Girlfriend Quest I: So You Want To Be An Evil Ninja Mastermind

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μόνο ο Αδάνιος με ένιωσε. ΤΙΠΟΤΕ δεν γίνεται τυχαία σε αυτό το φόρουμ, κύριοι.

<blockquote><br>καλα, ασε το καμακι. εκει πανω κατω υποθετουμε τι παιχτηκε. ολα θα πηγαν καλα.<br>ομως κανενα καλαθι εβαλες? αυτος που κουναει το κεφαλι επαιξε καλα? τσακωθηκατε με κανεναν αντιπαλο? αυτα πες.<br></blockquote><br>Εβαλα ενα καλαθι. Και αλλο ενα εβαλε αυτος. Αλλα οι φιλοι του και χοντρος που δεν ειναι τρελος δεν εβαλαν ουτε ενα. Δεν ειχε κοριτσια εκει για να κανουμε καμακι.

καταλαβα. χασατε στο μπασκετ, αλλα δεν πειραζει. κερδισατε στην αγαπη.

Και δεν σας ειπα οτι αφου εκανα καμακι στη χοντρη με τα γυαλια και μετα ενας απο τους φιλους του κονσολα αποφασισε να κανει και αυτος καμακι πηγε και μιλησε και αυτος ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ!!! Ενω του ειπαμε εμεις να παει σε αλλες αυτος πηγε στην ιδια χοντρη ! Αλλα μετα μιλησε και σε δυο αλλες ενω εγω μιηλσα παλι σε μια χοντρη με γυαλια.

<blockquote><br>... ενω εγω μιηλσα παλι σε μια χοντρη με γυαλια.<br></blockquote><br><br>ρε συ, μην ησουνα ζαλισμενος απ τις ζεμπεκιές στο μπασκετ και μιλησες παλι στην ιδια?

Για το Shredder υπάρχουν μόνο 2 τύποι γυναίκας: η Kate Moss και οι χοντρές (με γυαλιά).

Ο προηγούμενος τίτλος του ταίριαζε καλύτερα, αλλά δεν πειράζει.<br><br><br>Οδηγίες προς ναυτιλλόμενους ή αλλιώς τι να προσέχεις στο 1ο ραντεβού για να μην σου τύχει και εσένα:<br><br>http://www.gazzetta.gr/plus/article/1133635/frakare-sto-parathyro-tis-toyaletas-prospathontas-na-mazepsei-tis-akatharsies-tis

Οι οδηγίες ποιές είναι ακριβώς; Να πηγαίνουμε τουαλέτα πριν βγούμε ραντεβού;

<blockquote><br>Οι οδηγίες ποιές είναι ακριβώς; Να πηγαίνουμε τουαλέτα πριν βγούμε ραντεβού;<br></blockquote><br><br><br>"Τουαλέτα"....Πφφφ Σιβουπλé, "WC" να λέγεται.... :silly:<br><br>Τα ευκόλως εννοούμενα θεωρητικά παραλείπονται, αλλά μια λίγο παραπάνω από στοιχειώδης υγιεινή βοηθά τον πλησίον και εσένα. Συν άμα βρεις γκόμενα/γκόμενο που πιάνει και πετάει τα σκατά από το παράθυρο γιατί φοβάται την ειλικρίνεια, καλύτερα να πας για άλλα...Έχει διπλή ανάγνωση η είδηση!  :lol:

Καλά, στο tinder "βρέθηκαν", δεν το πήγαιναν και για σοβαρή σχέση.

Προτρέχουμε. Το άρθρο απευθύνεται σε αυτούς που το έχουν φτάσει σε σημείο να την πάνε σπίτι

<blockquote><br>Προτρέχουμε. Το άρθρο απευθύνεται σε αυτούς που το έχουν φτάσει σε σημείο να την πάνε σπίτι<br></blockquote><br><br><br>Γαμώτο, είμαι οφτοπικ..... :rofl2:

Λοιπον επαναλμβανω για να το δουν τα κοριτσια που ενδιαφερονται  ννα με γνωρισουν:<br>Eiμαι<br>29 χρονων<br>1,90 υψος<br>ο καλυτερος ninja αλλα ξερω και karate και taekwodo<br>Φοβερος και τρομερος<br>Οποια λοιπον ειναι απο 18 εως 37 χρονων και θελει εναν αντρακλα σαν εμενα για σχεση να ερθει αυριο απο τις 6 και μετα να με γνωρισει. Δεν πειραζει αν ειναι pc η console gamer η ακομα και αν ειναι τελειως ασχετη απο pc σαν την πρωην μου. Αρκει να ειναι σοβαρη και καλος ανθρωπος.<br>Το καταλαβατε κοριτσια?

που να τους πουμε να ερθουν??<br>στο γραφειο για συνεντευξη??

ναι αλλά τώρα την σήμερον ήμερα δέχεσαι άνδρες που νιώθουν γυναίκες? <br><br><br>στα σοβαρά 2 έχουμε όλο και όλο σρεντερ πασαμ. τι να σε κάνω στα λάθος λημέρια του νετ αραζεις.

<blockquote><br><br></blockquote><br><br><br><br>https://youtu.be/_UJy2-TWKdI<br><br><br>Back to square one...  :pope:

Τελικα με την κοντη ξανθια που ειναι 1,40 και φοραει γυαλια με μωβ σκελετο που μου γνωρισαν οι foot ninja πριν κατι εβδομαδες ακομα δεν εχει γινει κατι. Ομως αυτοι ψαχνουν συνεχεια να μου βρουν καποια. Ετσι σημερα μου γνωρισαν μια ψιλη 23 χρονων που ειναι πανω απο 1,80(σχεδον σαν εμενα που ειμαι 1,90) η οποια εχει σπουδασει πληροφορικη  προγραμματισμοκαι οπως μου ειπε καθεται στο pc μεχρι να της βγουν τα ματια. Θα δουμε αν γινει κατι με αυτην. Οταν της ειπα τι pc εχω επαθε σοκ και μου ειπε&#039;&#039;καλε εσυ εχεις τερας pc&#039;&#039;!!!. Αυτη εχει ενα turbo x που ουτε που θυμαται τα χαρακτηριστικα του. Με 1080p οθονη. Αλλα επαιξε το mafia 3 προσφατα αρα για να παιζει action παιχνιδια ανοιχτου κοσμου εστω σε low settings 1080p θα πρεπει να ειναι το πολυ pc του 2010. Ηταν και οι foot ninja μαζΙ μας αυτοι δηλαδη που τους εω αναθεσει να μου βρουν γυναικα. Θα ξανασυναντηθω και μαζι της συντομα. Θα το κανονισουν αυτοι. Αν μεχρι τις 2 Φεβρουαριου τα εχω καταφερει και εχω σχεση μαζι της τοτε θα την φερω στην κοπη πιτας.

κοπελα που παιζει μαφια και αλλα παιχνιδια ανοικτου κοσμου?ιτζ ε τραπ!

Back