Γιουροβίζο.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Λογικό μου ακούγεται!

διακρινω εναν πνευματικο κάματο, μια αδιαφορια ισως, αγαπητοι συφορουμιται, για τον υπερλαμπρο θεσμο της γιουροβίζο 25. δεν σχολιασατε.
οντως, ο α ημιτελικος δεν ειχε τα ακραια παρατραγουδα που περιμενουμε με αγωνια καθε χρονο, αλλά δγιαολε, προς τεραστια εκπληξη μου, ειχε ενα Κανονικο Τραγουδι, που ξεχωριζε μιλια απ τα υπολοιπα.
ασε που το σημειο με την φυσαρμονικα μου θυμισε τον μπρουσαρα εντονα.

σε οποιαδηποτε εννοια μουσικης κανονικοτητας προφανως θα ηταν ανετα ο νικητης, αλλά μιλαμε για την λατρεμενη γιουροβιζο, οπότε....
τουλαχιστον ας υπαρχει ποσταρισμενο σ αυτην εδω τη γωνιτσα του ρεηκουί.

Lucio Corsi - Volevo Essere Un Duro

εντιτ: φαν φακτ, χιλαριους στην πραγματικοτητα. μολις διαβασα, οτι κινδυνευει η τραγουδαρα γιατι ο λούτσιος εκανε κατι που απαγορευεται στην γιουροβιζο (πραγματικα δεν το ξερα και μ εχει πιασει ενας κλαυσιγελως ανευ προηγουμενου):
επαιξε λαιβ την φυσαρμονικα.... ΠΡΕΠΕΙ λεει να ειναι ολα τα μουσικα κομματια ηχογραφημενα απο πριν.
M2oS7sf.png

Last edited:
ο διαγωνισμος ειναι αδιαφορος ετσι και αλλιως
οσο για τον λουτσιο χθες δεν ηταν διαγωνιζομενος οποτε δεν βλεπω τον λογο να κινδυνευσει. την μερα που θα διαγωνιστει απλα θα κανει οτι παιζει πανω στο προηχογραφημενο
και ναι στη eurovision ειναι κανονας να ειναι μονο τα φωνητικα λαιβ.
εντιτ: με λιγο ψαξιμο το 99 σταματησαν την λαιβ ορχηστρα.

Last edited:
το αρθρο ελεγε οτι κινδυνευει να τιμωρηθει, ωστοσο.

ναι, βρε παιδακιμου, εβλεπα οτι το 99,6% των τραγουδιωνε δεν ειχε οργανοπαιχτες (μουσικους) στην σκηνη, αλλά δεν ηξερα οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οτιδηποτε λαιβ. νομιζα οτι ηταν στην διακριτικη ευχερεια του καλλιτεχνου. τραγικο απλα.

μου ακουγετε χαζο να τιμωρηθει για performance σε μερα που δεν ηταν διαγωνιζομενος αλλα βγαζεις ακρη με την eurovision?

Back