Αυτή η συλλογή είναι ίσως το καλύτερο πράγμα που βγήκε από την αγορά του PS4 Pro. Το είχα πάρει για να παίξω το πρώτο God Of War εξάλλου, δεν είχα περαιτέρω προσδοκίες. Το να μπορώ να έχω αυτή τη φυσική επαφή με το παιχνίδι, σε συνδυασμό με την απαγκίστρωση από το γραφείο, μου έδωσαν νέα όρεξη για gaming τότε. Εν τέλει, κατέληξα να έχω μια ωραία βιβλιοθήκη περίπου 30 retail τίτλων, από τα οποία κανένα δεν είναι impulse buy ή φύρα, ενώ υπάρχουν ακόμη 5-10 τίτλοι που θέλω να αποκτήσω σε φυσική μορφή. Πολύ λίγα είναι τα παιχνίδια που έχω αγοράσει ψηφιακά σε αυτό το σύστημα, και από αυτά, τα περισσότερα δεν θα τα αγγίξω μάλλον ποτέ.
Το "στεγνό" digital distribution με οδηγούσε σε άσκοπο hoarding κάθε λογής παπαρίτσας, που συχνά-πυκνά ούτε καν με συγκινούσε. Είναι πολύ εύκολο να χαθείς στον ωκεανό της ψηφιακής υπερπληθώρας. Το Deck έβαλε χειρόφρενο σε αυτό, καθώς η ίδια η φύση του με κάνει να αναζητώ συγκεκριμένους τίτλους για να παίξω εκεί, συνήθως indy κιόλας.
Anyway, αποφάσισα να ρίξω άκυρο στην κωλέκτορς, θα τσιμπήσω τη λωντς μαζί με ένα επικό αγαλματάκι που πήρε το μάτι μου.