<blockquote><br>Μα δεν ανεβάζει ακόμα, αφού δεν έχει tablet :hmm:.<br><br>Η αδερφή μου την θέλει πάνω από 24 ίντσες...<br></blockquote><br><br>Χαχαχα, έλεος ρε φίλε, θα με σκάσεις πρωί πρωί! <br><br>Και δεν έχω απαντήσει καν ακόμη στον Βόρειο...Θα το κάνω άλλη μια φορά μπας και καταλάβει το λάθος του. Ήταν αργά χθες και το critical thinking module μπορεί να μην έχει κάνει ακόμα load σε sequential order. Ξαναγράφω λοιπόν, ότι το δικό σου μήνυμα Βόρειε εκτροχίασε την συζήτηση με τον πλούσια επί προσωπικού τόνο του, νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα, και όσο και να προσπαθείς να το δικαιολογήσεις ή να αποσιωπήσεις, δεν μπορείς. <br><br>Τώρα μας λες ότι εγώ δεν έχω ακόμα καταλάβει ότι εννοούσες προηγουμένως τα κινέζικα eshops και όχι συνολικά την κινεζική παραγωγή, αλλά εάν δεν με απατούν τα μάτια μου, εσύ ήσουν αυτός που έγραψε ότι οι Κινέζοι κάνουν μούφες με τις assembly lines. Οπότε λοιπόν, εκτός και αν το alibaba, oppomart, και τόσα άλλα κινέζικα eshops άρχισαν την δική τους Turbo-X παραγωγή (και δεν το έχω πάρει χαμπάρι), τότε μάλλον είσαι εσύ αυτός που έχει πρόβλημα κατανόησης κειμένου και ιδίως αυτών που γράφει. Βέβαια παίζει επίσης μια πιθανότητα τα eshops που αναφέρεις να κρύβονται πίσω από τις λέξεις - όπως και ο Αλέξης - οπότε πάω πάσο. Μόνο αυτός και εσύ είστε τόσο ικανοί στα hidden meanings...Και δες μας είπες ακόμα, τι σχέση έχουν τα 28 χρόνια εμπειρίας του φίλου σου με την κινεζική παραγωγή που επικαλέστηκες ως την δική σου προσωπική πηγή γνώσης (και αυθεντίας). Είναι επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο ή απλά χρόνια ύπαρξης σε αυτόν τον όμορφο μπλε πλανήτη; <br><br><br>Υ. Σ. Βόρειε αυτή είναι άλλη μια συζήτηση που εκτροχιάζεται χάρη στην ανάμειξη σου. Και μάλιστα χωρίς να συνεισφέρεις μια μάρκα, ένα μοντέλο, κάτι βρε αδελφέ. Ποιος τη χάρη σου! Αυτή την πολύ εποικοδομητική πρακτική την συνηθίζεις; <br><br>Μιλάς επί πόσες ώρες επί προσωπικού και μου επιτίθεσαι, χωρίς να συνεισφέρεις τίποτα απολύτως, παρά μόνο την καταναλωτική σου ατυχία με άσχετα μάλλον κινεζικά προϊόντα, διότι ακόμα δεν μας έχεις αναφέρει τι αγόρασες και στενοχωρήθηκες από την ποιότητα τους. Γιατί κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια; Και αυτό έχει διπλή ανάγνωση, εάν δεν είναι αρκούντως σαφές. Γιατί κουράζεις τους υπόλοιπους αναγνώστες και βάζεις λόγια εκεί που δεν είπα ;;; <br><br>! <br>! <br>! <br>! <br>! <br><br>Edit: Χρόνο, άμα ψάχνεις ακόμα και θέλεις ιδέες κοίταξε τα παρακάτω:<br><br>http://tabtimes.com/best-tablet-under-200-36497/<br><br>http://techtablets.com/recommended-chinese-tablets-brands/ (περιγράφει dual boot μοντέλα και είναι αρκετά καλό σαιτ) <br><br><br><br>Sent from my N5206 using Tapatalk<br>