Γιουροβίζο.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Λογικό μου ακούγεται!

διακρινω εναν πνευματικο κάματο, μια αδιαφορια ισως, αγαπητοι συφορουμιται, για τον υπερλαμπρο θεσμο της γιουροβίζο 25. δεν σχολιασατε.
οντως, ο α ημιτελικος δεν ειχε τα ακραια παρατραγουδα που περιμενουμε με αγωνια καθε χρονο, αλλά δγιαολε, προς τεραστια εκπληξη μου, ειχε ενα Κανονικο Τραγουδι, που ξεχωριζε μιλια απ τα υπολοιπα.
ασε που το σημειο με την φυσαρμονικα μου θυμισε τον μπρουσαρα εντονα.

σε οποιαδηποτε εννοια μουσικης κανονικοτητας προφανως θα ηταν ανετα ο νικητης, αλλά μιλαμε για την λατρεμενη γιουροβιζο, οπότε....
τουλαχιστον ας υπαρχει ποσταρισμενο σ αυτην εδω τη γωνιτσα του ρεηκουί.

Lucio Corsi - Volevo Essere Un Duro

εντιτ: φαν φακτ, χιλαριους στην πραγματικοτητα. μολις διαβασα, οτι κινδυνευει η τραγουδαρα γιατι ο λούτσιος εκανε κατι που απαγορευεται στην γιουροβιζο (πραγματικα δεν το ξερα και μ εχει πιασει ενας κλαυσιγελως ανευ προηγουμενου):
επαιξε λαιβ την φυσαρμονικα.... ΠΡΕΠΕΙ λεει να ειναι ολα τα μουσικα κομματια ηχογραφημενα απο πριν.
M2oS7sf.png

Last edited:
ο διαγωνισμος ειναι αδιαφορος ετσι και αλλιως
οσο για τον λουτσιο χθες δεν ηταν διαγωνιζομενος οποτε δεν βλεπω τον λογο να κινδυνευσει. την μερα που θα διαγωνιστει απλα θα κανει οτι παιζει πανω στο προηχογραφημενο
και ναι στη eurovision ειναι κανονας να ειναι μονο τα φωνητικα λαιβ.
εντιτ: με λιγο ψαξιμο το 99 σταματησαν την λαιβ ορχηστρα.

Last edited:
το αρθρο ελεγε οτι κινδυνευει να τιμωρηθει, ωστοσο.

ναι, βρε παιδακιμου, εβλεπα οτι το 99,6% των τραγουδιωνε δεν ειχε οργανοπαιχτες (μουσικους) στην σκηνη, αλλά δεν ηξερα οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οτιδηποτε λαιβ. νομιζα οτι ηταν στην διακριτικη ευχερεια του καλλιτεχνου. τραγικο απλα.

μου ακουγετε χαζο να τιμωρηθει για performance σε μερα που δεν ηταν διαγωνιζομενος αλλα βγαζεις ακρη με την eurovision?

Η αλήθεια είναι πως μόνο σαν τρολιά μπορει να χαρακτηριστεί ο διαγωνισμός, ξεπερνά άνετα τα όρια του κιτς και του κριντζ.

ρε σεις, μην ειστε τωρα ετσι. καταρχην εχω χαζεψει με το ιταλικο τραγουδι. μάμησε.
και δευτερον, και πότε την αντιμετωπιζαμε σοβαρα? περιμενουμε να δουμε τιποτα ακραιο να γελασουμε και μία στο μυριο να σκασει κανενα αξιοπρεπες τραγουδι....

εντιτ: εξοργιστηκα με το θεμα της φυσαρμονικας και τωρα διαβαζω οτι καποιοι ιδιαιτερα ευφυεις αξιωματουχοι της ebu ΘΕΩΡΗΣΑΝ οτι τα χρωματα της κιθαρας λεει θυμιζουν/υπονοουν τα χρωματα της παλαιστινιακης σημαιας, οποτε παραβιαζεται κι αλλος κανονισμος... 🙄
οκ, τα καταφεραν. αν δεν αποκλεισουν τελικα το τραγουδι (αν και χλωμο, γιατι τους big 5 γενικα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ...) μου φαινεται θα ψηφισω για πρωτη και τελευταια φορα τραγουδι στην γιουροβί. ε, μα.

Last edited:
ρε σεις, μην ειστε τωρα ετσι. καταρχην εχω χαζεψει με το ιταλικο τραγουδι. μάμησε.
και δευτερον, και πότε την αντιμετωπιζαμε σοβαρα? περιμενουμε να δουμε τιποτα ακραιο να γελασουμε και μία στο μυριο να σκασει κανενα αξιοπρεπες τραγουδι....

εντιτ: εξοργιστηκα με το θεμα της φυσαρμονικας και τωρα διαβαζω οτι καποιοι ιδιαιτερα ευφυεις αξιωματουχοι της ebu ΘΕΩΡΗΣΑΝ οτι τα χρωματα της κιθαρας λεει θυμιζουν/υπονοουν τα χρωματα της παλαιστινιακης σημαιας, οποτε παραβιαζεται κι αλλος κανονισμος... 🙄
οκ, τα καταφεραν. αν δεν αποκλεισουν τελικα το τραγουδι (αν και χλωμο, γιατι τους big 5 γενικα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ...) μου φαινεται θα ψηφισω για πρωτη και τελευταια φορα τραγουδι στην γιουροβί. ε, μα.
βασικά μόνο και μόνο για τους ηλίθιους αποκλεισμούς που γίνονται θα έπρεπε να είχε φάει όλο το πανηγυράκι μαύρο καιρό τώρα... πέρυσι δεν ήταν ένας τύπος φαβορί που αποκλείστηκε για σαχλαμάρες;

Στο μεταξύ νόμιζα πως η Γιουροτέτοια ήταν αντιπροσωπευτικό σύγχρονο τρας. Πού να 'ξερα...
Είχα βάλει λίγο τηλ/ση (γενικά δε βλέπω περιεχόμενο από ελληνικά κανάλια) να παίζει όσο έφτιαχνα πρωϊνό και σκάει "τρέηλερ" του νέου Big Brother.
J.F.C.
Καλά ανέκαθεν ήταν σκουπιδαριό, αυτό το ξέραμε. Αλλά διάολε τι ανθρωποπολτοί είναι αυτοί που συμμετέχουν, άντρες-γυναίκες δεν κάνουμε διακρίσεις. Έπρεπε να ρίξω saving throw για να αντέξω το mind attack του απόπατου.
Μη σας διακόπτω, συνεχίστε.

Στο μεταξύ νόμιζα πως η Γιουροτέτοια ήταν αντιπροσωπευτικό σύγχρονο τρας. Πού να 'ξερα...
Είχα βάλει λίγο τηλ/ση (γενικά δε βλέπω περιεχόμενο από ελληνικά κανάλια) να παίζει όσο έφτιαχνα πρωϊνό και σκάει "τρέηλερ" του νέου Big Brother.
J.F.C.
Καλά ανέκαθεν ήταν σκουπιδαριό, αυτό το ξέραμε. Αλλά διάολε τι ανθρωποπολτοί είναι αυτοί που συμμετέχουν, άντρες-γυναίκες δεν κάνουμε διακρίσεις. Έπρεπε να ρίξω saving throw για να αντέξω το mind attack του απόπατου.
Μη σας διακόπτω, συνεχίστε.
κάπου είδα σε τίτλους ειδήσεων ότι είναι τόσο χαμηλά τα νούμερα που δεν πρέπει να το βλέπουν ούτε οι φίλοι των παιχτών ξέρω εγώ, αν και δεν είχα ιδέα ότι παίζει ακόμα big brother, ειδικά όταν ακόμα και το master chef έχει bigbrotherιοποιηθεί.

Στα παλιά τα χρόνια έβαζες λίγο μπιγκ μπράδελ για να πάρεις λίγο μάτι κανά μπουταρίνι φρι. Τώρα πλέον δεν υπάρχει λόγος ούτε για αυτό.

εντιτ: εξοργιστηκα με το θεμα της φυσαρμονικας και τωρα διαβαζω οτι καποιοι ιδιαιτερα ευφυεις αξιωματουχοι της ebu ΘΕΩΡΗΣΑΝ οτι τα χρωματα της κιθαρας λεει θυμιζουν/υπονοουν τα χρωματα της παλαιστινιακης σημαιας, οποτε παραβιαζεται κι αλλος κανονισμος...
Εν τω μεταξύ, η Ιταλική σημαία είναι πράσινη, άσπρη και κόκκινη... 🤦‍♂️

μην το συζηταμε καν, και κιτρινο εχει η κιθαρα.
προκειται για εφευρεση ψυχοπαθους. σε λιγο ετσι οπως το πανε, θ απαγορευσουν εντελως καποια χρωματα.

οι διαγωνιζομενοι θα μπορουν να ντυνονται μονο σε παλ, ελαφρα, οφ γουαιτ χρωματα και ευγενικες παλετες που ξεκινουν απ τα χωραφια του πορτοκαλι και τερματιζουν στις ζαχαρωμενες γειτονιες του ροζ. το ιδιο και τα μουσικα οργανα. απο συμβολα θα επιτρεπονται μονο τα γκλόμπαλυ αγαπημενα κι αποδεκτά: η ουκρανικη και η ισραηλινη σημαια.

Εγώ καταλάβαίνω ότι η ιδεολογική κυριαρχία τού Τραμπ κατάφερε να θάψει την γιουροβίζιον.

ο διαγωνισμος ειναι αδιαφορος ετσι και αλλιως
Από ότι έχω καταλάβει με βάση την τηλεθέαση και την γυναίκα μου, ελάχιστοι ασχολούνται αλλά την ώρα του τελικού θα κάτσουν να το δουν. Όχι για την μουσική αλλά για το πανηγύρι. Όπως όταν κάνεις βόλτα και πετυχαίνεις μια μουσική/χορευτική εκδήλωση στην πλατεία. Δεν σε ενδιέφερε 5 λεπτά νωρίτερα, δεν ξέρεις ποιοι είναι στην σκηνή και γιατί αλλά κάθεσαι λίγο να τους ακούσεις (και το έχει ξεχάσει μια ώρα μετά)

Στο μπαρ-στέκι της γειτονιάς μου βάζει από νωρίς Ευρωβύζιον στην τηλεόραση και κάθονται όλοι οι θαμώνες να κάνουν μουχαμπέτι, γίνεται τζερτζελές με τις εμφανίσεις και τις βαθμολογίες. Υπό αυτό το κόντεξτ θα κάτσω να τη δω κι εγώ μάλλον για να γίνει σουσού, και από εκεί και πέρα ο νικητής δε με απασχολεί, ας νικήσει και το Ισραήλ για να έχουμε οργή και memes.

Back