By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Κάπτεν δεν κρίνω, αλλά αν στα 56 κάποια λογίζεται milf, gilf πότε λογίζεται; Είναι το εγγόνι αυστηρό προαπαιτούμενο;
Προφητικός.Η Βουλγάρα μοιάζει με τύπισσα που μετά από μία καυτή βραδιά θα σε μαχαιρώσει, θα βάλει φωτιά στο σπίτι σου και θα φύγει με τον σκύλο σου.
Από μένα είναι ναι.
Ηταν δυνατες οι συμμετοχες φετος, αγνες εποχες 90ς απο ελληναδικα.Οι ψηφοφόροι δικαίωσαν τον τίτλο του thread, σεβασμός.
Ευτυχώς που δε το σήκωσε η Ελλάδα. Ο Αττίλας και κάθε αντίστοιχος νεανίας με τα ίδια μυαλά χρειάζεται ένα wake-up call ότι το τσιρκολέ δεν είναι short cut στην κορυφή και πρέπει να κοπιάσεις για να "στο φέρουν".Είναι η μόνη χρονιά που ελπίζω να το σηκώσει η Ελλάδα. Κυρίως λόγω της πόλης καταγωγής του συμετέχοντα και τα άκυρα εμετοσχόλια πολιτικού περιεχομένου που θα ακολουθίσουν.
Στη Eurovision πάντα υπάρχουν οι συμμετέχοντες "έχω ΔΕΠΥ και κάνω τσίρκο" σαν τον δικό μας, οι "βυζαρούδες όλα έξω", οι γκαλλιτέχνες με την μπαλάντα και καμιά rock συμμετοχή που πάει πάντα άπατη.Ευτυχώς που δε το σήκωσε η Ελλάδα. Ο Αττίλας και κάθε αντίστοιχος νεανίας με τα ίδια μυαλά χρειάζεται ένα wake-up call ότι το τσιρκολέ δεν είναι short cut στην κορυφή και πρέπει να κοπιάσεις για να "στο φέρουν".
Επίσης, αντικειμενικά ήταν κακό/αδιάφορο τραγούδι. Άραγε τι coping κάνουν σήμερα οι "μουσικολόγοι" που το έλεγαν αριστούργημα;