινη...εντιτ: εξοργιστηκα με το θεμα της φυσαρμονικας και τωρα διαβαζω οτι καποιοι ιδιαιτερα ευφυεις αξιωματουχοι της ebu ΘΕΩΡΗΣΑΝ οτι τα χρωματα της κιθαρας λεει θυμιζουν/υπονοουν τα χρωματα της παλαιστινιακης σημαιας, οποτε παραβιαζεται κι αλλος κανονισμος...
Από ότι έχω καταλάβει με βάση την τηλεθέαση και την γυναίκα μου, ελάχιστοι ασχολούνται αλλά την ώρα του τελικού θα κάτσουν να το δουν. Όχι για την μουσική αλλά για το πανηγύρι. Όπως όταν κάνεις βόλτα και πετυχαίνεις μια μουσική/χορευτική εκδήλωση στην πλατεία. Δεν σε ενδιέφερε 5 λεπτά νωρίτερα, δεν ξέρεις ποιοι είναι στην σκηνή και γιατί αλλά κάθεσαι λίγο να τους ακούσεις (και το έχει ξεχάσει μια ώρα μετά)ο διαγωνισμος ειναι αδιαφορος ετσι και αλλιως