What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Gwent: The Witcher Card Game

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Επίσημο site https://www.playgwent.com/en γραφόμαστε στην Beta (3η φορά για να μην πείτε πως δεν το είδατε) <br>Announcement Trailer<br>https://youtu.be/OqNet72FPF8<br><br><u>Τι ξέρουμε γι αυτό μέχρι στιγμής</u><br>-Θα είναι free-to-play με in game αγορές (Ας ελπίσουμε πως τα πάντα θα φαρμάρονται)<br>-Closed Beta τον Σεπτέμβριο<br>-Οι διαφορές του με το gwent του Witcher έιναι πως περιλαμβάνει in-game assets όπως card art, card voice-overs και skills. Ενώ έχει competitive PVP mode.<br>-Στα σχέδια τους είναι να προσθέσουν νέες κάρτες, μηχανισμούς, language versions και game modes. Επίσης θα έχει fully featured single player adventure for GWENT, skirmish, και player vs. AI mode<br>-Crossplay PC/Xbox το συζητάνε για ps4<br><br><u>Deck Building</u><br>Pick your side -- command 4 different factions: the proud Skellige, brutal Monsters, cunning Northern Realms or shadowy Scoia’tael.<br>Build your deck -- collect new cards and deploy armies full of versatile units, unique heroes and rule-flipping cards that summon fog to blind your opponent’s archers or call down dragon fire to destroy their strongest units.<br>Craft new cards -- break down unwanted cards and craft new ones to build an ever-evolving deck.<br><br><u>Game Modes</u><br>Friendly Matches -- test your deck, try out new strategies, or just show off your collection of rare, animated cards.<br>Ranked Matches -- rise through player-driven divisions and advance to the Pro League.<br>Story Campaign -- lead mighty armies during prominent events straight from The Witcher<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://www.playgwent.com/img/screenshots/thumbs/A_world_begging_to_be_explored.jpg" alt="A_world_begging_to_be_explored.jpg" class="bbcode_img" /><img src="https://www.playgwent.com/img/screenshots/thumbs/Bluff_your_way_to_victory.jpg" alt="Bluff_your_way_to_victory.jpg" class="bbcode_img" /><img src="https://www.playgwent.com/img/screenshots/Your_hand_2.jpg" alt="Your_hand_2.jpg" class="bbcode_img" /></span><br><br>Εδώ θα μαστε να συζητάμε για decks  :salute:<br>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Χαλαρά το πρώτο παιχνίδι σχετιζόμενο με Witcher που ΔΕΝ θα το κάνει review o Ποράτσο. :pcmr: :pcmr: :pcmr:<br><br>Hype.<br> :hypetrain: :hypetrain: :hypetrain: :hypetrain2: :hypetrain2: :hypetrain2: :hypetrain2:
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Ωραίο φαίνεται  ^.^<br><br>Μπορούμε να γραφτούμε στη beta; Ποιο είναι το site;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Δεν ήμουν τόσο χάιπτ από τότε που βγήκε η Tokyo ανακοίνωση για το Rocket League (see what I did there?)!!!
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Για να κάνεις τέτοιο ριβιού πρέπει να έχεις την ανάλογη μαλλούρα. Προλαβαίνεις να φτιάξεις πισωδάνειο από την πλάτη;<br>Αν δεν το κάνει ο Ποράτσος θα πηγαίνω στο happy τέτοιο πως το λεν και θα τρώω όλα τα κρεατικά από την προηγούμενη για να σας βγάζει μόνο σαλάτες
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Ανόητε μικρέ Κρονομαντέ. Η πραγματική διεθνής hardcore κοινότητα έχει μετατοπιστεί από αυτό το κλισέ του "μαλλιά που παίζει κάρτες". Πλέον τα προαπαιτούμενα της κοινότητάς μας είναι:<br><ol type="a"><br><li>Δεν έχεις κάνει μπάνιο για τουλάχιστον 4 μέρες.</li><br><li>Μούσι το οποίο αποτελείται από το πολύ 100 διάσπαρτες τρίχες όλες κι όλες. Αυτό βοηθάει στο παρακάτω.</li><br><li>Πατατάκια, ζαμπόν από τελευταίο Subway και λίγη μαγιονέζα, να κρέμονται από αυτό το μούσι. Σνακ ανά πάσα στιγμή.</li><br><li>Ρούχα και δη t-shirts τα οποία έχουν ιδρωτοστάμπες-παράσημα από τότε που τα αγοράσαμε αλλά ποτέ δεν τα πλύναμε.</li><br><li>Μαλλί προαιρετικό. Λιγδιασμένη καραφλοχαίτη ακόμη καλύτερα.</li><br>[/list]<br><br>Μπορεί να φανεί αποκρουστικό όλο αυτό και να νομίζουν οι φίλοι που μας διαβάζουν ότι υπερβάλλω/έχω προκαταλήψεις, αλλά δυστυχώς μία βόλτα στο τοπικό κατάστημα τύπου Kaissa στο UK είναι αποκαλυπτική. Φυσικά υπάρχουν και cool τυπάκια (και πολλές γυναίκες, Shredder) που γουστάρουν το χαβαλέ και το όλο σκηνικό, αλλά ξετρυπώνουν και κάτι προσωπικότητες που κλονίζουν όλα σου τα πιστεύω.<br><br>Το παιχνίδι από το trailer φαίνεται ότι έχει αποκτήσει καταπλητικό βάθος για να είναι ακόμη περισσότερο competitive, προβλέπω ότι θα χτυπήσει το Hearthstone στα ίσα κυρίως επειδή στο τέλος θα κριθούν οι πολιτικές της εκάστοτε εταιρείας και πώς αντιμετωπίζει τα ζητήματα balancing.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<strike>Μέσα είναι και αυτή. Το αναφέρει στο επίσημο site.</strike><br><br>Στην database αναφέρει ότι είναι μόνο 4, όπως σωστά έγραψε η kara. Μάλλον πάει για expansion, και θέλουν να ωθήσουν τους παίκτες προς τα άλλα decks λόγω της δημοφιλίας του Nilfgaard deck στο W3.
 

volrath

Umber Hulk
Joined
Nov 27, 2012
Messages
820
<blockquote><br>Nilfgaardian deck γιοκ?<br>Ου ρε<br></blockquote><br><br>Θα προστεθεί αργότερα. Το σχολίασαν επίσημα στο fb σε αντίστοιχη ερώτηση <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
Ε ρε γέλια. Ζήλεψαν απ&#039;την επιτυχία του hearthstone και ορμάνε όλοι μπας και καταφέρουν να πάρουν μερίδιο της (δημιουργημένης απ&#039;το hearthstone) videogame-καρτοπαιχνιδοπίτας.<br><br><blockquote>προβλέπω ότι θα χτυπήσει το Hearthstone στα ίσα κυρίως επειδή στο τέλος θα κριθούν οι πολιτικές της εκάστοτε εταιρείας και πώς αντιμετωπίζει τα ζητήματα balancing.</blockquote><br>Δεν νομίζω πως είναι σε θέματα balancing που μπορεί να χτυπηθεί το hearthstone. Εκεί που βλέπω εγώ πως μπορεί να χτυπηθεί είναι στο γεγονός πως η Blizzard προσπαθεί με διάφορους τρόπους να τους ικανοποιήσει (όσο μπορεί) όλους, και τους casualάδες και τους hardcoreάδες. Αποτέλεσμα αυτού είναι πράγματα όπως το γεγονός πως έχουν διαλέξει να κάνουν release 3 expansion κάθε χρόνο αντί για 4 ή 2, το γεγονός πως συχνά ανάμεσα στις δυνατότερες τράπουλες είναι και εντελώς ανεγκέφαλες τράπουλες όπως π.χ. undertaker hunter και aggro shaman. Εκεί υπάρχει μια ελαφρά πιο hardcore ή πιο casual αγορά την οποία έχει μεν (ως ένα σημείο) δημιουργήσει αλλά δεν ικανοποιεί 100% η Blizzard.<br><br><br>Όπως και να&#039;χει... Ωραία φάση, θα το δοκιμάσω. <br>
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Ε ρε γέλια. Ζήλεψαν απ&#039;την επιτυχία του hearthstone και ορμάνε όλοι μπας και καταφέρουν να πάρουν μερίδιο της (δημιουργημένης απ&#039;το hearthstone) videogame-καρτοπαιχνιδοπίτας.<br></blockquote><br> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" />
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Ε ρε γέλια. Το Hearthstone ζήλεψε την επιτυχία του Magic The Gathering. <br><br>Απλά η CDPR είδε ότι πολλοί παίχτες γούσταραν φανατικά το gwent και είπαν να κάνουν ένα stand-alone καρτοπαίχνιδο.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>μπας και καταφέρουν να πάρουν μερίδιο της (δημιουργημένης απ&#039;το hearthstone) videogame-καρτοπαιχνιδοπίτας.</blockquote><br><br>Αν έχω προσέξει σωστά τον JonIrenicus όταν μιλάει υπάρχει ένα παιχνίδι που λέγεται Magic the Gathering που βγήκε 20? χρόνια πριν και αυτό είναι ο βασιλιάς των καρτών. Δε δημιούργησε τίποτα το hearthstone πάνω σε έτοιμα πάτησε. Κι αν έχω καταλάβει σωστά οι hardcore παίκτες του hearthstone είναι πολύ μικροί σε σχέση με αυτούς του Magic, βάσει τις πολυπλοκότητας των 2 παιχνιδιών.<br><br> :ninja:
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
Στην μπουρδολογία, όπως συνήθως, πρώτοι είστε. Κανένας δεν έγραψε πως το hearthstone δεν εμπνεύστηκε απ&#039;το magic. Ούτε καν η ίδια η Blizzard δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο, μάθετε επιτέλους να διαβάζετε σωστά.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Στην μπουρδολογία, όπως συνήθως, πρώτοι είστε. Κανένας δεν έγραψε πως το hearthstone δεν εμπνεύστηκε απ&#039;το magic.<br></blockquote><br><br>Μόλις έγραψες πως δημιούργησε μία πίτα και ένα είδος.
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
<blockquote><br><blockquote><br>Στην μπουρδολογία, όπως συνήθως, πρώτοι είστε. Κανένας δεν έγραψε πως το hearthstone δεν εμπνεύστηκε απ&#039;το magic.<br></blockquote><br><br>Μόλις έγραψες πως δημιούργησε μία πίτα και ένα είδος.<br></blockquote><br><br>Εγώ έγραψα videogame-καρτοπαιχνιδοπίτας εσείς δεν ξέρω τι διαβάσατε. Μάλλον ο,τι θέλατε.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,565
Aν κατάλαβα καλά ο Kaidan λέει πως το Hearthstone έφερε τα card games στους πιο casual PC παίκτες, ανοίγοντας κατά πολύ το είδος σε σχέση με πριν. Και δεν έχει και άδικο εν προκειμένω ως προς αυτό.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Επειδή παίζουν πιο casuals πλέον καρτοπαίχνιδα. Πάει να πει πως έφτιαξε την πίττα;
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,565
Ναι, υπό την έννοια ότι προέκυψε πλέον ως πλήρως marketable και άκρως επικερδές αγοραστικό κοινό το κοινό των "PC casual card gamers", οι οποίοι είναι και τεράστιο νούμερο. Απλά σκέψου πόσα Hearthstone streams παίζουν καθημερινά, πόσος κόσμος τα παρακολουθεί, πόσοι διαγωνισμοί γίνονται...<br><br>Βασικά σκέψου πόσοι ρώσοι είχανε κάνει register στο RQ για να τσιμπήσουν έναν beta κωδικό όταν τους μοιράζαμε <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Ή, δες το αλλιώς. Όταν έπαιζες Magic, ήσουν στην συνείδηση ακόμα και του gaming κόσμου ένας "απόκληρος της ζωής με άπειρα λεφτά και άπειρο ελεύθερο χρόνο, που αγοράζει κάρτες και παίζει με άλλους σαν αυτόν". Πλέον αν παίζεις το (δωρεάν) Hearthstone και το Streamάρεις στο twitch, είσαι διάσημη ίντερνετ περσόνα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Οκ το πιάσα. Οπότε δε μας απασχολούν τα παιχνίδια αυτά καθ αυτά αλλά ποιο είναι ο πιο μεγάλος παίκτης. Στις κάρτες το hearthstone και του χρωστάμε ευγνωμοσύνη κι ας εμφανίστηκε χτες. Στα competitive FPS το απόλυτο παιχνίδι είναι το Call of Duty αφού το παίζουν όλοι και οι υπόλοιποι "κλέβουν" από αυτό.  LOL γιατί ποιος νοιάζεται για τη DotA και FIFA γιατί FIFA. Μάλιστα ευτυχώς ακόμα υπάρχει ένα είδος στο οποίο υπάρχει ένας Βασιλιάς και δεν βγήκαν ακόμα ακόλουθοι να μαζέψουν αυλικούς.
 
Top Bottom