Γιουροβίζο.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εγώ θεωρώ ότι ο Ακύλας θα είχε πάρει καλύτερη θέση, για να μην πω θα έπαιζε στα μετάλλια αν είχε άλλο σκηνικό και χορογραφία.
Επίσης η διακοπή του ρυθμου για να τραγουδήσει αυτά τα κοίτα μαμά κτλ έκοψε πολύ από την ροή του τραγουδιού. Σε αυτό το στυλ πρέπει να τους έχεις στον αέρα συνεχώς.

Για εμένα εκτός της Ρουμάνας, θεωρώ ότι αντικειμενική νικήτρια θα έπρεπε να ήταν η Αυστραλέζα. Πραγματική σταρ και καλλιτέχνιδα! Το μόνο λάθος ήταν το πιάνο στο τέλος.

Κι εδώ ο αδικοχαμένος ήρωας του διαγωνισμού εκ ιδρύσεως του

Πραγματική σταρ!
Η Δέλτα ρε είναι κανονική τραγουδίστρια που έχτισε σιγά-σιγά και ταπεινά την καριέρα της. Τη θυμάμαι πίσω αρχές 00's ως φοιτητής που έπαιζε κομάτια της στο ραδιόφωνο, στο MAD κλπ με τα Lost without you, Not me, not I κλπ.
Όταν πέτυχα τυχαία σε playlist το βίντεο της από τα ημιτελικά, νόμιζα ότι την είχαν καλέσει τύπου γκεστ όπως τη Bonnie Tyler πριν κάποια χρόνια, καθώς τοποθεσία προέλευσης συν δεύτερα άντα δεν έκαναν compute με Eurovision.
Θα μου πεις εδώ συμμετέχει το Ισραήλ...

Χάρηκα πάντως ότι συνεχίζει να είναι ταγμένη στην ποιοτική pop και δεν ευτελίστηκε για να είναι αρεστή στους πυροβολημένους που είναι και το μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού.

Για μένα Σουηδία έσπερνε σε ρυθμο, θεματολογία, μελωδία. Παρουσίαση έξτρα bonus, ακόμη και αν έκανε το playback ακόμη πιο εμφανές.

Εγώ είχα πάθει πλάκα με την Ρουμάνα. Μου είχε βγάλει το feed και κάτι βιντεάκια της από τα μουσικά reality που είχε λάβει μέρος και έγινα πιστός οπαδός.

Συμφωνω απολυτα. Πολυ δυνατος ρυθμος, σαν να ειμασταν σε κλαμπακι στα ερλι 00’s

Εγώ έπαθα σοκ που είδα τον άγγλο στον διαγωνισμό. Τον παρακολουθώ χρόνια για αυτά τα απίστευτα που κάνει!

Εγώ έπαθα σοκ που είδα τον άγγλο στον διαγωνισμό. Τον παρακολουθώ χρόνια για αυτά τα απίστευτα που κάνει!

α πήγε ρε; καλά είναι τέλειος και εγώ τον ακολουθώ χρόνια αλλά όταν είδα κάτι στα πεταχτά να ανεβάζει για eurovision νόμιζα τρολάρει.

α πήγε ρε; καλά είναι τέλειος και εγώ τον ακολουθώ χρόνια αλλά όταν είδα κάτι στα πεταχτά να ανεβάζει για eurovision νόμιζα τρολάρει.

Και το τραγούδι δεν ήταν άσχημο!!! Δεν άξιζε για τελευταία θέση!!

Έχουμε ξεκινήσει 18 παπάκια από Περιστέρι για Κισινάου. Βλαντ, τα έβαλες με την Αλεξάνδρα μας; Θα το πληρώσεις!

Έχουμε ξεκινήσει 18 παπάκια από Περιστέρι για Κισινάου. Βλαντ, τα έβαλες με την Αλεξάνδρα μας; Θα το πληρώσεις!
Με διαβάλλουν, εγω δεν εκανα τιποτα ειμαι αθωος.

Back