Guilty Pleasures

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

nihilus

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 2, 2012
Messages
316
Ποια ειναι αυτη η σειρα, ταινια, ριαλιτι, βιντεογκεημ, media-κη συνηθεια ας πουμε, που ΕΣΑΣ σας κανει να νιωθετε σκανταλιαρικο παλιοπαιδο (ας το κρατησουμε οσο πιο SFW γινεται υποθετω), και καμια φορα να αναθεωρειτε γι'αυτη. Δεν κρινουμε τιποτα και κανεναν σε αυτο το νημα, απλα σιτς εντ γκιγκλς.

Ελληνικο Youtube drama, κυριως οταν πλενω πιατα, ή κανω δουλειες στο σπιτι, βαζω και ακουω βιντεα και podcasts πως τσακωθηκε ο ταδε με τον τουδε και τι beef επαιξε στο instagram και ποιος εκανε περισσοτερο virtue signaling, και τι ειπε στο βιντεο του για τον αλλο.

Τραπ μουσικη. 🤷‍♂️
 
this.
 
τα video games είναι το guilty pleasure, γιατί πολύ απλά έχω χίλιες 2 δουλειές να κάνω και εγώ κάθομαι και παίζω :p

4a214d33fa665adcc07aa52d11def4a8df04b66ac2c45ac19be3384cb0914922.jpg
 
Πολλά guilty pleasures θα έλεγα πέρα του προφανές που είναι videogames σε pc,psp,ps2,ps3,xbox 360,nintendo ds,mobile gaming. Εχω καταρχάς τεράστια κόλλημα για super heroes σε κάθε μορφή δηλαδή ταινίες, κόμικς, anime, animations, σειρές. Ειδικά από το 2006 και πέρα. Πέρα από marvel, dc, dragonball,yugioh,star wars έχω τεράστια αγάπη για τους Power Rangers και όλες τις ιαπωνικές superhero σειρές (tokusatsu) όπως Super Sentai, Kamen Rider, Garo, Metal Heroes κτλπ.
Μουσική. Είτε παραγωγή ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής με το FL Studio, είτε δημιουργία playlist κάθε βδομάδα με νέα tracks/remixes/bootlegs είτε κάνοντας mix στο traktor.
E να μην πω και κολλημένος με τη μπάλα? Παρακολουθώ πάρα πολλούς αγώνες ποδοσφαίρου του ελληνικού πρωταθλήματος, ευρωλίγκα ΠΑΟ/ΟΣΦΠ και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Προφανώς ταινίες νέες αλλά και παλιές π.χ. δράσης, κωμωδίες, τρόμου, δράμα. Βλέπω και καμιά σειρά πότε πότε.
So many things to do, so little time
 
Armageddon
Πάντα διασκεδάζω με αυτήν την ταινία. Στα συν της, είναι ίσως η μόνη ταινία που χαμουρεύεται η κόρη και στο background τραγουδάει ο πατέρας της.
 
Είναι μια ταινία που δείχνουν τα κανάλια τα Χριστούγεννα και είναι σαχλή-γλυκανάλατη αλλά την βλέπω και την ευχαριστιέμαι κάθε φορά, χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί.

 
Ως φοιτητής ξόδεψα μπόλικες ώρες παρακολουθώντας τηλεσκουπίδια, όπως οι εκπομπές των Τένια Μακρή-Ράνια Θρασκιά όπου "τηλεθεατές" παίρνουν τηλέφωνο κι εξομολογούνται γκομενικά -κυρίως- προβλήματα και ακούνε συμβουλές. Νομίζω η Καινούργιου κάνει τώρα κάνει παρόμοιο στην εκπομπή της δίνοντας φρέσκο υλικό στο Luben.

Φυσικά έφαγα και άπειρες ώρες με Όλα του γλιτσερού Θέμου Αναστασιάδη στις δόξες του, το οποίο τότε θεωρούσα το απαύγασμα της έξυπνης κωμωδίας.

Επίσης έχω κάτσει κατά διαστήματα να δω realit-oειδή τηλεπαιχνίδια (κυρίως GNTM και Master Chef) για να τα κουτσομπολεύουμε με την κοπέλα μου.

Από ταινίες έχω κι εγώ μια ανεξήγητη αδυναμία στο Family Man κι επίσης μου αρέσει ακόμα και τώρα στα γεράματα το Hook με τον Robin Williams. Fun fact: το τυπάκι που έπαιζε τον πανκ τσόγλανο Rufio έκανε μετά καριέρα ως voice actor με πιο χαρακτηριστικό ρόλο αυτόν του Prince Zuko στο Avatar.

Από μουσική είναι διάφορα χιτάκια που ακούω στο Spotify όταν έχω διάθεση για σαχλοπόπ (Britney Spears, Backstreet Boys, Katy Perry κτλ.) κι επίσης Πυξ Λαξ και άλλους παρόμοιους old-school εντεχνάδες. Δεν είμαι σίγουρος πότε το ίντερνετ αποφάσισε ότι η συγκεκριμένη μπάντα και το έντεχνο γενικά είναι πλέον cringe, αλλά I didn't get the memo 🤷‍♂️.

Πότε-πότε βάζω ξανά και τα αγαπημένα μου σουξέ από Ημισκούμπρια, αλλά δεν θα έλεγα ότι νιώθω ενοχές για το συγκεκριμένο. Τα περισσότερα κομμάτια τους έχουν παλιώσει σαν το καλό κρασί.
 
Last edited:
Σταματηστε γιατι, οπως ειπε ενας γνωστος witcher, δεν θα μπορω να σας ξανακοιταξω στα ματια.
 
Σταμάτησα να παίζω Dota 5+ χρόνια πριν. Συνεχίζω να βλέπω τουρνουά στο twitch καμιά φορά. Έχω κάτσει και μέχρι τις 6 το πρωί για International λόγω timezones.
 
Οκ ντρεπομουν λιγο να το γραψω απο τη μια, απο την αλλη την εχω κοψει εδω και κανα χρονο αυτη τη συνηθεια, αλλα...

...παρακολουθουσα τα streams του hayate/αρχηγου και γελαγα με αυτα
 
Είναι μια ταινία που δείχνουν τα κανάλια τα Χριστούγεννα και είναι σαχλή-γλυκανάλατη αλλά την βλέπω και την ευχαριστιέμαι κάθε φορά, χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί.


Γιατί παίζει ο Νίκολας της καρδιάς μας; :Ρ
 
Πρέπει να φτιάξω 2ο account για να τα πω όλα 😊 ...

Έχω κάψει 100άδες ίσως χιλιάδες ώρες στο κανάλι της βουλής, ή να παίζει παράλληλα με άλλες δουλειές ή και κανονική παρακολούθηση.

Συχνά πυκνά ακούω zaz

μου άρεσαν τα Ι, ΙΙ, ΙΙΙ σταρ γορζ δλδ δεν τα θεωρώ προσβολή προς την ανθρωπότητα

εεε αυτά φορ νάου, αν βγουν πολλά άπλυτα της κοινότητας στην φόρα μπορεί να πω περισσότερα :D
 
δεκαδες πραγματα, μην πω εκατονταδες.
αλλά απ την στιγμη που θα τα ορισουμε ως γκίλτυ, δεν δινουν πλέζουρ.
οπότε δεν εχουν θεση στο θρεντ.

9955004.gif
 
Master Chef, το οποίο στις δύο πρώτες σεζόν δεν θα το έλεγα καν γκίλτι, αλλά από τότε το έχουν ξεφτιλίσει στο ριάλιτι κομμάτι, κάθε πέρσυ και καλύτερα. Και πάλι, Σάββατο βράδυ εκεί θα είμαι (και δεν θα είναι τίποτα το ίδιο :rolleyes:).
 
To μόνο thread που έγραψε κάτι ο Νίτρος και δεν πήρε Χ... ακόμη.
 
Back
Top