What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Group Therapy Podcast: Φάκελος Steam Deck

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά επιστρέψαμε και μάλιστα με ένα θέμα που φαίνεται να απασχολεί αρκετά τους απανταχού PC Gamers. Ο λόγος για την φορητή κονσόλα της Valve, ονόματι Steam Deck. Μία κυκλοφορία η οποία φαίνεται να αποτελεί μιας πρώτης τάξεως λύση στο φλέγον πρόβλημα των τιμών και της διαθεσιμότητας του hardware και δη των καρτών γραφικών. Ή μήπως όχι. Όποια κι αν είναι η γνώμη σας, μετά την ακρόαση του podcast απευθείας από το Anchor FM παρακάτω ή μέσω του Spotify, μπορείτε να συμμετάσχετε στην σχετική μας κουβέντα στο forum.Bonus Track: Marvel Cinematic Universe





Continue reading...
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Σε περίπτωση που δεν το προσέξατε στο άρθρο, έχει σκηνή μετά τους τίτλους τέλους. Πέρα από αυτό, να πω ότι ήταν σουρεαλιστική εμπειρία να ακούω το πόντκαστ ενώ παίζω φωλγκάηζ.

Ξαναέμπαινα.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Ντούμπλ σπάμ πόστ, κυρίως γιατί μπορώ :

Το συγκινημένο τρέμουλο στη Μιναροφωνή του Αλέκυθου ενώ ξεκινά να απαγγέλει τα Ιερά Ονόματα των Τσουτσούν, Γούφην και Φάφ-μαν νομίζω λειτουργεί ως κορυφαίο επιχείρημα υπέρ του σκληρού και ανελέητου μπούλινκ κατά της Μαμμακυθοσύνης απ' όπου κι αν προέρχεται.

ΥΓ Όταν κάνετε αυτό το πόντκαστ για τη Μάρβελ; Θα ήθελα γκέστ συμμετοχή ως τεράστιος γνώστης του Μούπιβερς.

ΥΓ2 Παύλο, με αυτά τα επίπεδα αισθησιασμού στη φωνή, θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για σοβαρότατη σειρά εκπομπών αναφορικά με το ποιοτικό και παρεξηγημένο πορνό που κοσμεί τις βιβλιοθήκες μας στο Στήμ. Και έχουμε και τίτλο. Ποιοτικό & Παρεξηγημένο. Εκατομμύρια βλέπω να 'ρχονται (τα ρηπόρτς).
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Μόνο αν το ονομάσουμε ΠιΠί, για συντομία.

Φλερτάρω με την ιδέα σατυρικής ραδιοφωνικής κονσέρβας, που προσομοιάζει κάτι ωραία παρακμιακά, μεταμεσονύχτια σκηνικά που εκεί δέκα άτομα και ρίχνουν αφιερώσεις ο ένας στον άλλον και ο παρουσιαστής κάνει ASMR έρωτα με το μικρόφωνο με τη φωνή που έχει μεστωθεί από τα τρία πακέτα Marlboro και δύο Τζακ την ημέρα.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Eρχόμουν να ποστάρω το ποστ σου από το άλλο τόπικ, σκέφτηκα μήπως πήρες πρόσφατα τίποτα περίεργο και δεν είδες που πόσταρες. Ποσταροσέψιον. Αλλά είδα τα φώτα ανοιχτά, λέω με πρόλαβε. Εντάξει, ΑΝ γινόταν πόντκαστς με τα θέματα των ΥΓ άνετα πλήρωνα για το δικαίωμα να τα ακούσω.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Eντάξει μετά την εισαγωγή με τη φωνή του Νορθ η μουσική πολύ επικούρα, θα ταίριαζε περισσότερο κάτι σαν το παρακάτω.

 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Πολύ βελτιωμένο σε όλα τα επίπεδα το επεισόδιο Steam Deck. Πιο ισορροπημένο σε χρόνους συμμετοχής, με καλύτερη ροή και ωραίες τοποθετήσεις. Η after-credits σκηνή απολαυστική, όπως σχεδόν σε όλες τις ταινίες της Marvel.

Στο μεταξύ ταυτίστηκα πλήρως και με την εσωτερική πάλη του Άλεξ για την αγορά Steam Deck. Ένα βασικότατο κίνητρο και για μένα ήταν η χρήση του ως backup στο απευκταίο σενάριο να κατέβει η γηρασμένη κάρτα μου σε απεργία.

Μπράβο, περιμένουμε και το επόμενο. Προτεινόμενες θεματολογίες: Gamepass και πως άλλαξε/θα αλλάξει τη βιομηχανία, αιτίες για την πέτρινη περίοδο που περνάει η αγορά των GPU (+τι πρέπει να γίνει για να λήξει), αγαπημένα guilty pleasures παιχνίδια κάθε συντάκτη και γιατί όλα τους έχουν πλοκάμια.
 
Last edited:

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Gamepass και πως άλλαξε/θα αλλάξει τη βιομηχανία,

Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα, πρέπει όντως να το θίξουμε.
 
Top Bottom