GOTY 2018

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
-My "spear" is broken. I need Aphrodite's flowers to "reforge" it if you now what i mean..

-OK. I'll go gather the flowers for you and then you'll give me your spear.. I mean your sword..I mean...just wait here..

Kαι μετά μου λες για άλογα που κάνουν κακάκια τους και για ούγκανους που έγιναν χαζομπαμπάδες..

Τώρα εγώ να μιλήσω;
Το ΈΝΑ Το ΜΟΝΑΔΙΚΌ
Καλή χρόνια να χουμε

[quote quote=508908]Θα με αναγκάσετε να στείλω από του χρόνου ΡΜ στο Codex στον τυπά που έκανε το ΑΤΟΜ μπας και μου δώσει κωδικό.

[/quote]

Το παιχνιδι βρωμαει fallout 1 κ 2 απο ολες τις παντες, εχει μικροπροβληματακια αλλα καθε φορα που παιζω ειμαι οριακα να αρχισω να δακρυζω απο το ποσο πολυ μου ελειψε αυτο το στυλ παιχνιδιου

εδιτ: εχει και αρκουδες (i dont know the joke, i know the reference)

Και εκεί που είμαι στην φάση να μην ψηφίσω τίποτα για την ώρα μιας και δεν έχω παίξει τον καγκουραλέξη ήρθε το subnautica να με <span style="font-weight: 400">συγκλονίσει. Η χαρά της εξερεύνησης και της ατμόσφαιρας. Και όλα αυτά μαζί με καλό story που δεν θυμίζει πλοκή τσόντας , όπως σε άλλα survival παιχνίδια!!!</span>

Back