lelos kounelos
Tarrasque
σρεντερ, διαβασε πολυ προσεκτικα τι θα γραψω. βασικα σε ικετευω να ακολουθησεις τις οδηγιες μου.<br>ρε μαν, θα μας ξεφτιλισεις στον ντουνια. εκτος απο ετοιμοθανατη κοινοτητα θα μας πουν και ανεραστους.<br><br>βημα πρωτο<br>φιλε οσο εισαι σε αποστολη για την αναζητηση συντροφου, βαλε στην ντουλαπα την στολη του σρεντερ. ασε και τα χελωνακια στο ενυδρειο.<br><br>βημα δευτερο<br>αφου εισαι υπερ των σχεσεων με την χρηση της τεχνολογιας και των λεηζερ καλωδιων.<br>κατεβασε το wechat.<br>ενταξει, οταν το χρησιμοποιουσα εγω, το εκανα επειδη βαριομουν να βγω εξω. ηθελα γκομενα στην πορτα μου.<br>επειδη εισαι ελλαδα, θα φας ταλαιπωρια. αν θελεις μπορεις να κανεις κανενα τεστ στα ντοπια προιοντα για λογους εξασκησης. πρεπει να καλλιεργησεις ατακες.<br><br>βημα τριτο<br>εδω μαγκα θελει λιγη υπομονη. θα μπουκαρεις στα μπουκαλια. θα τα δεις οταν βαλεις την εφαρμογη.<br>να εχεις τον νου σου στην διαφορα ωρας. οι εθνικοτητες που σε ενδιαφερουν ειναι <br>φιλιππινες, ταυλανδη και θα αποφευγεις την Κινα. οι κινεζες τσιμπανε εν ριπη οφθαλμου αλλα οι κινεζες που χρησιμοποιουν το wechat, ειναι για ευρεση πελατων. αφου δεν εισαι εκει, μην περιμενεις κατι. το σιγουρο ειναι οτι θα σε γεμισουν με ασεμνες εικονες που σπανε τα ταμπου της ιδιωτικης ζωης.<br>ινδονησια παιζει να βρεις γκομενακι. <b>το κακο ειναι οτι παιζει ισλαμ. οποτε δεν πινεις αλκοολ και η ατακα που θα χρησιμοποιεις αν σε ρωτησουν για τα θρησκευτικα ειναι "ειμαι χριστιανος, αλλα ολοι πιστευουμε σε εναν θεο, που ειναι ο θεος της αγαπης" δοκιμασμενο.</b><br><br>μακρυα απο ινδια και αραβικα κρατη. πολυ κομπλεξ ρε μαν και δεν μιλανε και αγγλικα.<br>το δυσκολο θεμα ειναι το οικονομικο. αν ψησεις καποιο γκομενακι πρεπει να το φερεις και ελλαδα.<br>επειδη ομως δεν γεννηθηκες χθες, και δεν θελεις να στελνεις λεφτα σε μαυρες τρυπες. θα πας για ολιγοημερες διακοπες στην γκομενα.<br><br>anyway ξεκινα με το απλικασιο και θα σε κουμανταρω εγω.<br>