Girlfriend Quest I: So You Want To Be An Evil Ninja Mastermind

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
<blockquote><br><blockquote><br>Αφού πρώτα τη σκότωσε γιατί τον ανάγκασε ο Splinter, αλλά το έκανε καταλάθος γιατί αυτός δεν ήθελε. Και από τότε ο Splinter έγινε ο χειρότερός του εχθρός, γιατί ο Shredder σκότωσε τη γυναίκα που αγαπούσε, και δεν το ήθελε, αλλά το έκανε. Και μετά ο Splinter ήθελε, αλλά ο Shredder ορκίστηκε εκδίκηση. Αυτό τίποτα άλλο.<br></blockquote><br><br>Eτσι ακριβως εγινε http://watchcartoonsonline.eu/watch/teenage-mutant-ninja-turtles-s3-ep20-tale-of-the-yokai/  Μπηκε αυτη αναμεσα μας την ωρα που τσακωνομασταν και ημουν ετοιμος να σφαξω τον Splinter και καταλαθος εσφαξα αυτην! Απο τοτε εγινε ο χειροτερος εχθρος μου γιατι εξαιτιας του σκοτωσα την αγαπημενη μου!<br></blockquote><br>εγω το εχω κανει κ t shirt...<br>"ΗΜΟΥΝ Κ ΓΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ SHREDDER "
 
Εγω φιλε σρεντερ εχω μερικες αποριες. Αν θελεις απαντας γιατι ειναι και προσωπικο το θεμα.<br>Που την γνωρισες; πως την εριξες; για να μαθαινω και γω. Γιατι σε χωρισε;<br>Και μια ερωτηξη που δεν ειναι προσωπικη. Τι σε κανει να νομιζεις οτι ολες οι γυναικες ειναι ιδιες;<br>Το επειδη ολες λενε οχι δεν ειναι επιχειρημα. Η επομενη μπορει να μην σε αφηνει να χεζεις χωρις την παρουσια της. Εκτος και αν η τελευταια σου μπλακ μεταλ-αξη σου ειχε ως αποτελεσμα να μην εχεις αναγκη τις λεκανες.<br>Βεβαια μπορει να σου ζηταει να πηγαινεις εσυ μαζι της στην τουαλετα.... Θα το κανεις για να μην της χαλασεις χατηρι;<br>
 
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lcAsad-E9CQ[/youtube]<br><br>σρεντερ αφου μπορεσε αυτος,μπορεις και εσυ! :salute:
 
Πως τη γνωρισα? Την γνωρισασ ε ενα εστιατοριο. Ειχα παει εκει με τον μετεωρολογο για φαγητο και αυτη καθοταν απεναντι μας.  Της εκανα καμακι οπως κανω σε ολες οσες μου αρεσουν. Χωρισαμε γιατι βαρεθηκε ηθελε να ειναι και παλι ελευθερη. Κουραστησε λεει επειδη βγαιναμε 3 φορες την εβδομαα και ειμασταν μαζι πολλες ωρες. 2 χρονια ειχαμε σχεση. Απο τον Μαιο του 2011 μεχρι τον Μαιο του 2013.<br>
 
τη γουσταρεις ακομα σρε? ψαχνεσαι να μαθεις νεα της, την παρακολουθεις στο φουμπου και τετοια??<br>ξερω ειναι προσωπικα δεδομενα, αλλα αμα δε θες, δεν απαντας.
 
Οχι δεν με νοιαζει καθολου τι κανει αυτη. Απο τοτε που χωρισαμε τελος δεν ξαανασχοληθηκα μαζι της. Μια εβδομαδα μετα ξεκινησα  να ψαχνω για αλλη.
 
Μάγκας. Και πολύ σου πήρε. :thumbsup:
 
Οχι ακομα. Μολις πριν λιγο εκανα καμακι σε μια που ξανθια με γυαλια που φορουσε μπλουζα με τον Batman και τον Robin. Της λεω λοιπον. Γεια σου ειμαι ενας φιλος του Τζοκερ! Και δεν ειναι εδω ο Batman για να σε προστατευσει! Θες να γνωριστουμε? Αυτο της ειπα. Αυτη με κοιταξε φοβισμενη και ειπε πως δεν θελει να γνωριστουμε! Επομενο καμακι θα ειναι σημερα το απογευμα που θα παω με τον χοντρο που δεν ειναι τρελο και τον αλλον που κουναει το κεφαλι του για μπασκετ.
 
Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΗ.<br>σε τι κοσμο μεγαλωνομε τα παιδια μας?
 
<blockquote><br>Οχι ακομα. Μολις πριν λιγο εκανα καμακι σε μια που ξανθια με γυαλια που φορουσε μπλουζα με τον Batman και τον Robin.</blockquote><br><br>Σρέντερ, σίγουρα ήταν ο Μπάτμαν στην μπλούζα; Μήπως τον μπέρδεψες με κανέναν "ήρωα" του Survivor;  :pP
 
<blockquote>και τον αλλον που κουναει το κεφαλι του</blockquote><br><br>say what now?
 
μιτσακο, εχεις χασει τευχη? νομιζα οτι το χεις παρακολουθησει το θεμα. <br>αχαστο το μπασκετακι αυτο. ας γραψει καποιος που θα συμβει η αθλοπαιδιά.
 
Μητσάκο, χάνουμε επεισόδια ρε. Δηλώνω και εγώ πλήρη άγνοια του τύπου-που-κουνάει-το-κεφάλι-του. Να είναι άραγε μήπως και...χονδρός;
 
Ειναι ο φιλος του που κουναει το κεφαλι του πανω κατω, οταν ειναι με ατομα που δεν γνωριζει.<br>Αυτον που ειχα πει οτι μαλλον ειναι χεβι μεταλας.
 
*κονσολάς<br><br><blockquote><br>Θα ερθω. Μηπως να φερω και τον πρων κονσολα που κουναει το κεφαλι του?<br></blockquote>
 
αυτος ειναι και ο αγαπημενος μου απ το rpg παρτυ του σρε.<br>κι ενας αλλος που δεν τους πολυκανει παρεα και μαλλον θα τους φαει ολες τις γκομενες. μετεωρολογος νομιζω.. η τα χω μπλεξει και λεω οτι να ειναι?
 
Ναι ο wanna be Αρνιακος τους έχει φάει όλα τα κορασια.
 
<blockquote><br>*κονσολάς<br><br><blockquote><br>Θα ερθω. Μηπως να φερω και τον πρων κονσολα που κουναει το κεφαλι του?<br></blockquote><br></blockquote><br><br>Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι λειτούργησε το search του RQ βάζοντας μάλιστα ως wildcard το "κονσολάς"; ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;  :emotiondrake:<br><br>Ναι, τώρα τον θυμήθηκα κι εγώ. Είναι αυτός που αναρωτιόμουνα αν το κούναγε μόνο πάνω-κάτω ή και δεξιά-αριστερά. Σε παιχνίδι μπάσκετ βέβαια, αυτό το κούνημα μπορεί να αποπροσανατολίσει τον αντίπαλο (αλλά και τον συμπαίκτη... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />)<br><br>Ο μετεωρολόγος πρέπει να είναι απίστευτος κομενάκιας και τόσο απρόβλεπτος όσο ο καιρός τελευταία...  :silly:
 
Ο αδερφος μπρου εχει κανει πληρη χαρτογραφηση των σρεντερικων κοινωνικων δεσμων. Η απορια μου ειναι, πως γινεται να παιζει ο αλλος με headbanging;<br>Πως θα παει και για μπασκετ; θα τους τρελανει στις κουτουλιες.
 
Back
Top