What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Grand Theft Auto V

polistas

Half-Ogre
Joined
May 26, 2016
Messages
464
Μήπως και σένα σου παρουσιάζεται όταν είναι ο Πάυλος μέσα?  :pP
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,685
Στο gta γίνεται, γι' αυτό το έγραψα εδώ. Αν είναι ανοικτό το mumble και πάω να τρέξω το gta (rockstar ver.), το game κρασάρει. Δεν δοκίμασα να το ανοίξω αφού τρέξω πρώτα το game βέβαια.
 

Mogrey665

Death Knight
Joined
Feb 23, 2013
Messages
3,016
ε κανε μια δοκιμή για αρχή. και θα βγάλουμε άκρη που θα πάει.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,685
Στους υπόλοιπους παίζει κανονικά και με το overlay;<br><br>Θα μπω σε λίγο να δω.
 
Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,451
Οχι με overlay. Αλλα αραια κρασαρει και σε μενα στην εισαγωγικη οθονη. Σπανια βεβαια, αλλα αρκετα ετσι ωστε να το θυμαμαι. Αλλα δε νομιζω να σχετιζεται με το mumble.
 

soad667

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,910
Eμένα το όβερλεϊ μόνο στο ροκελί έχω δει να δουλεύει. Αλλά οκ, βλέπω στην οθόνη του υπεργαμάτου κήμπορντ ποιος μπαίνει στο μαμπλ. Συνυπάρχει ομαλότατα πάντως με το τζιτιέι. Είτε το ανοίξω πριν είτε μετά, δεν είχα κανά θέμα με κρας.
 

Mogrey665

Death Knight
Joined
Feb 23, 2013
Messages
3,016
ποιος χρειάζεται overlay όταν έχει δυο οθόνες?  :pcmr:<br><br>logitech g15 έπεσα μέσα?ισως ειναι το g115
 

Great0ldOne

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,553
<blockquote><br>Eμένα το όβερλεϊ μόνο στο ροκελί έχω δει να δουλεύει.</blockquote><br><br>Αφού ζεις ακόμα στο σκοταδιστικό 2016, με το τριανταδυάμπιτο μούμπλε. Οι υπόλοιποι που ζούμε στο υπερδιαστημικό 2017 και έχουμε βάλει την 64bit έκδοση, έχουμε overlay παντού.
 

Mogrey665

Death Knight
Joined
Feb 23, 2013
Messages
3,016
το g15 το θυμάμαι σαν πανάκριβο (150 ευρα) <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> και το g115 ήταν καλό παλιό μεν μιας και ηταν το αναβαθμισμενο g11
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,685
Την 1.3.0 τρέχω κι εγώ. Αν τρέξω πρώτα το game και μετά το mumble δεν κρασάρει αλλά δεν έχω overlay. Δοκίμασα να βάλω και τα 3 exe του gta στην allowed ενότητα αλλά πάλι τα ίδια.
 
Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,451
<blockquote><br>έχουμε βάλει την 64bit έκδοση, έχουμε overlay παντού.<br></blockquote><br><br> :blush1:
 

Mogrey665

Death Knight
Joined
Feb 23, 2013
Messages
3,016
<blockquote><br><blockquote><br>Eμένα το όβερλεϊ μόνο στο ροκελί έχω δει να δουλεύει.</blockquote><br><br>Αφού ζεις ακόμα στο σκοταδιστικό 2016, με το τριανταδυάμπιτο μούμπλε. Οι υπόλοιποι που ζούμε στο υπερδιαστημικό 2017 και έχουμε βάλει την 64bit έκδοση, έχουμε overlay παντού.<br></blockquote><br><br>άσε δεινοσαυρικοι τύποι
 

soad667

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,910
<blockquote><br>Ποιο πληκτρολόγιο εχεις?<br></blockquote><br><br>To g19 έχω της λότζιτεκ, διαστημικά αρχαιοελληνική τεχνολογία. Αλλά με κορόιδεψαν, δεν καθαρίζει μόνο του. :&#039;(
 

peisistratos

Hobgoblin Captain
Joined
Mar 4, 2014
Messages
319
<blockquote><br><blockquote><br>Eμένα το όβερλεϊ μόνο στο ροκελί έχω δει να δουλεύει.</blockquote><br><br>Αφού ζεις ακόμα στο σκοταδιστικό 2016, με το τριανταδυάμπιτο μούμπλε. Οι υπόλοιποι που ζούμε στο υπερδιαστημικό 2017 και έχουμε βάλει την 64bit έκδοση, έχουμε overlay παντού.<br></blockquote><br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LIUFXLXyzjI[/youtube]<br><br>η αντιδραση μου στο 0:04
 
Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,451
<blockquote><br><blockquote><br>Ποιο πληκτρολόγιο εχεις?<br></blockquote><br><br>To g19 έχω της λότζιτεκ, διαστημικά αρχαιοελληνική τεχνολογία. Αλλά με κορόιδεψαν, δεν καθαρίζει μόνο του. :&#039;(<br></blockquote><br><br>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<img src="https://media.giphy.com/media/GDnomdqpSHlIs/giphy.gif" alt="giphy.gif" class="bbcode_img" />

<br><br>Αυτο εννοούσα. Ειναι μετην ξεχωριστη παροχη ρευματος για την οθονη, σωστα?
 
Top Bottom