What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Giveaways of Awesomeness

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ολοι εχουν το δικο τους νημα για τα giveaways τους, ζηλεψα ο καψερος.  :blush2:<br><br>Θα ξεκινησω σιγα σιγα με κατι μουφες, αλλα καποιοι μπορει να τις θελουν. Και οσο προχωραει ο καιρος θα ερχονται βαρβατα ονοματα (οχι κατ&#039; αναγκη ΑΑΑ παπαριτσες). Το ειχα ταξει αλλωστε.<br><br>Stay tuned boyz &#039;n girl..
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ξεκινάμε λοιπόν με τις μούφες για να φεύγουν από μπροστά μας.<br><br>1. <b>LEGENDARY</b><br><br>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
Να και ένα τρέιλερ

<br>[youtube]CSKtyz8QvcE[/youtube]<br><br>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
Και ένα gameplay βίντεο

<br>[youtube]kaiMLHVIeok[/youtube]<br><br>Σημαντική σημείωση: <u><b>ΔΕΝ</b></u> έχει κάρτες.<br><br>Επόμενη <strike>μούφα</strike>, εεε παιχνιδάρα<br><br>2. <b>The Book of Desires</b><br><br>Ένα παιχνίδι για τους φίλους των adventures, με mostly negative κριτικές. Τι άλλο θέλετε δηλαδή για να πειστείτε?<br><br>Άντε, ας βάλω ένα gameplay βίντεο και εδώ. Για να σας πείσω το κάνω.<br>[youtube]P5MWnrlqHus[/youtube]<br><br>Να μην ξεχάσω. ΟΥΤΕ αυτό έχει κάρτες.<br><br>Όσοι γενναίοι προσέλθετε. Την άλλη Δευτέρα έχει κλήρωση. Λέμε τώρα.<br><br><span class="bbcode_spoiler">Το επόμενο giveaway, θα&#039; ναι εντελώς διαφορετικό. Αλήθεια, το υπόσχομαι. Μπορεί να μην έχει ούτε αυτό κάρτες, αλλά φίλε αξίζει.</span>
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Καλημερα, αυτα ειναι μεσα και για τα δυο! Μπορει τωρα που εχω εθραυστη υγεια η τυχη μου να εχει max stat. Για να δουμε.<br><br>Προχωρα Αρη, ευχαριστουμε πολυ!
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,528
Θα έμπαινα και γω αλλά απ&#039; την στιγμή που δεν <strike>έχουν κάρτες</strike> πρόκειται να τα παίξω <strike>ποτέ</strike> σύντομα ας τα πάρει κάποια Βάσσια να τ&#039; απολαύσει!!!!
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
δεν υπαρχει κακο adventure. υπαρχουν adventure παιχνιδια που προηγηθηκαν και ειναι καλυτερα. <br>μεσα για το book
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Με τόση γκαντεμιά που μάζεψω τελευταία... λέτε; Μπα. Όχι. Κρίμα είναι. Next time.<br><br>Μπράβο για την κίνηση Ιρένικε!<br>
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Βάλε με και στα δύο, έχω αρκετά καμμένα κύτταρα για να τα αντέξω. Από big-fish έχω παίξει σαβούρα και σαβούρα (σπασμένη εννοείται)  :rofl2:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Μετα τις εκατονταδες συμμετοχες, η κληρωση εγινε με την αυγουλα. Εχουμε νικητές ή νικήτρια. Τα αποτελεσματα θα τα μαθετε αργοτερα για να γραψω και το στορυ.  :pP
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Τα κλειδια δοθηκαν. Ας πουμε και το στορυ της "κληρωσης" τωρα.<br><br>Πεμπτη πρωι. Ο μπαμπας γιον κοιμαται μετα απο νυχτερινα sessions σε ΝΥ και ερημους. Ερχεται ο γιον τζουνιορ και τον ξυπναει λεγοντας του "μπαμπα παμε να γεμισουμε τις νερομπομπες". Τι ονειρο εβλεπες ρε παιδι, σε λιγο θα παμε σχολειο. "Ελα μπαμπααααα" και να σου η αγκαλια. Ε, τι αν ηταν ακομη 8 (ο υπνος ειναι για τους δειλους εξαλλου, τα χουμε ξαναπει αυτα), φυγαμε κατευθειαν για τη βεραντα. <br><br>Και εκει ηρθε η κεραμιδα στον μπαμπα γιον. "Γιον τζουνιορ, θα τις γεμισουμε, αλλα θα τις πεταξεις εκει που θα σου πω, ενταξει"? Ο μπομπιρας συμφωνησε.<br><br>Παω, παιρνω χαρτια, γραφω σε καθε ενα απο αυτα τα ονοματα των συμμετεχοντων και παω πισω στη βεραντα. Κρεμαω τα χαρτια αναποδα και λεω στον little jon "προσπαθησε να πετυχεις καποιο απο τα χαρτια"<br><br>Ο little jon βαζει τα δυνατα του και στα χαρτια που ηταν υπευθυνα για το legendary πετυχαινει και βρεχει τον chosen undead.<br><br>Στο αλλο πετυχε την kara, με την δευτερη. Μιας και η πρωτη ριψη πετυχε τζαμαρια. Η μαμα δεν εμαθε ποτε τιποτα. Προλαβαμε και τα καθαρισαμε.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br><br>Συγχαρητηρια στους νικητες.  :drinks:<br><br>Θα ακολουθησει και επομενο giveaway εντος των ημερων.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Πάντα κάνεις τις καλύτερες κληρώσεις :worshippy: Από τον ψηλότερο πύργο στα τουβλάκια, τώρα πήγαμε στις νερόμπομπές  :mosh: :mosh: :mosh:
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Ώπα κάτσε, ο Ιρένικος δεν είναι φοιτητής; Και έχει και παιδί; There is a disturbance in the force...
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Ώπα κάτσε, ο Ιρένικος δεν είναι φοιτητής; Και έχει και παιδί; There is a disturbance in the force...<br></blockquote><br><br>Μου το λενε οτι μικροδειχνω, αλλα δεν ηξερα οτι φαινοταν και μεσα απο το φορουμ. Ή μηπως εννοεις οτι ειμαι ενας ανωριμος νεανιας (πες ναι, πες ναι pleeeeeeeeeease).
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Όλοι είμαστε, νομίζω <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,889
<blockquote><br>Τα κλειδια δοθηκαν. Ας πουμε και το στορυ της "κληρωσης" τωρα.<br><br>Πεμπτη πρωι. Ο μπαμπας γιον κοιμαται μετα απο νυχτερινα sessions σε ΝΥ και ερημους. Ερχεται ο γιον τζουνιορ και τον ξυπναει λεγοντας του "μπαμπα παμε να γεμισουμε τις νερομπομπες". Τι ονειρο εβλεπες ρε παιδι, σε λιγο θα παμε σχολειο. "Ελα μπαμπααααα" και να σου η αγκαλια. Ε, τι αν ηταν ακομη 8 (ο υπνος ειναι για τους δειλους εξαλλου, τα χουμε ξαναπει αυτα), φυγαμε κατευθειαν για τη βεραντα. <br><br>Και εκει ηρθε η κεραμιδα στον μπαμπα γιον. "Γιον τζουνιορ, θα τις γεμισουμε, αλλα θα τις πεταξεις εκει που θα σου πω, ενταξει"? Ο μπομπιρας συμφωνησε.<br><br>Παω, παιρνω χαρτια, γραφω σε καθε ενα απο αυτα τα ονοματα των συμμετεχοντων και παω πισω στη βεραντα. Κρεμαω τα χαρτια αναποδα και λεω στον little jon "προσπαθησε να πετυχεις καποιο απο τα χαρτια"<br><br>Ο little jon βαζει τα δυνατα του και στα χαρτια που ηταν υπευθυνα για το legendary πετυχαινει και βρεχει τον chosen undead.<br><br>Στο αλλο πετυχε την kara, με την δευτερη. Μιας και η πρωτη ριψη πετυχε τζαμαρια. Η μαμα δεν εμαθε ποτε τιποτα. Προλαβαμε και τα καθαρισαμε.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br><br>Συγχαρητηρια στους νικητες.  :drinks:<br><br>Θα ακολουθησει και επομενο giveaway εντος των ημερων.<br></blockquote><br><br>Τι γονείς μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά ρε γκαμώτι.. :seriouslyno:  :silly:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Και επανέρχομαι με 2 ευρέως γνωστά παιχνίδια που κατά πάσα πιθανότητα τα έχετε, αλλά στα τζάμπα δεν τα βάζω μετά και τα τελευταία, επομένως θα περάσουν τη γνωστή διαδικασία τού giveaway. Ακούω τις πολυπληθείς συμμετοχές να καλπάζουν. Σιγά ρε παιδιά, μη σπρώχνεστε.  :pP<br><br>[youtube]kIoJnMT3yUI[/youtube]<br><br>[youtube]m3EF-71dodo[/youtube]
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Οκ, ήρθε λοιπόν η ώρα να μπορώ και εγώ να συζητήσω σπόιλερ φρη για το λιαν ρηξικέλευθο The Line. Γιόν, ευχαριστώ για τούτη την ευκαιρία εκ βαθέων και ζητώ να συμμεθέξω στην κληρωτίδα.  :drinks:
 
Top Bottom