What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

GOG (Good Old Games)

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Δεν γνωρίζω και εγώ τι παίζει ακριβώς με τα patch, αλλά με ότι παιχνίδια έχω πάρει από εκεί δεν είχα πρόβλημα. Τώρα, εφ' όσον και όπως είπε και ο solaufein, το Original Sin ήταν playable από την στιγμή που βγήκε, μικρό το κακό αν δεν έχει το τελευταίο patch, ειδικά αν παίζεις single player μόνο. Σίγουρα έχει κάνει και εδώ λάθους χειρισμούς το GOG, αλλά μήπως βιάζεσαι να το κρεμάσεις; Ακόμα και εταιρείες όπως η Blizzard και η EA τα κάνου θάλασσα, και με τίτλους που βγάζουν οι ίδιες, όχι τρίτος. Το Steam παραλίγο να μου αχρηστέψει βαρβάτο campaign όταν πέρασε το πρόφατο patch στο Medieval 2.
 

elessar

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
337
Δεν βιάζομαι να τους κρεμάσω, απλά δες στο ποστ που λίνκαρα ότι ένας τύπος δεν μπορεί πια να παίζει με τον φίλο του λόγο του ότι αυτός έχει πιο καινούρια έκδοση. Για μένα, αυτό που γράφω για το Lifeless Planet παραπάνω είναι ακόμα χειρότερο. Δλδ, γιατί να επιλέξω να το πάρω από το gog, για να είμαι δύο patches πίσω;

Δυστυχώς, έτσι όπως είναι πια το θέμα με τα συνεχή patches στα τα παιχνίδια, το gog υπολείπεται πάρα πολύ των εξελίξεων. Υποτίθεται ότι θα κρατούσαν και ενιαία τιμολογιακή πολιτική, πήγαν να το αλλάξουν, το πήραν πίσω, τώρα όμως την πέρασαν. Και τι να το κάνω που μου κάνουν "fair price deal" και μου δίνει πχ 5€ gog credit; Δεν θέλω "πίστωση" στο μαγαζί τους, θέλω να το αγοράσω σε δίκαια τιμή. Θα προτιμήσω λοιπόν τη steam έκδοση από amazon.com οπότε και φθηνότερα το παίρνω και δεν αναγκάζομαι να κοιτάω συνέχεια μήπως βγήκε κάποιο νέο patch.

Θα μου πεις όλα αυτά θα λυθούν με το Galaxy. Δεν είμαι όμως διατεθειμένος να κάνω ένα χρόνο beta testing στο Galax όπως με το steam στις αρχές του, που δεν δούλευε σχεδόν τίποτα, και να τραβήξω τα χειρότερα. Του χρόνου, όταν με το καλό έχει στρώσει το Galaxy το ξανασυζητάμε.

Δεν τους κρατάω καμία "κακία". Όποιος θέλει τα πολλά όμως χάνει και τα λίγα, όλο το θέμα το D:OS τους έκανε πολύ μεγάλο κακό. Για μένα απλά δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,795
Η αλήθεια είναι ότι το steam πλέον υποδέχεται τα patches πολύ πιο γρήγορα ακόμα κι από τις drm-free retail εκδόσεις... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Ναι το gog συνήθως αργεί να patchάρει τα παιχνίδια, οπότε περιμένω υπομονετικά και κατεβάζω για backup (σε dvd) όσα είμαι σίγουρος ότι λόγω παλαιότητας δεν συνεχίζουν να υποστηρίζονται (υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις όπως το Divine divinity που μου εμφάνισε patch 2 χρόνια μετά την αγορά του :lol:). Όχι και τόσο αρνητικό πάντως για όσους δεν καίγονται να παίζουν day1.
 

elessar

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
337
Πάντως, για να πούμε του στραβού το δίκιο, η Larian λίγο το τερμάτισε με τα patches - ειδικά τον πρώτο καιρό έβγαζε σχεδόν κάθε μέρα.
Ξαναλέω, πιο πολύ μ ενοχλεί που είναι ακόμα απατσάριστο το Lifeless Planet.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
http://www.gog.com/promo/ubisoft_weekend_promo_031014" class="bbcode_url">Ubisoft sale

HoMM, Rayman, Far Cry, Prince of Persia...
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
http://www.gog.com/news/mutator_promo" class="bbcode_url">Mutator Promo
http://www.gog.com/news/preorder_legend_of_grimrock_2" class="bbcode_url">Preorder Legend Of Grimrock 2
http://www.gog.com/news/release_dins_curse" class="bbcode_url">Release: Din's Curse
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
http://www.gog.com/news/release_a_golden_wake" class="bbcode_url">Release: A Golden Wake
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Μικρό ή μεγάλο το κακό, παραμένει κακό. Τα patches πρέπει να παραδίδονται στην ώρα τους. Και να είναι και στη σωστή σειρά.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Μου ήρθε το κλειδί για το AvP, για να δούμε τι λέει... :vaultboy:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Απίστευτο, μια που έρχεται το μέηλ, μια που εξαργυρώνω και δυο που έχει ενημερωθεί το θρέντ στο RQ. Το φόρουμ που συμβαίνει ΤΩΡΑ!
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Σας προτείνω να περάσετε το http://www.moddb.com/mods/aliens-versus-predator-classic-redux" class="bbcode_url">Aliens Vs Predator Classic Redux, που πρότεινε και ο Stamatimenos. Βελτιώνει αρκετά τα γραφικά, και δεν απαιτείται από όλους τους συμμετέχοντες στο multiplayer, οπότε μπορείτε να παίζετε on-line και με άτομα που δεν το έχουν περασμένο.
 

fotis_kfor

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
138
Πολύ ωραίο το κλασικό AvP, ωραίες αναμνήσεις τότε που ήταν ....state of the art <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
Κατεβάζω το Redux για λιώσιμο, ευχαριστούμε για την ενημέρωση :thumbsup:
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Επίσης το redux προσθέτει υλικό στο AVP, παράδειγμα η πρώτη πίστα του Predator είναι λίιιιιγο πιο μεγάλη με το redux.

Άσχετο, αλλά ρε παιδιά πιστεύω ότι το GoG πρέπει να γίνει πιο διάσημο. Μου έχει τύχει να μιλάω στο facebook με "φίλους" -gamers κιόλας- που όταν λέω ότι "ψώνισα το χ από steam" το πιάνουν, αλλά όταν λέω "ψώνισα το ψ από gog" με ρωτάνε "τι είναι gog?"
Δεν κάνετε κάποιο αρθράκι-αφιέρωμα, τώρα που έρχονται και εκτώσεις, μπας και δει μεγαλύτερη άνθηση?
Σύμφωνα, δεν έχουμε άμεσο συμφέρον με το να "πάμε πελάτες" στο gog, αλλά όσα πιο πολλά βγάζουν, τόσο πιο καλά παιχνίδια θα μας προσφέρουν. Μπορεί να έχουν ήδη πολλούς τίτλους που δεν θα βρεις στο Steam, αλλά τους "λείπουν" μεγάλα ονόματα, όπως VtM Bloodlines. Δεν γίνεται να το "σπρώξουμε" λίγο το site? Πιστεύω ότι μόνο με το forum δε γίνεται δουλειά, το "ψωμί" είναι στο facebook, καλώς ή κακώς.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Πού είναι εκείνες οι εποχές που δίναμε μάχες για drm-free παιχνίδια?
 

agapitos

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 28, 2013
Messages
346
Αν κάνετε κλικ στην αρχική σελίδα στο Dreamfall Chapters, η σελίδα που θα ανοίξει είναι του Baldur's Gate Enhanced Edition <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
xxxaxaxaxaxaxaxaaxax
http://www.gog.com/game/screencheat
να βάγγο αυτό πουσέλεγα
 

headless

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester Klika Member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
336
Αυτό πώς σας φαίνεται παιδιά;

http://www.gog.com/game/halfway
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Το έβαλα στο μάτι. Είδα και το videάκι και με έψησε, αλλά θα περιμένω πρώτα review από Admiral. <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
Πάντως μου τη δίνει λίγο η έκφραση "επιστροφή στις ρίζες" όταν χρησιμοποιείται για διαφημιστικούς σκοπούς. Μου θυμίζει τον Κατακουζηνό "ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΠΙΣΩ!"
 
Top Bottom