Grand Theft Auto V

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
και θυμόμουν ότι υπήρχε άλλο ενα g με οθόνη αλλα δεν θυμόμουν ποιο.

LG. <br><br><span class="bbcode_spoiler"> :housemd:</span>

D0D5212A3C10A1669D0EFC360AA3825EBAABB97C
<br><br>Οι δουλειές με τη σόδα πάνε καλύτερα από ποτέ, οπότε είπα να επενδύσω και προς ΣΕΟ μεριά σήμερα. Θα με βρείτε στο ίδιο κτίριο που στεγάζονται και οι Λος Ρεητζκουίτας, η τράπεζα εκεί προσφέρει μια ζεστασιά που δεν θα βρεις αλλού. Και μη ξεχνάτε, μπορεί να μη παίρνετε λεφτά αλλά σας ανεβαίνει ο μισθός. :thumbsup:<br><br>Α ζητώ συγνώμη και για το ντύσιμο στην παρθενική μου είσοδο στα γραφεία. Το κοστούμι ήταν για πλύσιμο. :&#039;(<br><br> :pcmr:

Πριν καναδυό μέρες έλεγα με κάποιον εδώ πως είχα απωθημένο να δω τους αγώνες του τζιτιέι με τοπ ντάουν κάμερα για ρετρόλαϊκ καταστάσεις. Και σήμερα έσκασε το από κάτω τρέηλερ του επόμενου απντέητ που θα έρθει Πολύ Σύντομα. Γκετ ρεκτ απλά.<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=oPXnk91-R_k<br><br>Η ελπίδα να ανοίξει το καζίνο δε θα πεθάνει ποτέ. Μέχρι να βγει το ΡουΝτουΡου 2 έστω, οπότε και φαντάζομαι θα ηρεμήσουν λίγο με τα συνεχή απντέητς στο τζιτιέι ονλάιν.. :pcmr:

Απέκτησα κι εγώ πλέον apartment :mosh:<br><br>Α και μια χαρά μισθούς δίνει ο ccwr. Μην ακούτε τους συκοφάντες :lol:

Το ότι το μοναδικό thank you το πήρες απ&#039; τον ίδιο κάτι λέει νομίζω!

Κι εκεί που κάναμε τα supply runs μας, να σου κι ο EichelPieter (ή κάπως έτσι). Μας συνόδευε για αρκετή ώρα μέχρι να μας αρχίσει τα κοπλιμαν. "Τι ωραίες chopper έχετε" και "τι ωραίο έμβλημα ". Αφού βεβαιωθήκαμε ότι δεν είναι τρολ ή τσιτερ τον καλέσαμε στο club να νιώσει λίγη ragequitικη αύρα. Του ειπαμε και που μπορεί να μας βρει. Αμφιβάλλω, αλλά you never know.

Το έμβλημα μπαίνει πάντα σε συγκεκριμένο σημείο στο καπό ή μπορεί να μετακινηθεί σε άλλο σημείο πάνω στο καπό;

Ξύπνησα. Έκανα ένα μπάνιο. Πήγα να δω τηλεόραση αλλά δεν έπαιζε τίποτα καλό.<br>Έβαλα ένα γουισκάκι, απαλή μουσικούλα στο ράδιο και κοιτούσα τον κόσμο από την μπαλκονόπορτα.<br>Είχε καλό καιρό κι έτσι είπα να κάνω μια βόλτα με τ&#039; αμάξι. Εκεί που έσπερνα τον πανικό στους δρόμους, διάφορες σκέψεις παίρναγαν απ&#039; το μυαλό μου. Γιατί οδηγώ, γιατί σκέφτομαι, πού πάμε ρε, το αμάξι αράζει μόνο του και δεν έχει παρέα και άλλα τέτοια.<br>Ανοίγω το κινητό μου, μπαίνω στο internet και ξεκινώ την περιήγηση. Μετά από αρκετά βογκητά και αναστεναγμούς.... it&#039;s a boy.<br>Μετά το αρχικό σοκ, μετά από λίγο μακιγιάρισμα, φύγαμε με προορισμό το άγνωστο.<br><br><span class="bbcode_spoiler"> :whatever:<br>Δεν είμαι καλός στις αφηγήσεις, αλλά ας δούμε ποιος κατάλαβε.</span>

Επειδή άλλο ακούω από το audacity και άλλο από το mumble, πώς ακουγόμουν σήμερα από άποψη έντασης φωνής; Το τσέκαρα πριν λίγο και σε σχέση με σας ακουγόμουν πολύ σιγά.

Μια χαρά σε άκουγα προσωπικά, αλλά δεν θα με ελεγα και σημείο αναφοράς, μιας και ακουγα και το Νικόλα κανονικότατα τον πρωτο καιρό στο mumble.

Καλά θα δω και τώρα που θα μπω τι παίζει.<br>Μην ανησυχήσετε αν δείτε το mumble να καταγράφει. Είναι καθαρά για προσωπικές δοκιμές και δεν θα χρησιμοποιηθεί πουθενά αλλού ο ήχος.

Από χθες νομίζω, στο social club, η κατάταξή μου στο crew έπεσε στην 17η θέση και με δείχνει ως lvl 8 (στο career overview με βγάζει κανονικά lvl 42). Είναι κάποιο bug ή κάτι άλλο;

https://www.youtube.com/watch?v=OLXf4mdVHcs

Έρχεται γοργά η ώρα, μέσα στον Ιούνιο, τα επιχειρηματικά δαιμόνια που κρύβουμε όλοι μέσα μας να επεκταθούν και στο εμπόριο όπλων.<br><br>http://www.rockstargames.com/newswire/article/60211/First-Details-and-Screens-for-GTA-Online-Gunrunning<br><br>Ήξερα ότι δεν αγόρασα το τάμπα μόνο για να κάθεται στο γκαράζ. :pcmr:

Αν έχουμε χρόνο μετά τα σαπλάις θα ασχοληθούμε!  :silly:

Back