What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Girlfriend Quest I: So You Want To Be An Evil Ninja Mastermind

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,600
σρεντερ, διαβασε πολυ προσεκτικα τι θα γραψω. βασικα σε ικετευω να ακολουθησεις τις οδηγιες μου.<br>ρε μαν, θα μας ξεφτιλισεις στον ντουνια. εκτος απο ετοιμοθανατη κοινοτητα θα μας πουν και ανεραστους.<br><br>βημα πρωτο<br>φιλε οσο εισαι σε αποστολη για την αναζητηση συντροφου, βαλε στην ντουλαπα την στολη του σρεντερ. ασε και τα χελωνακια στο ενυδρειο.<br><br>βημα δευτερο<br>αφου εισαι υπερ των σχεσεων με την χρηση της τεχνολογιας και των λεηζερ καλωδιων.<br>κατεβασε το wechat.<br>ενταξει, οταν το χρησιμοποιουσα εγω, το εκανα επειδη βαριομουν να βγω εξω. ηθελα γκομενα στην πορτα μου.<br>επειδη εισαι ελλαδα, θα φας ταλαιπωρια. αν θελεις μπορεις να κανεις κανενα τεστ στα ντοπια προιοντα για λογους εξασκησης. πρεπει να καλλιεργησεις ατακες.<br><br>βημα τριτο<br>εδω μαγκα θελει λιγη υπομονη. θα μπουκαρεις στα μπουκαλια. θα τα δεις οταν βαλεις την εφαρμογη.<br>να εχεις τον νου σου στην διαφορα ωρας. οι εθνικοτητες που σε ενδιαφερουν ειναι <br>φιλιππινες, ταυλανδη και θα αποφευγεις την Κινα. οι κινεζες τσιμπανε εν ριπη οφθαλμου αλλα οι κινεζες που χρησιμοποιουν το wechat, ειναι για ευρεση πελατων. αφου δεν εισαι εκει, μην περιμενεις κατι. το σιγουρο ειναι οτι θα σε γεμισουν με ασεμνες εικονες που σπανε τα ταμπου της ιδιωτικης ζωης.<br>ινδονησια παιζει να βρεις γκομενακι. <b>το κακο ειναι οτι παιζει ισλαμ. οποτε δεν πινεις αλκοολ και η ατακα που θα χρησιμοποιεις αν σε ρωτησουν για τα θρησκευτικα ειναι "ειμαι χριστιανος, αλλα ολοι πιστευουμε σε εναν θεο, που ειναι ο θεος της αγαπης" δοκιμασμενο.</b><br><br>μακρυα απο ινδια και αραβικα κρατη. πολυ κομπλεξ ρε μαν και δεν μιλανε και αγγλικα.<br>το δυσκολο θεμα ειναι το οικονομικο. αν ψησεις καποιο γκομενακι πρεπει να το φερεις και ελλαδα.<br>επειδη ομως δεν γεννηθηκες χθες, και δεν θελεις να στελνεις λεφτα σε μαυρες τρυπες. θα πας για ολιγοημερες διακοπες στην γκομενα.<br><br>anyway ξεκινα με το απλικασιο και θα σε κουμανταρω εγω.<br>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,688
Ή κατέβασε το Tinder κάνε τη δουλειά σου και ό,τι προκύψει. Να λαδώσει λίγο η μηχανή μπας και πάρει μπρος.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br>Ή κατέβασε το Tinder κάνε τη δουλειά σου και ό,τι προκύψει. Να λαδώσει λίγο η μηχανή μπας και πάρει μπρος.<br></blockquote><br>Έχει πολλά bugs σε διάφορες κριτικές αν τις ρίξεις μια ματιά :thumbsup:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,543
Έχω δακρύσει από τα γέλια με Λέλο. Άνετα τον ψήφιζα για Dr. Love interactive desktop app όμως, ποιός Clippy και μαλακίες...
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,332
Εγώ όσο βαριόμουν και μπήκα στο tinder να τρολλάρω μου την πέφτανε γριες που λέγανε ότι ειναι 20κάτι.<br>Κάποια στιγμή βρήκα μια νορμάλ, οπότε είπα να μην τρολλάρω άλλο, αλλά έφαγα τα μούτρα μου.<br><br>Σρέντερ στείλε μου με ΠΜ τα περιουσιακά σου στοιχεία. Ίσως προκύψει ανταλλαγή με την αδερφή μου. Είναι 19, μελαχρινή με γυαλιά και μέχρι τα 25 το πολύ πρέπει να την έχω παντρέψει. Με ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο να πάρω γη. Στην Πολωνία έμαθα παίζουν καλές τράμπες και θα έχω και συμμαχία με δυνατή ομάδα για όταν καταλάβω το Χλεμούτσι.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,543
Επιτέλους ένας άνθρωπος με σοβαρή αντιμετώπιση του θέματος "σχέση".
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,937
Λελο έχω δυο θηλυκές και οι δύο στειρωμενες. Αλλά πάλι όπως πάει το πράγμα πιο εύκολο να τα βρούνε τα σκυλιά μας [emoji14]<br><br>Btw όντως ο λελος είναι dr love. Λελο εγω που ψηνω αμερικανα να με τραβήξει μόνιμα στο salt lake εγκρινεις?
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,543
Μόγκρεϊ, ως παθών, ένα θα σου πω : θα υποφέρεις. Ενδεχομένως θα είναι καταπληκτικά για λίγο και θα έχεις ιστορίες να λες στα μπαρ μέχρι να ασπρίσουν τα μούσια σου. Αλλά ετοιμάσου για καταστροφή μεγατόνων, ευθέως ανάλογη του πόσο μαγευτικά όμορφη θα είναι. Ο Λέλος κάτι ξέρει που προτείνει Οριεντάλ υποτακτικά κοράσια. Οι συζητήσεις μπορεί να μην είναι επιπέδου, αλλά τουλάχιστον θα τις κάνεις εκτός ψυχιατρείου <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,937
Άμα κάνει και τις ψυχοθεραπείες η χαρλει κουιν μάλλον για το αρκαμ με βλέπω έτσι όπως τα λες.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,441
Η Χαρλει Κουιν ειναι ξανθια με γυαλια αρα οτι πρεπει για εμενα. Το σκεφτομαι να της προτεινω να βγουμε.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,600
σρεντερ, μετα απο σχεδον ενα μηνα, ενα ιντερνετ εφαρμογες, 21 και συντομα 22 σελιδες και μετα απο μερικες προτασεις να συναντησεις αληθινους ανθρωπους. <br>το μονο που θα σε σωσει ειναι να αλλαξεις τον τιτλο του θεματος σε "ζητειται θεση για φαροφυλακας σε βραχονησιδα" κατα προτιμηση μακρυα απο τα ιμια. αν σου αρεσει η ιδεα να πας στα ιμια, νομιζω υπαρχει θεση για βαρκαρης-μεταφορεας αμνοεριφιων.<br>αν θελεις, μπορω να σου γνωρισω ενα αρκουδακι για να σου κανει παρεα τα γεματα υγρασια βραδια. μονο να το τυλιγεις με ναυλον, μη μπετοσει το αφρολεξ.<br><br>αν θελεις μπορω να σου γνωρισω εναν μαστορα που κανει εισαγωγη ανταλλακτικα για χαρλευ. παρε και ενα ποστερ με τους queen και θα εισαι μεσα.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Σρεδερ τι έγινε με την άλλη ενδιαφερόμενη που πήγε διακοπές και θα γύρναγε???
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,848
Λογικά την έδειραν ορκ καταδρομείς.
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
<blockquote><br>σρεντερ, διαβασε πολυ προσεκτικα τι θα γραψω. βασικα σε ικετευω να ακολουθησεις τις οδηγιες μου.<br>ρε μαν, θα μας ξεφτιλισεις στον ντουνια. εκτος απο ετοιμοθανατη κοινοτητα θα μας πουν και ανεραστους.<br><br>βημα πρωτο<br>φιλε οσο εισαι σε αποστολη για την αναζητηση συντροφου, βαλε στην ντουλαπα την στολη του σρεντερ. ασε και τα χελωνακια στο ενυδρειο.<br><br>βημα δευτερο<br>αφου εισαι υπερ των σχεσεων με την χρηση της τεχνολογιας και των λεηζερ καλωδιων.<br>κατεβασε το wechat.<br>ενταξει, οταν το χρησιμοποιουσα εγω, το εκανα επειδη βαριομουν να βγω εξω. ηθελα γκομενα στην πορτα μου.<br>επειδη εισαι ελλαδα, θα φας ταλαιπωρια. αν θελεις μπορεις να κανεις κανενα τεστ στα ντοπια προιοντα για λογους εξασκησης. πρεπει να καλλιεργησεις ατακες.<br><br>βημα τριτο<br>εδω μαγκα θελει λιγη υπομονη. θα μπουκαρεις στα μπουκαλια. θα τα δεις οταν βαλεις την εφαρμογη.<br>να εχεις τον νου σου στην διαφορα ωρας. οι εθνικοτητες που σε ενδιαφερουν ειναι <br>φιλιππινες, ταυλανδη και θα αποφευγεις την Κινα. οι κινεζες τσιμπανε εν ριπη οφθαλμου αλλα οι κινεζες που χρησιμοποιουν το wechat, ειναι για ευρεση πελατων. αφου δεν εισαι εκει, μην περιμενεις κατι. το σιγουρο ειναι οτι θα σε γεμισουν με ασεμνες εικονες που σπανε τα ταμπου της ιδιωτικης ζωης.<br>ινδονησια παιζει να βρεις γκομενακι. <b>το κακο ειναι οτι παιζει ισλαμ. οποτε δεν πινεις αλκοολ και η ατακα που θα χρησιμοποιεις αν σε ρωτησουν για τα θρησκευτικα ειναι "ειμαι χριστιανος, αλλα ολοι πιστευουμε σε εναν θεο, που ειναι ο θεος της αγαπης" δοκιμασμενο.</b><br><br>μακρυα απο ινδια και αραβικα κρατη. πολυ κομπλεξ ρε μαν και δεν μιλανε και αγγλικα.<br>το δυσκολο θεμα ειναι το οικονομικο. αν ψησεις καποιο γκομενακι πρεπει να το φερεις και ελλαδα.<br>επειδη ομως δεν γεννηθηκες χθες, και δεν θελεις να στελνεις λεφτα σε μαυρες τρυπες. θα πας για ολιγοημερες διακοπες στην γκομενα.<br><br>anyway ξεκινα με το απλικασιο και θα σε κουμανταρω εγω.<br></blockquote><br><br>Εγκρινω οσα ειπωθηκαν. Μπορει να μην σε εχω γνωρισει απο κοντα φιλτατε Λελο, αλλα νομιζω πως σε ξερω  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br><blockquote><br>Μόγκρεϊ, ως παθών, ένα θα σου πω : θα υποφέρεις. Ενδεχομένως θα είναι καταπληκτικά για λίγο και θα έχεις ιστορίες να λες στα μπαρ μέχρι να ασπρίσουν τα μούσια σου. Αλλά ετοιμάσου για καταστροφή μεγατόνων, ευθέως ανάλογη του πόσο μαγευτικά όμορφη θα είναι. Ο Λέλος κάτι ξέρει που προτείνει Οριεντάλ υποτακτικά κοράσια. Οι συζητήσεις μπορεί να μην είναι επιπέδου, αλλά τουλάχιστον θα τις κάνεις εκτός ψυχιατρείου <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>Ρε συ Μοργκρεϊ, δεν σου τα ειπε αυτα ο Μπορατσο απο κοντα στο Meating? Μονο στον CMPUNK μιλαγε ολο το βραδυ δηλαδη;<br><br><br><blockquote><br>Λογικά την έδειραν ορκ καταδρομείς.<br></blockquote><br><br>Πρεπει να ετοιμαζει καινουργιο character sheet σιγα σιγα η κοπελια  :rofl2:
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Θα γράψω-προτείνω κάτι (off topic) . Σε επόμενο meeting λέω ο κάθε ένας να έχει και ένα ταμπελάκι με το πραγματικό όνομα και το ψευδώνυμό του/της για να γνωριστούμε καλύτερα (για τους νεοεισαχθέντες ,όπως εγώ).
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,441
Δεν απανταει ουστε στα email ουτε στα τηλεφωνα και ανησυχω. Μπορει οντως να την εφαγαν οι καρχαριες!
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,600
<blockquote><br> Μπορει να μην σε εχω γνωρισει απο κοντα φιλτατε Λελο, αλλα νομιζω πως σε ξερω  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br>εγω παλι ειμαι σιγουρος οτι τα λεγαμε σε μια απο τις ψυχιατρικες συνεδριες του rq.<br><br>εμενα ρε μαγκες ρε δεν εχετε να μου γνωρισετε καμια;
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Θα γράψω-προτείνω κάτι (off topic) . Σε επόμενο meeting λέω ο κάθε ένας να έχει και ένα ταμπελάκι με το πραγματικό όνομα και το ψευδώνυμό του/της για να γνωριστούμε καλύτερα (για τους νεοεισαχθέντες ,όπως εγώ).<br></blockquote><br><br>Και γιατί δεν τους πιάνεις την κουβέντα κατευθείαν?
 
Top Bottom