Δεν βιάζομαι να τους κρεμάσω, απλά δες στο ποστ που λίνκαρα ότι ένας τύπος δεν μπορεί πια να παίζει με τον φίλο του λόγο του ότι αυτός έχει πιο καινούρια έκδοση. Για μένα, αυτό που γράφω για το Lifeless Planet παραπάνω είναι ακόμα χειρότερο. Δλδ, γιατί να επιλέξω να το πάρω από το gog, για να είμαι δύο patches πίσω;
Δυστυχώς, έτσι όπως είναι πια το θέμα με τα συνεχή patches στα τα παιχνίδια, το gog υπολείπεται πάρα πολύ των εξελίξεων. Υποτίθεται ότι θα κρατούσαν και ενιαία τιμολογιακή πολιτική, πήγαν να το αλλάξουν, το πήραν πίσω, τώρα όμως την πέρασαν. Και τι να το κάνω που μου κάνουν "fair price deal" και μου δίνει πχ 5€ gog credit; Δεν θέλω "πίστωση" στο μαγαζί τους, θέλω να το αγοράσω σε δίκαια τιμή. Θα προτιμήσω λοιπόν τη steam έκδοση από amazon.com οπότε και φθηνότερα το παίρνω και δεν αναγκάζομαι να κοιτάω συνέχεια μήπως βγήκε κάποιο νέο patch.
Θα μου πεις όλα αυτά θα λυθούν με το Galaxy. Δεν είμαι όμως διατεθειμένος να κάνω ένα χρόνο beta testing στο Galax όπως με το steam στις αρχές του, που δεν δούλευε σχεδόν τίποτα, και να τραβήξω τα χειρότερα. Του χρόνου, όταν με το καλό έχει στρώσει το Galaxy το ξανασυζητάμε.
Δεν τους κρατάω καμία "κακία". Όποιος θέλει τα πολλά όμως χάνει και τα λίγα, όλο το θέμα το D:OS τους έκανε πολύ μεγάλο κακό. Για μένα απλά δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος.