GOG (Good Old Games)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
θελω πισω το πρασινοκιτρινο στο λογκο τους <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 
Μια χρησιμότατη λίστα με τα παιχνίδια που πουλιούνται με regional pricing

http://www.gog.com/mix/regional_priced_games_on_gog

Όταν θα αρχίσει να πέφτει όλο και περισσότερο Kinguin για steam keys, ελπίζω πως όλοι οι εμπλεκόμενοι (steam,gog,publishers,studios) θα καταλάβουν το λάθος τους.
 
Τελικά τα τσίμπησα τα Gothic. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση και να επιστρέψουν τα παιχνίδια.
http://www.gog.com/forum/general/last_chance_special/post729" class="bbcode_url">Απάντηση από την Nordic Games. Εμένα μου φαίνεται ψιλομούφα πάντως ο ισχυρισμός ότι και καλά θέλουν να τους μεταχειρίζονται όλους εξ' ίσου. Τα περισσότερα παιχνίδια είναι παλιοί τίτλοι. Ας αφήνανε το GOG να δίνει "αντισταθμιστικά ωφελήματα" όπως κάνει και με άλλους τίτλους.
 
Ότι και καλά τώρα θα έπαιρνε πολλές εργατοώρες να ρυθμίσουν παντού όλα τα παιχνίδια τους ισα και ότι η ισοτιμία αλλάζει συνεχώς (μπουχουχου μιλάμε για τεράστιες διαφορές 10 σεντς τώρα περισσότερο, 10 σεντες λιγότερο μεθαύριο, ΟΜΙΤΖΙ αυτό και μόνο θα οδηγούσε σε απολύσεις από το έλλειμα). Ναιιιιιιιιιι νόρντικ γκέιμς, σε πιστέεεεεεψαμε.....
 
Λεφτά από εμένα, αν δεν επαναφέρουν τα παιχνίδια τους στο GOG, δεν θα ξαναδούν. OK, ας βάλουνε τα νέα παιχνίδια σε fairprice package. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ+ δηλαδή τι τους πειράζει να τα δίνουν πιο φτηνά; Πόσα αντίτυπα του Guild πχ πουλάει το xyz φυσικό κατάστημα ή οι άλλες υπηρεσίες;
 
Στο μεταξύ κάτι περιέργο παίζει με τα παιχνίδια που αποσύρονται. Μέσα σ' αυτά είναι και παιχνίδια που δεν ανήκουν στην Nordic π.χ. Amnesia the Dark Descent, Penumbra κ.α. Από την άλλη αποσύρει παλιά της παιχνίδια αλλά κάποια από τα πιο πρόσφατα (βλ. Alan Wake + American Nightmare) τα αφήνει.
EDIT: Άκυρο για τα Alan Wake, φαίνεται ότι η Nordic ευθύνεται μόνο για την διακίνηση των retail, στην ψηφιακή διανομή έχει τον λόγο η Remedy.
 
Το Galaxy λέγανε ότι θα ρθει στα PC μας τέλη Αυγούστου (έτσι λέγανε τον Ιούνιο)...

Τελικά έχουν πει τίποτα ή κάνουν ΜΟΚΟ;
 
Σε συνέντευξη του στέλεχος του ΓΚΟΓΚ ανέφερε ότι ΠΟΛΥ πιθανόν να χουμε 1 από τρεις μεγάλους publishers μέχρι το τέλος του 2014.
Take2
Microsoft
Disney (Lucas Arts κ.α.)

http://www.gog.com/forum/general/guillaume_mentions_major_publisher_in_the_works_in_gamespot_article/page1

Dejavu πριν 2 χρόνια ακριβώς που λέγανε σε πρες κονφερανς ότι θα γίνει το ίδιο. Τελικά τζίφος τότε.
 
Παιδιά το να λέμε για πληθώρα patch κλπ κλπ για το divinity είναι υπερβολικό. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε εντελώς playable και προσωπικά δε συνάντησα τίποτα game breaking παρά ψιλοπραγματα στο εκτενές play-through μου. Τα περισσότερα ήταν "επιπροσθετα" και διαφορα bugs/glitches κλπ. Μη το συγκρινουμε με καταστάσεις τ'υπου rome 2 total war ή battlefield 4, το παιχνιδι π.χ. δε μου κρασαρε ούτε μια φορά στις 100+ ώρες που επαιξα.

Το ίδιο θα ισχύει και για το wasteland, ήδη από τις 6-7 ώρες του " early access" τα προβλήματα ήταν λίγα. Τους τελευταίους μήνες η inXile απλά γυαλίζει λοσο μπορεί το παιχνίδι. Αντε να ακούσουμε τι γίνεται! Εγώ έχω πάθει τη πλάκα μου χωρίς PC τωρα 2-3 μέρες, θα αρρωστήσω! Θέλω να πάω στην Αριζόνα με τους ρειντζερ!
Θελω να φτιαξω ομάδα και να φάω 8 ώρες διαβάζοντας skill/perk/trait να ζαλιστώ!!! :trollface:
 


solaufein wrote:
Παιδιά το να λέμε για πληθώρα patch κλπ κλπ για το divinity είναι υπερβολικό. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε εντελώς playable και προσωπικά δε συνάντησα τίποτα game breaking παρά ψιλοπραγματα στο εκτενές play-through μου. Τα περισσότερα ήταν "επιπροσθετα" και διαφορα bugs/glitches κλπ. Μη το συγκρινουμε με καταστάσεις τ'υπου rome 2 total war ή battlefield 4, το παιχνιδι π.χ. δε μου κρασαρε ούτε μια φορά στις 100+ ώρες που επαιξα.

Το ίδιο θα ισχύει και για το wasteland, ήδη από τις 6-7 ώρες του " early access" τα προβλήματα ήταν λίγα. Τους τελευταίους μήνες η inXile απλά γυαλίζει λοσο μπορεί το παιχνίδι. Αντε να ακούσουμε τι γίνεται! Εγώ έχω πάθει τη πλάκα μου χωρίς PC τωρα 2-3 μέρες, θα αρρωστήσω! Θέλω να πάω στην Αριζόνα με τους ρειντζερ!
Θελω να φτιαξω ομάδα και να φάω 8 ώρες διαβάζοντας skill/perk/trait να ζαλιστώ!!! :trollface:</blockquote>

Ρε ψηλέ δεν διευκρίνισα τύπου patch. Είπα απλά patch. Και βγάζουν ένα σωρό και μάλιστα με σειρά που μερικές φορές σου βγάζει error όταν πας να τα εγκαταστήσεις (μιλάμε για gog πάντα) και πρέπει να κάνεις uninstall-reinstall, να σκιπάρεις μερικά patches γιατί αν τα βάλεις τόδε το πιο πρόσφατο δεν περνιέται κτλ κτλ.
Kαι δεν είμαι ο μοναδικός που κάνει παράπονα. :lol:
http://www.examiner.com/article/how-gog-screwed-up-the-divinity-original-sin-release

http://www.larian.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=548106

Παρόλα αυτά, συνεχίζω προτιμώ GoG γιατί, επαναλαμβάνομαι <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> είναι το outsider

 


Stamatimenos wrote:


solaufein wrote:
μπλα μπλα μπλα patch ... μπλα μπλα</blockquote>

Ρε ψηλέ δεν διευκρίνισα τύπου patch. Είπα απλά patch. Και βγάζουν ένα σωρό και μάλιστα με σειρά που μερικές φορές σου βγάζει error όταν πας να τα εγκαταστήσεις (μιλάμε για gog πάντα) και πρέπει να κάνεις uninstall-reinstall, να σκιπάρεις μερικά patches γιατί αν τα βάλεις τόδε το πιο πρόσφατο δεν περνιέται κτλ κτλ.
Kαι δεν είμαι ο μοναδικός που κάνει παράπονα. :lol:
http://www.examiner.com/article/how-gog-screwed-up-the-divinity-original-sin-release

http://www.larian.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=548106

Παρόλα αυτά, συνεχίζω προτιμώ GoG γιατί, επαναλαμβάνομαι <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> είναι το outsider</blockquote>

Δίκιο έχεις, αναφέρθηκες στη ποσότητα και εγω ασχολήθηκα με τη ποιότητα. Πάντως στο steam δεν είχε τέτοια παρατράγουδα, ουτε τα save files επηρεαστήκανε, απλά όσα χρειαζοτανε new game δεν δουλεψανε.

Οn Topic: μ'αρέσουν οι αντιδράσεις! κάτι τρέχει εδώ!



 
Το Divinity: Original Sin και το εξαιρετικό indie platform Lifeless Planet είναι ο λόγος που δεν υπάρχει περίπτωση να ματαγοράσω καινούριο παιχνίδι από gog.

Στο D:OS έκαναν μία απίστευτη πατάτα [δεν φτάνει δλδ που έχουν δικιά τους αρίθμηση στα πάτσες με αποτέλεσμα να χάνεις τη μπάλα σχετικά με το ποιο πρέπει να περάσεις], δεν περνούσε ένα τελευταίο patch και ξέρετε ποια ήταν η επίσημη συμβουλή τους; "Ε, κατεβάστε πάλι τον installer [9GB]". Τελικά έπρεπε να περάσει ένας μήνας με τους παίκτες να ουρλιάζουν για να κάνουν το αυτονόητο, ένα πατς που περιείχε όλα τα προηγούμενα. Βέβαια, κανένα πατς δεν περιλαμβάνει τα προηγούμενα, οπότε αν κάνεις λάθος στη σειρά ή "χάσεις" κάποιο και το αποσύρουν, κλάφτα Χαράλαμπε.
Ωραίες οι χαζομαρίτσες περί του Τσε Γκεβάρα των digital games (μέχρι εκεί έφτασαν μερικοί, να νομίζουν πως το να αγοράζουν από gog είναι σχεδόν ταυτόσημο με το να κάνεις επανάσταση) αλλά αν είναι να δίνω 40€ και να μου βγαίνει η παναγία για να παίξω ένα παιχνίδι, μάλλον δεν θα το προτιμήσω.

Όσον αφορά, Lifeless planet, το παιχνίδι εδώ και 2.5 μήνες βρίσκεται στην 1.3 έκδοση άλλα οοοοοοοοοχι http://www.gog.com/forum/lifeless_planet/update_13" class="bbcode_url">στο gog έχουν μείνει ακόμα στην 1.1. Τους το είπα διακριτικά, δικό μου είναι το θρεντ. μπας και συγκινθπυν αλλά δεν τους είδα και πολύ πρόθυμους. Δεν πειράζει, μπήκε στο August Bundle από indy Gala και το πήρα $1.5 (για steam φυσικά).

Οπότε Wasteland 2 δαγκωτό steam, όταν πέσει η τιμή του [υπάρχουν και μεταπωλητές <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />]

ΥΓ. Επειδή μάλλον βγαίνω εκτός θέματος, αν το επιθυμεί κάποιος mod το μεταφέρω.
 
Μου έχει ξανακατεβάσει ολόκληρα παιχνίδια και το Steam Elessar. Τώρα κατά πόσο είναι καλό να στηρίζουμε το DRM, άστο, δεν είναι του θέματος. Το ότι δεν είναι απόλυτα streamlined, είναι σίγουρο, αλλά και το Steam, έχει τις στιγμές του.
 


vtheofilis wrote:
Μου έχει ξανακατεβάσει ολόκληρα παιχνίδια και το Steam Elessar. Τώρα κατά πόσο είναι καλό να στηρίζουμε το DRM, άστο, δεν είναι του θέματος. Το ότι δεν είναι απόλυτα streamlined, είναι σίγουρο, αλλά και το Steam, έχει τις στιγμές του.</blockquote>

Προσωπικά, δεν μου έχει τύχει ούτε μία φορά στα 5 χρόνια που έχω το στημ. Γενικά, όσον αφορά το gog υπάρχει χοντρό θέμα με τα patches - αρκετά παιχνίδια έχουν μείνει πίσω, η τάση τους να δίνουν δικιά τους αρίθμηση στον installer του patch προκαλεί σύγχυση κλπ.

Προσωπικά πιστεύω ότι ανοίχτηκαν πολύ περισσότερο απ ότι τους έπαιρνε, που δλδ έβαλαν και καινούρια games, με αποτέλεσμα να χάσουν τη μπάλα.

 
Να το συνεχίσουμε στο thread του GOG; Κρίμα να εκτροχιάζουμε το thread του Wasteland 2. Μια ερώτηση κιόλας. Είδα παραπάνω ότι το κόλπο με την στόχευση σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος α λα Fallout θα την προσθέσουν αργότερα, ή κατάλαβα λάθος; Φχαριστιέμαι πιο πολύ το Fallout 1 από πολλά FPS χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό.
 
[εννοείται, να πάμε στο θρεντ του gog, μάλιστα μπήκα πάλι για να γράψω ακριβώς αυτό <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> - αν θέλει κάποιος μοντ να μεταφέρει τα μηνύματα εκεί]

Και εγώ έχω ακούσει ότι θα προσθέσουν μερικά χαρακτηριστικά σε μελλοντικό πατς αλλά δεν έχω ακούσει κάτι επίσημα.
Το παιχνίδι φαίνεται να πηγαίνει καλά πάντως, έχει κάνει αρκετές πωλήσεις και αυτό είναι το σωστό.
 
Νομίζω πως εχετε δίκιο, συνεχίζουμε εδώ τη συζητησούλα περί GoG <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
In other news, http://www.gog.com/forum/divinity_series/latest_patch_10177_only_available_on_steam" class="bbcode_url">ακόμα δεν έχει περάσει το νέο update (1.0.177) στην gog έκδοση του Divinity: Original Sin.
Πραγματικά, δεν ξέρω ποιος φταίει γι αυτό το χάλι (Η Larian ή το gog) αλλά ζημιωμένος τελικά είναι ο ίδιος ο χρήστης.
 
Back
Top