Προσευχηθείτε ότι έχουμε να συνεχίσει να δουλεύει![]()
Μάλλον θα προσευχηθώ στο Steam Deck του θείου Gaben γιατί αν χαλάσει η (εκτός εγγύησης πλέον) κάρτα μου, τον ήπια.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Προσευχηθείτε ότι έχουμε να συνεχίσει να δουλεύει![]()
με τις τιμές σε αυτή την φάση συμφέρει καλύτερα να αγοράσεις steam deck βασικά αν σου χαλάσει η κάρτα κα ιβλέπουμεΜάλλον θα προσευχηθώ στο Steam Deck του θείου Gaben γιατί αν χαλάσει η (εκτός εγγύησης πλέον) κάρτα μου, τον ήπια.
με τις τιμές σε αυτή την φάση συμφέρει καλύτερα να αγοράσεις steam deck βασικά αν σου χαλάσει η κάρτα κα ιβλέπουμε
![]()
Valve’s Steam Deck APU could also be used for a standalone VR headset - KitGuru
This week, many outlets began posting new hands-on previews for Valve's upcoming handheld gaming PC,www.kitguru.net
Kαι εντος εγγυησης να ειναι, Α. που θα βρει το καταστημα, αλλη να στην ανικαταστησει, Β και να βρει θα δεχτει να σου αντικαταστησει μια καρτα που π.χ. αγορασες 500Ε με ιδια που σημερα κοσιζει 1500Ε. Μας σκισανε τα ραματα μια Κυριακη χαραματα. Μονο αυτο που λεει ο Νιτρο, προσευχη στον Γιαραμπη.Μάλλον θα προσευχηθώ στο Steam Deck του θείου Gaben γιατί αν χαλάσει η (εκτός εγγύησης πλέον) κάρτα μου, τον ήπια.
Kαι εντος εγγυησης να ειναι, Α. που θα βρει το καταστημα, αλλη να στην ανικαταστησει, Β και να βρει θα δεχτει να σου αντικαταστησει μια καρτα που π.χ. αγορασες 500Ε με ιδια που σημερα κοσιζει 1500Ε.
Μάλλον θα προσευχηθώ στο Steam Deck του θείου Gaben γιατί αν χαλάσει η (εκτός εγγύησης πλέον) κάρτα μου, τον ήπια.
Λίζα δώσε και σώσε
![]()
AMD’s CEO Lisa Su believes the chip shortage will likely end by H2 2022 - KitGuru
The ongoing chip shortage has been devastating to the world economy, but according to Dr Lisa Su, CEwww.kitguru.net
Ναι, από χθες λαμβάνω το ίδιο άρθρο από το Κουκουλ, από τα δεκάδες PC/tech sites για τις φιλοδοξες δηλώσεις της θείας Σου πως η κατάσταση θα βελτιωθεί από το δεύτερο ήμισυ του '22.Λίζα δώσε και σώσε
![]()
AMD’s CEO Lisa Su believes the chip shortage will likely end by H2 2022 - KitGuru
The ongoing chip shortage has been devastating to the world economy, but according to Dr Lisa Su, CEwww.kitguru.net