What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Gothic Series

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,627
To be honest, το κόβω ελαφρώς χλωμό να βγει εν έτει [2024+ν] νέο Gothic game από άλλη εταιρεία και 1) να είναι πιστό στο πνεύμα των πρώτων τριών, 2) να πουλήσει αρκετές κόπιες ώστε να δικαιολογηθεί η επένδυση από μεριάς της παραπάνω εταιρείας. Ένα τέτοιο εγχείρημα θα έχει πάντα συγκεκριμένο ταβάνι από οικονομικής πλευράς, κάτι που η PB κατάφερνε να ξεπερνάει στοχεύοντας πάντα υψηλότερα από τις δυνατότητές της με την οικονομικη συνδρομή του γερμανικού κράτους.

Ακόμα και το RQκώλος δηλαδή απ'ότι βλέπω στο Steamspy (όσο ενδεικτικό μπορεί να είναι) έχει καμιά 20αριά χιλιάδες κατόχους και 700 concurrent players. Με αυτά τα νούμερα δεν το λες κιόλας ενδεικτικό τεράστιου αγοραστικού κοινού που λυσσομανάει για ορθόδοξο Gothic.

Κρατάω μια επιφύλαξη για το Gothic Remake, η επιτυχία ή αποτυχία του ίσως επηρεάσει καθοριστικά το μέλλον του franchise. Αν και απ'ότι βλέπω έχει λάβει και εδώ και ανά τα ίντερνετς κριτική ως προς την "πιστότητά του" στο ορθόδοξο Gothic.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,651
Εξάλλου το Gothic ήταν προϊόν της εποχής του, διότι προσέφερε ένα ΜΜΟ-like κόσμο σε σκληροπυρηνικους σινγκλοπαίχτες όταν το mass internet έκανε πολύ δειλά το μεγάλο μπασιμο.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,534
ετσι κι αλλιως η αρχικη ομαδα που ειχε φτιασει τα 2 πρωτα γκοθικς (νομιζω εφυγαν πριν το 3, αν και δεν βαζω το χερι μου στο τζακι) δεν εχει πια καμμια σχεση με τα πιρανχας.

ανεφερα ομως τον αρκωλο γιατι περα απο νουμερα στο στημ, απεδειξε ξεκαθαρα οτι τα γκοθικς εχουν τετοιους ορκισμενους φανς και λατρευονται τοσο απ αυτους, που μαζευτηκαν 5-6 και φτιασανε ενα κειμ που ξεκαθαρα εχει την ατμοσφαιρα γκοθικ που θεμε, άρα ελπιδα υπαρχει.
δεν περιμενω κατι απ το ρημαστερ του ενα και μακαρι να κανω λαθος.


εντιτ (αφου ειδα ποστ νορθλαντε): σχωρατε με, δεν ξερω τι θα πει ΜΜΟ λαικ κοσμος. δεν τρολλαρω, αληθεια ρωτω, τι χαρακτηριστικα εχει? μηπως τελικα ειμαι ΜΜΟ λάικερ και δεν το ξερω.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,618
Μπορεί η αρχική ομάδα να έφυγε νωρίς μαζί με τα αδέρφια, αλλά κάθε γκέμι της Πιράνχα ήταν "στο πνεύμα" των Gothic.
Tώρα παίζω ένα mod, Gothic 2 Nostalgic edition, που σου επιτρέπει να κάνεις recruit διάφορους NPCs και ένα σκελετό που σου δίνει ο Xardas, οι οποίοι ανεβαίνουν level ταυτόχρονα με εσένα και τα stats τους ανεβαίνουν αυτόματα. Αν τους δώσεις και καλό gear το game είναι πραγματικά πανεύκολο σε τραγικό σημείο, φαντάσου να παίζεις wow και να κάνεις όλα τα single player quest με 5-man party.

piima.jpg
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,534
ωραιο κολαρ... εεεεε, ωραια γραφικα. (οχι του νειμλες ρε, το διπλα... (τοξικος ξεκαθαρα. καταδικαζω. κανσελ χειρομαλαχτη) ).

τι μανια εχει πιασει τους μοντερς, ωστοσο, να μαγαρισουν με παρτυ ενα ξεκαθαρα μονοχνωτο παιγνιδι... ο ζοφος, η δυσκολια επιβιωσης κι ολο το αφιλοξενο, εχθρικο περιβαλλον του κέιμ προς τον ηρωα, ταιριαζει πολυ καλυτερα σε μια προσωπικη, μοναχικη οδυσσεια παρά σε χαρωπη, τετραμελη ξερω γω ομαδα...
 
Top Bottom