What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Grand Theft Auto V

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,867
G0O για να τσιμπήσεις αρκετά μύρια ώστε να αγοράσεις τα ακριβά properties (golf club, cinemas) κάνεις grind? Μου κάνει εντύπωση που είναι τόσο ακριβά. <br><br>Kudos που δεν αφήνουν πάντως τον Trevor να αγοράζει το Hangar στο Los Santos.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,134
Υποτίθεται μπορείς να παίξεις με το χρηματιστήριο για να βγάλεις ζεστό παρά, αλλά πρέπει να το προσέξεις αυτό από την αρχή του παιχνιδιού. Πχ όταν σου βάζει ο Λέστερ να κάνεις κάτι δολοφονίες κάποιων επιχειρηματιών, αν έχεις αγοράσει μετοχές κάποιας ανταγωνιστικής προς αυτούς εταιρίας τότε μετά τον θάνατό τους ύστερα από 48 in-game ώρες οι μετοχές αυτές μπορούν να πουληθούν για 50% έως 100% κέρδος.<br><br>Αν κάνεις τα παραπάνω αφότου έχεις τελειώσει το κυρίως σενάριο (και άρα έχεις καμιά 50αριά μύρια ανάμεσα και στους 3 χαρακτήρες) τότε μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις και με τους 3 χαρακτήρες και να τους γεμίσεις χρήματα όλους.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,867
Δεν μου αποδίδει τόσο πολύ το χρηματιστήριο. Τα έπαιζα δηλαδή τα χρήματα, αλλά μου έβγαζαν πίσω κάτι κατοστάρικα.
 

Great0ldOne

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,700
Αυτό που είπε ο Hellion, εύκολο είναι μόνο με αυτή τη μέθοδο. Αν δεν έχεις προνοήσει, πάλι μέσω stock market μπορείς να μαζέψεις τα λεφτά, αλλά πρέπει να το λιώσεις και δεν έχει πλάκα.<br><br>Πάντως για 100% game completion αρκεί να αγοράσεις 5 properties, οπότε κάνεις τη δουλειά σου και με τα φτηνά. Για ach χρειάζεσαι το Old Dock και το Downtown cab, με το δεύτερο μπορείς να βγάλεις και τρελιάρικο γκομενάκι με τον Franklin.<br><br>Το πανάκριβο Golf course είναι έτσι κι αλλιώς άχρηστο, απλά έχει πλάκα όταν ο διαχειριστής τηλεφωνεί τον Michael και του λέει "λυπόμαστε που δεν σας γλύφαμε περισσότερο όταν ήσασταν απλό μέλος, δεν είχαμε ιδέα πως είστε τόσο πλούσιος!"  :silly: <br><br>EDIT: Χρησιμοποιείς δηλαδή τη μέθοδο με τα assassination και δεν σου βγάζει καλές αποδόσεις; Τα κέρδη μεγιστοποιούνται (φάγανε nerf με κάποιο patch, αλλά και πάλι είναι άνετα πάνω από 40-50%) σε περίπου 24 in-game hours, <u>και μετά πέφτουν</u>. Οπότε υπάρχει παράθυρο που πρέπει να προλάβεις.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,867
Ήταν πολύ "speedrun" το playthrough κυρίως για να τσεκάρω και το Steam Controller (όχι, επειδή ήταν εθιστικό το άτιμο, όχι, μην το ξαναπείς αυτό). Γενικώς τις δολοφονίες τις έκανα κατά τη διάρκεια του story για αυτό και δεν μεγιστοποίησα τα κέρδη μου (ήμουν ο άφραγκος τυπάκος που μόλις έβγαζε χρήμα πήγαινε και το σπαταλούσε σε pimp-my-ride καταστάσεις και για weapon unlocks). Κατά τα άλλα το 30-50% το πετύχαινα κι εγώ (έβλεπα δηλαδή τον δείκτη συστηματικά ως καλό ψυχάκι).<br><br>Good game, αλλά δεν θα με κρατήσει τόσο ώστε να πάω στο 100% ειδικά όταν νιώθω εγκληματίας (pun not intended) που έχω στο backlog έπη που περιμένουν (looking at W3: Blood and Wine, Pillars of Eternity, Gabriel Knight Sins of the Fathers etc.). <br><br>Κατά τα άλλα να πω ότι το Sleeping Dogs ίσως με είχε δελέασει περισσότερο. Ναι, είναι το πληρέστερο GTA που έχει βγει, σαφώς ανώτερο από το San Andreas (το τέσσερα το σταμάτησα στη μέση περίπου γιατί δεν με κράτησε), υποδεέστερο όμως από το όλο feeling του Vice City, όπως σωστά είπε ο Hellion. Άλλωστε το να αλωνίζεις με το τσόπερ στις λεωφόρους του "Miami" ακούγοντας "Bark at the Moon" δύσκολα μπορεί να το ξανακαταφέρει sequel. Το Sleeping Dogs όμως είχε τόσο Hardboiled και σοβαρότητα μέσα του, που για μένα νίκησε κατά πολύ την στοχευμένη (και εκπληκτική) σάτιρα και σοβαροφάνεια του GTA V. Γνώμες θα μου πείτε τώρα...<br><br>Μιας και ανέφερα το San Andreas: έψαχνα και τα San Andreas easter eggs, νομίζω πέραν της αναφοράς που γίνεται σε ένα mission milestone (Better than CJ - για το άλμα του Trevor πάνω στο τραίνο), υπάρχει και η αποστολή που πηγαίνεις να πάρεις τα ναρκωτικά με τον Lamar και τον Trevor στο σπίτι του CJ, όπου τώρα μένει άλλος. Ακόμη να συνειδητοποιήσω ότι έχουν περάσει ένδεκα μαμήνενα χρόνια από το San Andreas. Γερνάμε......
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
+1 για το Deathwish, μόνο αληθινό φινάλε του παιχνιδιού.<br><br>+2 για τη φάση με τα assassinations. Ουσιαστικά και wikis να μην διαβάσεις, πριν κάθε μια ο Λέστερ σου λέει επακριβώς τί να αγοράσεις ή να πουλήσεις. Στο τέλος δεν ήξερα τί φράγκα είχα και έπαιζα χαλαρά. Σαν στόρι, συμφωνώ με Γεράνιο, το Sleeping Dogs κατά πολύ ανώτερο και "σοβαρότερο" αλλά νομίζω πως η σύγκριση αδικεί και τους δυο τίτλους. Παραδόξως (εγκληματίας που δεν έχει παίξει το Vice City γιατί ψωλαρμένιζα με "hardcore adventures/RPG&#039;s" τότε), αγαπημένο μου GTA από πλευράς στόρι, παραμένει το The Lost & The Damned. Ειδικά η τελευταία αποστολή/πολιορκία της φυλακής. Dayumn.
 

soad667

Lich
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,010
Δε νομίζω να επέλεξε κανείς άλλο φινάλε, πραγματικά. Εκτός αν είχαν ach, που δεν είχαν.  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Τα assassinations αν τα κάνεις στο τέλος, ακόμα και με το νερφ, θα χεστείς στο τάληρο. Εγώ απλά πουλούσα με το που άρχισαν να πέφτουν και αφού αγόρασα τα πάντα, έμεινα με καμιά 700-800 μύρια στον καθένα.<br><br>Ρόκσταρ για πάντα. Με συγκινήσατε, δεν είχα και κάτι καλύτερο να κάνω και διάβαζα το τόπικ Από την Αρχή. Με τρόμαξα λίγο είναι η αλήθεια, πολλά plot twists μέχρι να καταφέρουμε να το παίξουμε το γαμημένο. Αλλά άξιζε.. :salute:<br><br>EDIT: @Μπορ<br><span class="bbcode_spoiler">Όταν ο Τρέβορ σκότωσε τον Τζόνι με το καλημέρα, για πόσες μέρες έκλαιγες στη μπανιέρα;</span>
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,867
Ε, τότε δεν θα τα πάρω ποτέ όλα. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Εν πάσει περιπτώσει πολύ καλό παιχνίδι, χορταστικότατο, άξιζε τα λεφτά της έκπτωσης. <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
<span class="bbcode_spoiler">Κοίτα, στην αρχή είχα μείνει λίγο μαλάκας με το πόσο μπάμ-μπάμ εσφάχθη ο Λευκός Ιππότης μου, Τσώνη Δη Χήμπ, αλλά κατόπιν μειδίασα. Γιατί έχουν περάσει χρόνια από τις αγνές ημέρες του Λόστ εντ δη Ντάμντ. Πλέον ξέρω πως έτσι είναι η ζωή. Σου επαίρνει ψυχοπαθής το μωρό για λίγη κατουρημένη φουντόπρεζα και όταν ζητάς τα ρέστα εισπράττεις σφαίρα ανάμεσα στα μάτια (ή μπότα σε ότι απομένει από τα μυαλά σου). Λαμπρά διαστροφική σάτιρα, χειροκροτούσα μέσα στο δωμάτιο ενώ κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα "Οοοοοκ, and now for something completely different!"</span>
 

soad667

Lich
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,010
Oι μόντερς πάντως πήραν την εκδίκησή τους.. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://lh6.googleusercontent.com/-tF5SuDTSf_Y/Uu5xBEayTiI/AAAAAAAAAac/YnxSPzk2lKk/w500-h281-no/Untitled-1.gif" alt="Untitled-1.gif" class="bbcode_img" /></span>
 

Havanezos

Mind-flayer
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,068
Απίστευτη εμπειρία Rockstar! Πρέπει να κατεβάσω τα 65GB με την ΥΠΕΡΤΑΧΥΤΗΤΑ των 150kb/s!!! Και με άπειρες αποσυνδέσεις! :agony:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,134
Οι αποσυνδέσεις ειδικά είναι το κερασάκι στην τούρτα. <br><br>Πες με χαμηλή ταχύτητα πας για ύπνο το αφήνεις όλο το βράδυ, άντε και το επόμενο, μέσα σε λίγες μέρες παίζεις στην χειρότερη περίπτωση. Με τα disconnect όμως πας για ύπνο γεμάτος όρεξη και όνειρα για το γκεημ και όταν ξυπνάς το πρωί συνειδητοποιείς πως πρόλαβε να κατεβάσει μερικά MB μέσα στο βράδυ και μετά πάπαλα, disconnect.
 

Havanezos

Mind-flayer
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,068
Αυτό ακριβώς έπαθα χθες το βράδυ! Τώρα ψάχνοντας λύσεις βρήκα ένα προγραμματάκι (ultrasurf) και η ταχύτητα ανέβηκε γύρω στα 700kb/s! Τουλάχιστον να κατεβάσει και κάτι πριν την αποσύνδεση!
 

Havanezos

Mind-flayer
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,068
Με τα πολλά τα κατάφερα και το ξεκίνησα μες στη βδομάδα! Έκανα και join στο RQcrew! Μόλις τελειώσω με το στόρι θα ασχοληθώ και με το online λίγο! Για την ώρα απολαμβάνω βόλτες στην πόλη, παίζω τένις και κάνω τον ταρίφα! Έτσι! Γιατί μπορώ! Μεγάλες στιγμές!
 

Sephir

Iga Clan
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,639
Καλού-κακού, αλλάξτε το password που έχετε στο Social Club.<br><br>Σήμερα κάποιος Ρώσος χάκαρε το λογαριασμό μου (έχω να παίξω μήνες GTA V) και έσκασε σχετικό mail από τη Rockstar στη διεύθυνση hotmail που χρησιμοποιώ. Ευτυχώς δεν είχα κάνει link σε προσωπικά στοιχεία (π.χ. FB), πέρα του Steam, και δεν χρησιμοποιώ το ίδιο password σε mails και παρόμοιες υπηρεσίες.<br><br>Το μόνο παίδεμα ήταν να βρω να αλλάξω τη γλώσσα από Ρώσικα σε Αγγλικά, γιατί κατά τ&#039; άλλα δεν αντιμετώπισα άλλο σοβαρό πρόβλημα. Το αυτάκι όμως, ίδρωσε λιγουλάκι.  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,134
Πήγα να λογκάρω μόλις τώρα, συνδέθηκε κανονικά με το password μου αλλά μου έβγαλε και μήνυμα "your account was locked due to multiple failed login attempts", όμως δεν είμαι 100% σίγουρος αν κάποιος πήγε να με χακάρει και απέτυχε ή αν πήγα να λογκάρω καμιά μέρα σουρωμένος και δεν θυμόμουν το password μου ή κάτι τέτοιο ("ααα, πήγε να e-οδηγήσει σουρωμένος, τι e-ανευθυνότητα, θα έπαιρνε e-κόσμο στο λαιμό του ο αλήτης" κτλ κτλ). <br><br>Όπως και να έχει παραμένει αεροστεγής ο λογαριασμός ευτυχώς.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,690
Μπήκα κι εγώ (γιατί τον έχω τον λογαριασμό δεν έχω καταλάβει ακόμα).<br><br>Όλα καλά σε μένα.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,546
Όλα good κι από δω μεριά. Πάντως έριξα και  μια αλλαγή στον κωδικό. Φύλαγε τα ρούχα σου κτλ κτλ
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,706
Ήρθε και από εδώ μεριά σχετικό mail, ανησύχησα λίγο αλλά δεν υπήρχε κανένα θέμα με το λογαριασμό αφού άλλαξα κωδικό.
 

soad667

Lich
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,010
Άλλαξα κι εγώ πας γιατί ζήλεψα, επίσης μπλοκαρισμένο το ακάουντ μετά από εκατομμύρια φέιλντ ατέμπτς όπως είπε. Έκανα και αξέπτ το ινβάιτ του Αβανέζου, φαντάζομαι θα περίμενε με κομμένη την ανάσα. Είπα μία να μπω και ονλάιν να καμαρώσω τα γκαράζ με τις αμαξάρες μου μέσα, αλλά τελικά έκανα κάτι πρωτότυπο και πήγα για Ρόκετ Ληγκ.. :drinks:
 
Top Bottom