What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Giveaway φρομ δε χέβενς

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
Χαίρε λαέ της Ημιθανούς Δημοκρατίας της Ρεητζκουιτίας.<br><br>Πάνε τέσσερα (και βάλε) χρόνια που είμαι επίσημα εγγεγραμμένος σ&#039; αυτό το σάιτ. Τέσσερα χρόνια μου έχετε προσφέρει τόσες στιγμές γέλιου, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, καταπληκτικές μουσικές ανακαλύψεις κι ένα σωρό άλλα αξιομνημόνευτα σκηνικά. Πάντα εκτιμούσα τη γενναιοδωρία που επεδείκνυε αυτή η κοινότητα όσον αφορά τα giveaways, και ήθελα από καιρό να κάνω κι εγώ ένα. Έτσι, συμβολικά, <span style="font-size:6pt">(εξάλλου το γκέημ που κληρώνω είναι πάμφθηνο πλέον)</span> σαν ένα μικρό ευχαριστώ για την παρέα σας!<br><br>Το επόμενο Σ/Κ (8-9 Ιουλίου) λοιπόν θα κληρωθεί μία Divinity Anthology Collectors Edition. (Κουτάτη, μα τον Τουτάτη)<br><br><img src="https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71UxhFJpPEL._SY445_.jpg" alt="71UxhFJpPEL._SY445_.jpg" class="bbcode_img" />          <img src="https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71OOiPl48TL._SL1500_.jpg" alt="71OOiPl48TL._SL1500_.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι συμφορουμίτες με τουλάχιστον 100 ποστ. Και όσοι δε θα το αφήσουν να κάθεται στη ζελατίνα για πέντε χρόνια όπως εγώ <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Κλείσιμο συμμετοχών τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.<br><br>ΥΓ Ναι, Μπράδερ Μπρους, είναι το ίδιο πακέτο Ντιβίνιτυ που ανέφερα σε http://ragequit.gr/Forum/index.php/topic,4409.0.html" class="bbcode_url">αυτό το θρεντ, 4 χρόνια πριν. Και ναι, τελικά παραμένω το ίδιο αδιάβαστος με τότε. <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br>
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Δε δήλωσες ΗΔΗ συμμετοχή στο διαγωνισμό?<br>ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ...<br><span class="bbcode_spoiler">Brother Bruce.  :gabe:</span><br><br>Μπράβο για την κίνηση!<br>ΜΗ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ.
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
πολλα μπραβο για την κινηση  :thumbsup:<br><br>Μεσα για την κληρωση  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Είσαι θεούλης, μπράβο και για το κουτάτο της υπόθεσης!<br><br>Έχω τα παιχνίδια, μη με βάλεις στην κλήρωση! Μπράβο και πάλι.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ευγε σκετς, εισαι ωραιος κ ετς...<br>(ε, ναι, εξω βραζουν αυγα στην ασφαλτο, λιγο παγωμενο χιουμορ ειναι οτι πρεπει...)<br>μια ομορφια η κολεκτορς, αλλά εφοσον τα εχω τα παιγνιδια και δε μαζευω κολεκτορες, ας την παρει καποιος αλλος συμφορουμιτης πιο μερακλης.<br><br>σκετς, τεραστιο γκιβαγουει...  :worshippy: :worshippy: :drinks:
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505
Πολλά μπράβο για την κίνηση. Μην με βάλεις στη κλήρωση. Για τους ίδιους λόγους που ανέφερε ο αδερφός από πάνω :thumbsup:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Μπράβο για την κίνηση. Πολλά συγχαρητήρια.  :drinks:<br><br>Μη με βάλεις στην κλήρωση, τα έχω.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Ως σαν νεώτερος (ηλικιακά) μέλος σου δίνω και εγώ τα ευχαριστήριά μου για την ευγενική σου αυτή προθυμία να δώσεις αυτή την σειρά του παιχνιδιού  :salute: ^.^ <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />  , και σαφώς δηλώνω ενδιαφέρον να μπω στην κλήρωση  :blush2:  :drinks:  :pcmr:
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Ωραίος! Εύγε για την κίνηση!<br><br><u>Μην με βάλεις στην κλήρωση</u>! Δεν θα τα παίξω γιατί..........ξέρετε το γιατί  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
<blockquote><br>Ως σαν νεώτερος (ηλικιακά) μέλος σου δίνω και εγώ τα ευχαριστήριά μου για την ευγενική σου αυτή προθυμία να δώσεις αυτή την σειρά του παιχνιδιού  :salute: ^.^ <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />  , και σαφώς δηλώνω ενδιαφέρον να μπω στην κλήρωση  :blush2:  :drinks:  :pcmr:<br></blockquote><br><br>Ως γηρασκων (ηλικιακά) μέλος, χωρίς να θέλω φυσικά να παρέμβω στο εξόχως συγκινητικό και γενναιόδωρο τούτο γκιβαγουεη, θα ήθελα να υπενθυμίσω Στέφανε, πως τελευταία έχεις κερδίσει ένα σεβαστό αριθμό παιχνιδιών, τα οποία εισετι δεν έχεις παίξει. Η συμμετοχή παραμένει φυσικά καθαρά επιλογή σου αν νιώθεις πως θα αξιοποιηθούν καταλλήλως.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
<blockquote><br><blockquote><br>Ως σαν νεώτερος (ηλικιακά) μέλος σου δίνω και εγώ τα ευχαριστήριά μου για την ευγενική σου αυτή προθυμία να δώσεις αυτή την σειρά του παιχνιδιού  :salute: ^.^ <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />  , και σαφώς δηλώνω ενδιαφέρον να μπω στην κλήρωση  :blush2:  :drinks:  :pcmr:<br></blockquote><br><br>Ως γηρασκων (ηλικιακά) μέλος, χωρίς να θέλω φυσικά να παρέμβω στο εξόχως συγκινητικό και γενναιόδωρο τούτο γκιβαγουεη, θα ήθελα να υπενθυμίσω Στέφανε, πως τελευταία έχεις κερδίσει ένα σεβαστό αριθμό παιχνιδιών, τα οποία εισετι δεν έχεις παίξει. Η συμμετοχή παραμένει φυσικά καθαρά επιλογή σου αν νιώθεις πως θα αξιοποιηθούν καταλλήλως.<br></blockquote><br><br>βλέπω τον νέο να εμφανίζετε μετά από χρονια σκελετωμένο κλπ να φωνάζει επιτέλους τα τελείωσα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />  (προϋπόθεση να πραγματοποιηθει η σκηνή να μην γεμίζει εκ νέου το backlog πράγμα αδύνατο)<br><br>ευγε για την κίνηση. και τα παιχνίδια τιμιοτατα. τα είχα ευχαριστηθεί πάρα πολύ o/ μην με βάλεις στην κλήρωση μιας δύσκολα θα τα ξαναπαίξω οπότε τζάμπα θα πάνε και είναι κρίμα να στερηθεί κάποιος που δεν τα έχει παίξει.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Αν με ευνοήσει ο καιρός πιστεύω ότι σε ένα μήνα θα έχω βγάλει περίπου τα μισά παιχνίδια :pcmr:
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Ποπο φίλε μου τρομερό γκιβαγουει!  :thumbsup: :mosh:<br><br>Μη με βάλεις στη κλήρωση καθώς κέρδισα πρόσφατα και δεν προβλέπεται να βρω χρόνο για να ασχοληθώ με το Divinity.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
<blockquote><br>Δεν θα τα παίξω γιατί..........ξέρετε το γιατί  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>βρε, ξερουμε. απλα χανεις στιγμες σαν κι αυτη...<br><br><br>https://www.youtube.com/watch?v=v4HE4Ucsg1I<br><br>και μαλιστα με βαρια ρεντνεκ προφορά  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />.. τιποτα δεν ειναι τυχαιο.... <br>λαριαν ρε φιλε... κορυφη.  :worshippy: :worshippy: :worshippy:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<blockquote><br>Αν με ευνοήσει ο καιρός πιστεύω ότι σε ένα μήνα θα έχω βγάλει περίπου τα μισά παιχνίδια :pcmr:<br></blockquote><br><br>CMPUNK, επειδή μάλλον θέλεις λίγο πιο ντόμπρα επεξήγηση, ο grotenfrod αυτό που είπε είναι ότι ενώ <u>δεν</u> μπορεί ο οποιοσδήποτε να σε περιορίσει να μπεις ΣΑΦΩΣ μέσα στην κλήρωση, θα περίμενε ο τζαμπατζής να έχει λίγη τσίπα.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
και τα δικά μου μπράβο Σκετς για την κίνηση!!! :thumbsup:<br>Πολύ ωραίο το κουτάτο παιχνίδι :worshippy:<br><br>Έξω από την κλήρωση!!!!!<br>(αυτό το backlog πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει να μικραίνει...)
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,844
Ευγε για την κίνηση. Μην με βάλεις στην κλήρωση.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,166
Mπραβο για την κινηση! Mην με βαλεις μεσα  :drinks:<br><br>
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
Σπάω το κατεστημένο και μπαίνω στην κλήρωση.<br><br>Αναρχία στο Αρκιου.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Τιτανοτεράστιο giveaway, μπράβο Sketch! <br><br>Αν και μου τρέχουν τα σάλιατα όταν βλέπω κουτάτες με μπιχλιμπίδια ΔΕΝ συμμετέχω στην κλήρωση καθώς τα έχω και εγώ τα παιχνίδια (εκτός από το Dragon Commander).<br><br>Απλά να πω και γω την γνώμη μου : το Divine Divinity είναι από τα καλύτερα cRPG που έχω παίξει, όσοι δεν το έχετε ορμάτε!
 
Top Bottom