What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Grand Theft Auto V

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
προς το παρων help!!!! 11!!!!111!!
παιζει να βρω ηχους απο το gta v? (ομιλιες κτλ) το ψαχνω, ομως αν εχετε κατι στο μαγικο σας σακουλακι, ελεηστε με.
αγνους mp3, wav ηχους.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Κάτι μου λέει πως ο Λέλος μεγαλουργεί στο Director Mode του παιχνιδιού...
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
επειδη δεν εμεινε αλλη μυγα για να σκοτωσω, ανοιξα παλι ολα τα παραθυρα και εριξα λιγη μαρμελαδα στο πατωμα. αφου τελειωσαν και αυτες. ειπα να φτιαξω ενα sounboard.

edit
βρηκα υλικο αλλα ειναι πολυ βαρετο, δεν εχει κατι το ιδιαιτερο. 7 ωρες σκουπιδια
 

lucky shamrock

Half-Ogre
Joined
Oct 21, 2013
Messages
705
Εγώ έπαιξα όλες τις αποστολές στο single player, αλλά το online δε μου κάνει καθόλου αίσθηση, οπότε δε βλέπω να ξαναπαίζω GTA V.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Show me no more, λόγος για να αγοράσω το παιχνίδι :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

https://youtu.be/QNkt3JY2y5U
 

omen

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266
1) Φοβερό lag αυτές τις μέρες.

2) Μια φήμη, που είχε κυκλοφορήσει κάτι μήνες πριν, για νέα heist στον PC ισχύει άραγε;
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Τελικά μια και το έφτασα στο τέλος μπορώ να πω ότι αυτό το GTA ήταν το χειρότερο που έχω παίξει ever και να σημιώσω ότι δεν έχω χάσει τίτλο από τα gta και το πρώτο που είχα παίξει ήταν μόλις είχε βγει στο playstation 1.<br>Τι να γράψω γιαυτή την ανοησία που την άντεξα μόνο και μόνο γιατί είχε καλά γραφικά και κάποια heist που κάπω άξιζαν. Εξωφρενικοί χαρακτήρες που ξεπερνούσαν τα όρια της σαχλαμάρας και της μπούρδας. Ιδίως αυτός το Trevor νομίζω αξίζει δικαιωματικά το βραβείο του ποιο μλκ χαρακτήρα στο video games δια παντώς. <br>Δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλά η ομάδα που δημιούργησε αυτό εδώ το έκτρωμα δεν πρέπει να έχει και μεγάλη σχέση με την ομάδα που δημιούργησε τους δύο προηγούμενους άψογους τίτλους.<br>Αυτό εδώ ήταν σκέτη απαγοήτευση.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Λίγο εξτρήμ σε βρίσκω. Προσωπικά το διασκέδασα. Ούτε το μπέστεστ έβερ, ούτε ΖΟΜΦΑΓΚΑΟΥΑ τρομερό, απλά μια ευχάριστη παρωδία του Αμερικανικού Ονείρου. <br><br>Περίμενες δηλαδή κάτι περισσοτερο;
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Ήθελες γράψιμο σαν το Φ4 μήπως;  :victorycylon:
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Φυσικά και περιμένα κάτι περισσότερο. Περίμενα τουλάχιστον ένα story σαν του IV η του San andreas. Ποιος σας είπε ότι τα gta είναι παρωδία η περιγράφουν παρωδίες και είναι διασκεδαστικά αλλά βέγκος καταστάσεις?<br>Που το έχετε δει αυτό το πράγμα τόσα χρόνια? Δλδ αυτή η σαχλαμάρα γίνεται από εδώ και πέρα κανόνας για τα GTA με χαρακτήρες παρωδία που ξεπερνάνε τα όρια της γελοιότητας και σε ότι λένε και σε ότι κάνουν. Και δεν μιλάω για την εγκληματική δραστηριότητα τους που γιαυτό παίζεις το game που και ακόμα και εκεί είναι για τα πανυγήρια. <br>Παλιά όταν έπαιζες ένα GTA είχες την αίσθηση ότι όντος βλέπεις την εγκληματικότητα και σε καταστάσεις και σε γεγονότα άσχετα που αρκετές φορές ήταν εξωφρενικά αλλά δεν γινόντουσαν ποτέ γελοία.<br>Από τι βλέπω αρέσει αυτή η σαχλαμάρα έτσι όπως είναι άρα μάλλον αυτόν τον δρόμο θα τραβήξει από εδώ και πέρα. Για μένα αν και το επόμενο είναι η ίδια μλκ αυτό θα είναι και το τελευταίο μετά από τόσα χρόνια που θα έχω παίξει.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Δεν συμφωνώ.<br><br>Σαφώς και υπήρχε υπερβολή, αλλά όχι στα πρόθυρα ενός Saint&#039;s Row ενώ δεν μου φάνηκε καθόλου γελοίο, να σου πω την αλήθεια. Αντίθετα σε στιγμές ήταν ιδιαίτερα κυνικό και σκληρό, ενώ και η ιστορία δεν ήταν καθόλου άσχημη. Αν θυμάμαι καλά, το San Andreas είχε περισσότερες εξωφρενικές καταστάσεις από το GTA V.<br><br>Προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό σου απέναντί του (αν κατάλαβα καλά, μεταξύ άλλων σε ενόχλησε πολύ ο Trevor, αλλά αυτός είναι ο σκοπός του: να ενοχλήσει) αλλά γούστα είναι αυτά.<br>
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Αν και το alter ego μου ήταν ο Michael, τον αγάπησα πολύ τον Τρέβορ. Συντάσσομαι με Δεμπέ. Ποτέ δεν αντελήφθην τα GTA ως "σοβαρά" παιχνίδια και σε σχέση με το IV, μπορώ να πω ότι χάρηκα το V πολύ περισσότερο. Γούστα είναι αυτά θα μου πεις, αλλά μου άρεσε πολύ η έμφαση του V στα "μικρά και ασήμαντα" που φτιάχνουν όμως ολόκληρη τη ζωή σου. Όντως, καμία σχέση με Saint&#039;s Row (αν είναι να μιλήσουμε για πραγματικά "εξωφρενικές" καταστάσεις).
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
απο τι βλέπω μάλλον το Gta θα είναι άλλο ένα παιχνίδι που θα τερματίσω την σχέση μαζί του. Αυτός ο κανόνας γελοιότητας που υπήρχε στο τελευταίο game μάλλον αρέσει και σίγουρα αν αρέσει θα συνεχιστεί. <br>Πάντως νιώθω ακριβώς την ίδια απαγοήτευση με όταν έπαιξα το shooter "σκοτώνω ότι κινείτε" τελευταίο tomb raider. Βιασμός κανονικά του ύφους των παιχνιδιών είναι αυτές οι μεταλλάξεις. Και το tomb raider ήταν άλλο ένα game που το είχα παίξει από τους πρώτους τότε πίσω στα τέλη του 90.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Για το Tomb Raider να πω ότι έχεις ένα δίκιο, εφόσον ήσουν λάτρης των πρωτότυπων που εστίαζαν πολύ περισσότερο στην εξερεύνηση και στο puzzle απ&#039; ότι στη δράση, αν και προσωπικά το reboot το απόλαυσα γι&#039; αυτό που ήταν (όχι γι&#039; αυτό που, ίσως, θα ήθελα να είναι) και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα για το Rise of the Tomb Raider.<br><br>Για το GTA V ο χαρακτηρισμός "βιασμός του ύφους των παιχνιδιών" είναι κομματάκι βαρύς και άστοχος, καθώς πρακτικά δεν αλλάζει πολλά πράγματα από τη συνταγή που το έκανε διάσημο. Εκτός και αν θεωρείς ότι το πρώτο GTA και το GTA 2 (ναι, εκείνα τα top-down) ήταν πιο σοβαρά δηλαδή...<br><br>Εχεις σκεφτεί μήπως τα action games δεν σου ταιριάζουν πια;
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Εγώ για τα Tomb Raider του τα έχω ξαναπεί, τόσα TRLE υπάρχουν που δεν ξεμένεις από content όσο και να προσπαθήσεις, δεν χρειαζόταν καν να παίξει το καινούριο.<br>Αλλά δεν με ακούει.  :&#039;(
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Εδώ πήγανε οι μλκς και το κάνανε third person, έλεος δηλαδή. Λες και δεν είχαμε ήδη αρκετούς κλώνους του Ντουμ εκεί έξω. Μια χαρά ήταν τοπ ντάουν, μετά η σειρά απλά τελείωσε. Θα γονάτιζα για πλάκα τον αντίλογο τώρα με ατράνταχτα επιχειρήματα, αλλά πρώτον βαριέμαι, δεύτερον ετοιμάζομαι για την Προβολή σε τρεις ώρες και τρίτον το Ρόκετ Ληγκ γαμάει τα πάντα anyway. :starwars:
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Δεν έχω παίξει το 5 γιατί θέλω να το κάνω σωστά όταν αξιωθώ να πάρω καινούριο μηχάνημα, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται στο συγκεκριμένο αλλά με εξαίρεση το 4 δεν νομίζω ότι κάποιο άλλο προσπάθησε έστω να περάσει σοβαρό ύφος. Ειδικά το San Andreas ήταν τρελό πανηγύρι και νομίζω και αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος που αγαπήθηκε από πολύ κόσμο. Ίσα ίσα μάλιστα το 4 έφαγε αρκετό κράξιμο επειδή προσπάθησε να δείξει πιο σοβαρό από τα υπόλοιπα.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Γνώμη από ένα gamer που είχε λιώσει πριν καμιά 10ετια μόνο τα 2 πρώτα GTA. Δεν νομίζω πως ποτέ ήταν "σοβαρά παιχνίδια", απλή άμυαλη δράση πρόσφεραν, καφριλίκι και σε περιπτώσεις λίγο καυστικό χιούμορ. Αν είχαν σοβαρέψει στις μετέπειτα 3d συνέχειες δεν το γνωρίζω, δεν με τράβηξε ποτέ το θέμα τους, όμως πάντα αυτήν την εντύπωση μου άφηναν από reviews, videos κτλ.
 
Top Bottom