What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Γυμναστήριουμ

Eidolon

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266


lelos kounelos wrote:
τα υπολοιπα τα θεωρω παπαριτσες</blockquote>

Τόσα ξέρεις, τόσα λες.<img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,469
το θεμα ειναι μια αλλαγη στον τροπο ζωης και στην διατροφη, με σκοπο εκτος απο την κοιλιτσα που πρεπει να πεσει, μια καλυτερη ποιοτητα ζωης.

παμε πρωτα ενα video, που ξεκιναει πολυ αμερικανικα και χαζοχαρουμενα, για να γκρεμισει στην πορεια τα παντα. μιλαει για στεροειδη, πρωτεινες, βιταμινες.
σε καποιο σημειο του video, ο τυπος στηνει μια νομιμη απατη, για να δειξει πως λειτουργει το συστημα με ολα αυτα τα σκευασματα.
[video width=425 height=344 type=youtube]h8ADP6C7rKM[/video]

ξεκιναω με τα στεροειδη, που ειναι και φλεγων ζητημα.
<blockquote>Αναβολικά στεροειδή: δεν απευθύνονται σε αρχάριους, δεν τα χρειάζεσαι. Δεν είναι διαβολικά φάρμακα φυσικά, όπως λένε διάφοροι ηλίθιοι αλλά και πάλι, είναι επικίνδυνα άμα δεν ξέρεις πως να τα χρησιμοποιείς (όπως όλα τα φάρμακα, δηλαδή).</blockquote>

φιλε μου, εμεις στο χωριο μου δινουμε φαρμακα στους αρρωστους. η αναζητηση ποιοτητας ζωης και υγειας, δεν εχει καμια σχεση με αυτο το νοσημα. γιατι ειναι μια αρρωστια που εχει καταστρεψει τον αθλητισμο. γιατροι τα δινουν στους αθλητες και δεν ειναι αρχαριοι. αυτοι που ψοφολογανε στα 30 τους, απο γιατρους την επαθαν.

κλικ για να σε πλακωσουν 25 τοννοι με την ιδια γραμματοσειρα

<span class="bbcode_spoiler">πρωτεινες, δεν της χρειαζεται κανενας, ειδικα αυτοι που θελουν απλα να γυμναστουν. ενας ανθρωπος σαν τον Hellion, γιατι να παρει extra πρωτεινες; δεν χρειαζεται να καταναλωνει πρωτεινες επειδη δεν μπορει να χρεωνεται 2 κοτοπουλα την ημερα. δεν χρειαζεται δυο κοτοπουλα την ημερα, ουτε ενα καθε δυο μερες.
ενα κοτετσι κοτοπουλα την ημερα και μια σκαφη μακαροναδες, ξεφευγουν απο την απλη επιστροφη σε υγιεινα επιπεδα και πανε σε αλλη φαση.
οι πρωτεινες ειναι μια ευκολια και τιποτα αλλο. δεν χρειαζεται να αραδιασω 500 link για να το αποδειξω.
και στο κατω κατω, απο ποιο βιολογικο χωραφι μαζευουν την σκονη;

τα παρακατω αφορουν εμενα και τις ευκολιες που μου ετυχαν.
θεωρω τα γυμναστηρια καταθλιπτικα μερη, γεματα με θλιβερα ανθρωπακια που ποζαρουν μπροστα στον καθρεφτη και καμαρωνουν τα βυζια τους.
καποτε πηγαινα γυμναστηριο, σιγα σιγα εκοψα και νομιζα πως απλα βαριομουν. πολυ αργοτερα (γιατι ημουν και πιτσιρικας) καταλαβα οτι απλα ενοιωθα πολυ μιζερα εκει μεσα.
αλλος κοιταει τα βυζια του που μεγαλωσαν, αλλος κοιταει τον πισινο της αλλης στο διπλανο μηχανημα, αλλοι σκεφτονται αχ να ειχαμε ενα ταβλακι, αλλος περιμενει στην ουρα για να γυμναστει. αλλος σκεφτεται γιατι δεν σηκωνεται 4 το πρωι για να γυμναστει με την ησυχια του. γενικα βγαινει πολυ κομπλεξ και προβληματισμος.
εγω δεν την παλευω σε τετοιους χωρους, καλυτερα κρατητηριο με πρεζακια να μου ζητανε κερματα για να παρουν τυροπιτα μετα το δικαστηριο και να με ρωτανε αν την τσουλαω.

η ευκολια που εχω, ειναι οτι μενω κοντα σε δασος. καμια φορα πηγαινω και τρεχω λιγο, βλεπω και κανενα ελαφακι, καμια αλεπου, παταω και κανενα σκατζοχοιρο.
ασκουμαι και ηρεμει και το πνευμα. επιστρεφω στο σπιτι μου ανανεωμενος.

στην επιστροφη περναω εξω απο ενα γυμναστηριο οπου ειναι κατι μαμουχαλοι μπροστα στην τζαμαρια και τρεχουν ιδρωμενοι με καμαρι, κοιταζοντας εξω τις γκομενες που δεν τους δινουν σημασια και τα φορτηγα που πανε περα δωθε.
ρε γκιοζη και γκιοζες αφου με αμαξι-μηχανακι πατε στο γυμναστηριο. στα 5 χιλιομετρα ειναι το δασος.
μονο οταν παιρνει φωτια το θυμουνται.
αλλα να μου πεις, στο δασος ποιος θα δει το πρησμενο στηθος σου και τον πισινο σου, που ειχε παλια κυτταρυτιδα. τωρα παλιοπατσαβουρα, μονο για ξυλο κανει. (δεν ειμαι μισογυνης, ξερω τι λεω)
μπορεις να τρεξεις, να κανεις περιπατο, ποδηλατο και γενικα αν δεν θελεις να γινεις ντουλαπα που σηκωνει καπακια απο υπονομους με το ενα χερι, ειναι μια ευχαριστη εξασκηση.
αν κουραστεις ριχνεις και εναν υπνο κατω απο κανενα δεντρο και γουσταρεις κιολας. πλενεις τα μουτρα σου στην παγωμενη πηγη και γυριζεις πισω. προσωπικα οποτε ξηγιεμαι ετσι, οταν γυριζω μου φαινονται ολοι τρελοι και χωρις ιχνος ευφυιας.
οποτε γυριζα απο το γυμναστηριο, πηγαινα σπιτι και δεν ενοιωθα οτι εκανα κατι αξιολογο.

δυστηχως αυτη την ευκολια την εχουν λιγοι. πιστευω οτι αν την ειχαν πολλοι, τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα σε πολλους τομεις.</span>
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,535
Ψιτ. Χέλιον. Δώσε βάση.

Επειδή θέμα απώλειας βάρους ΔΕΝ έχεις και πας καθαρά για τη γράμμωση και το πλέον ανδρικόν της υπόθεσης θα πω το εξής :

Αν έχεις χρόνο, φρόντισε το πρώτο τρίμηνο να πηγαίνεις 5 μέρες την εβδομάδα, για μια ωρίτσα. Σε διατροφή, μη σαλτάρεις και μη χαωθείς με κομπιουτεράκια και βλακείες. Αν την παλεύεις, τρώγε μαύρο ρύζι και κοτόπουλο κάθε μέρα. Γλυκά και τζάνκ δεν είναι ανάγκη να τα ξεχάσεις ψυχασθενικά σε φάση να κοιτάς σοκολάτα στο περίπτερο και να σου φεύγει το δάκρυ, απλά, έχε το νου σου να μη γουρουνιάζεις.

Στο θέμα αλκοόλ, δεν θα κόψεις τίποτε, απλά θ'αυξήσεις τους κοιλιακούς. Αν μπορείς, πίνε μόνο κρασί όσο είναι ο ήλιος ψηλά και σκληρά το βράδυ. Απόφυγε τη μπύρα καθώς σου φουσκώνει την κοιλιά και έχει άχρηστες θερμίδες.

Γενικά, με καλή διατροφή (επαναλαμβάνω, όχι ψυχασθένειες και στερήσεις) και ένα γερό πρόγραμμα, θα γίνεις τσίφτης σε DT. Μπαίνω σε πειρασμό να επισυνάψω φωτογραφικές αποδείξεις ότι η μέθοδός μου δουλεύει, αλλά θα κατηγορηθώ ως σάπιος ποζεράς και δεν κάμει <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
Επίσης, θα πέσει το σάιτ από υπερβολική τεστοστερόνη και δεν έχουμε κλείσει ούτε χρόνο. Κρίμα είναι.
<img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,469


Borracho wrote:
Μπαίνω σε πειρασμό να επισυνάψω φωτογραφικές αποδείξεις ότι η μέθοδός μου δουλεύει, αλλά θα κατηγορηθώ ως σάπιος ποζεράς και δεν κάμει <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

δειξε μπουτια, ετσι δεν θα σε πουν ποζερα.

 

kesnar

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
269
Hellion, ειμαστε το ιδιο ατομο?
Αν εξαιρεσεις τα γουισκια, που δεν πινω και πολυ ετσι κιαλλιως...
Εκοψα τα μαλλια μου και το χειροτερο:
Παθαινοντας μια τεραστια ιδεολογικη ηττα (εχοντας βαθια εχθρα με το γυμναστηριο και τον θεσμο του), γραφτηκα στο γυμναστηριο της σχολης μου....
Αυτο βεβαια εγινε πριν 2 βδομαδες και ακομα δεν εχω παει να κανω κατι...αλλα http://www.thatsnotdelicious.com/wp-content/uploads/2013/02/neutral-its-something-l-copy.jpg" class="bbcode_url">γραφτηκα
(Οπως μπορειτε να καταλαβετε δεν μπορω να προσθεσω τιποτα παραγωγικο στο τοπικ...)
 

pynos

Commoner
Joined
Dec 2, 2012
Messages
20
Λοιπόν, να πω και εγώ το κατιτίς μου.

Κάθισα και διάβασα όλα τα προηγούμενα post, σε μερικά συμφωνώ σε άλλα διαφωνώ οριζοντίως, κάθετα και προς κάθε κατεύθυνση. Το post που με βρίσκει κυρίως σύμφωνο είναι του eidolon, εύγε παιδί μου (ειδικά η πρώτη παράγραφος).

Εγώ θα προτείνω το εξής (όσο περίεργο και αν ακουστεί) : Μη πας γυμναστήριο. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Για να ξεκινήσεις γυμναστική και υγιεινή διατροφή δεν είναι απαραίτητα ούτε το γυμναστήριο ούτε ο διατροφολόγος. Εκτός και αν, με το να πηγαίνεις στο γυμναστήριο σε βοηθάει να μπαίνεις σε πρόγραμμα και το πιο σημαντικό, να το τηρείς.

Μπορείς να κάνεις πολύ καλές ασκήσεις εκτός γυμναστηρίου, κυρίως ασκήσεις με το σώμα σου. <b>Έλξεις(pullups)</b> διάφορες παραλλαγές (θα χρειαστείς ένα μονόζυγο, υπάρχουν κάποια τα οποία δεν βιδώνουν στην πόρτα ώστε να σου χαλάνε το ξύλο, απλά τα τοποθετείς τα χρησιμοποιείς και τα βάζεις στη θέση τους, δεν είναι ακριβά), <b>κάμψεις (pushups)</b> διάφορες παραλλαγές, <b>βυθίσεις (dips)</b>, ασκήσεις για πόδια (<b>squats</b>, <b>lunges</b> και παραλλαγές τους) και προφανώς ασκήσεις για κοιλιακούς (<b>crunches</b>, <b>planks</b>).

Για αερόβια :
Γρήγορο περπάτημα (τι πιο απλό και αποτελεσματικό<img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
Τρέξιμο (πολύ πιο ωραίο να τρέχεις έξω, ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός, απ΄ το να τρέχεις σε διάδρομο)
Σκοινάκι (φθηνό και φοβερά αποτελεσματικό, θέλει λίγη υπομονή)
Ποδήλατο (αν έχεις)

Γιατί στα λέω όλα αυτά; Γιατί η άσκηση και η καλή διατροφή είναι τρόπος ζωής και όχι κάτι που θα ξεκινήσεις για λίγο να χάσεις μερικά κιλά και μετά πάλι επιστροφή στα junk food και στα μπυρόνια. Γι' αυτό το λόγο, κατά την άποψη μου, είναι καλό να μην πέσεις με τα μούτρα και προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα και να τα μάθεις όλα αμέσως. Για αρχή προσπάθησε να κάνεις 3ς φορές την εβδομάδα αναερόβια άσκηση και άλλες 3ς αερόβια 20 λεπτών (οι ασκήσεις για πόδια μπορούν να είναι και τα δύο ταυτόχρονα! ψάξε για hiit) .Το πως θα τα χωρίσεις το αποφασίζεις εσύ, μπορείς να κάνεις την ίδια μέρα αεροβία και αναερόβια μπορείς και όχι.
Από διατροφή, για αρχή κόψε τα άχρηστα. Δηλαδή, junk food (1-2 φορές την εβδομάδα επιτρέπεται, αρκεί να μη το παρακάνεις), γλυκά, αναψυκτικά. Επίσης, το υπερβολικό λάδι. Προσπάθησε να τρως 4-5 γεύματα συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα και όχι όποτε και αν πεινάσεις. Προσπάθησε να αντικαταστήσεις τηγανητές πατάτες με βραστές ή ψητές, λευκό ψωμί, ρύζι, μακαρόνι με τα αντίστοιχα ολικής άλεσης. Και τέλος πρέπει να τρως πολλά φρούτα και λαχανικά.
<b> Edit </b>: Κάτι που ξέχασα, και δεν βλέπω να το έχει αναφέρει κανείς : ΝΕΡΟ! Πολύ νερό! Τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα. Και το καλοκαίρι ακόμα περισσότερο!

Θα σου πρότεινα να κάτσεις χαλαρά να ψάξεις και να μάθεις τους μύες του σώματος σου και πως δουλεύονται μέσα από τις ασκήσεις. Ποιες ασκήσεις γυμνάζουν τι. Να μάθεις να κάνεις focus και τι είναι το overtraining. Να μάθεις να κάνεις αργά και με perfect form τις ασκήσεις. Αυτά για μένα είναι πολύ σημαντικά να τα ξέρεις πριν ξεκινήσεις να πηγαίνεις γυμναστήριο και σε ρίξουν οι γυμναστές εκεί στα bench press και στα squats. Επίσης, να διαβάσεις και να καταρρίψεις μύθους όπως "κάνε 100 κοιλιακούς την ημέρα για να κάνεις γράμμωση" ή "πρόγραμμα για γράμμωση = πολλές επαναλήψεις λίγα κιλά, πρόγραμμα για όγκο = λίγες επαναλήψεις πολλά κιλά" ή "φόρμες αδυνατίσματος (!!) και σάουνα/χαμάμ για καύση λίπους".

Τελικά όμως, το θέμα με όλα αυτά είναι να μπορέσεις να τα τηρήσεις. Η επιμέλεια είναι αυτή που φέρνει αποτελέσματα. Ένα μέτριο πρόγραμμα γυμναστική το οποίο τηρείς είναι απείρως καλύτερο από ένα φοβερό πρόγραμμα το οποίο δεν τηρείς. Γι' αυτό το λόγο σου προτείνω να ξεκινήσεις ήρεμα ώστε να μη σου φανούν βουνό. Αργότερα, αν δεις πως σου αρέσει κάνεις και το επόμενο βήμα, το οποίο είναι να μπορείς να βγάζεις δικά σου προγράμματα ασκήσεων, να μετράς τις θερμίδες σου για βέλτιστα αποτελέσματα κτλ. Επίσης να προσθέσω πως το έχεις πάρει πολύ σωστά το όλο πράγμα, γιατί πραγματικά εξαρτάται άμεσα από την διαχείριση του χρόνου σου και όντως θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη (από προσωπική εμπειρία!).

Και επειδή πρέπει να τελειώσω κάποια στιγμή το post-σεντόνι μου, να πω πως τα συμπληρώματα σίγουρα δεν θα τα χρειαστείς στην αρχή. Όταν και αν αρχίσεις να μετράς τις θερμίδες σου, θα δεις πως είναι κομματάκι δύσκολο, αλλά εννοείται όχι ακατόρθωτο, να προσλαμβάνεις την απαραίτητη πρωτείνη σε μικρά γεύματα. Οι πρωτείνες ορού γάλακτος και σόγιας είναι τέρμα φυσικά προιόντα και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Προσωπικά δεν παίρνω, αλλά καθαρά για λόγο οικονομικό. Για τα υπόλοιπα (πχ κρεατίνες) δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει.

(όλα όσα έγραψα συνοψίζονται σε λίγες γραμμές στη πρώτη παράγραφο του πόσταρε ο eidolon!)
 

Eidolon

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266


lelos kounelos wrote:
πρωτεινες, δεν της χρειαζεται κανενας, ειδικα αυτοι που θελουν απλα να γυμναστουν. ενας ανθρωπος σαν τον Hellion, γιατι να παρει extra πρωτεινες; δεν χρειαζεται να καταναλωνει πρωτεινες επειδη δεν μπορει να χρεωνεται 2 κοτοπουλα την ημερα. δεν χρειαζεται δυο κοτοπουλα την ημερα, ουτε ενα καθε δυο μερες.
ενα κοτετσι κοτοπουλα την ημερα και μια σκαφη μακαροναδες, ξεφευγουν απο την απλη επιστροφη σε υγιεινα επιπεδα και πανε σε αλλη φαση.
οι πρωτεινες ειναι μια ευκολια και τιποτα αλλο. δεν χρειαζεται να αραδιασω 500 link για να το αποδειξω.
και στο κατω κατω, απο ποιο βιολογικο χωραφι μαζευουν την σκονη;</blockquote>

Μπερδεύεις την υγιεινή διατροφή με το hobby του bodybuilding. Προφανώς μπορείς να γυμναστείς χωρίς συμπληρώματα και χαλαρή άσκηση. Η εμμονή με τις θερμίδες, η πρόσληψη πρωτεινών κτλ. δεν διαφέρει καθόλου με την καταμέτρηση των stats στο WoW ή τα k/d ratio στα FPS. Make no mistake, το bodybuilding είναι εξίσου nerdy με τα βιντεοπαιχνίδια, με τους ίδιους καμμένους φαν να προσέχουν την παραμικρή λεπτομέρεια στη δίαιτα και πρόγραμμά τους. Για κάθε έναν που επιδεικνύει τα epic gear του, υπάρχουν άλλοι 5 που συγκρίνουν τα stats τους στη μπάρα. Ο gamer που σκάει 1200 ευρώ για pc δεν διαφέρει απ'τον bodybuilder που ξοδεύει τα ίδια για να στήσει γυμναστήριο στο σπίτι του.


lelos kounelos wrote:
και στο κατω κατω, απο ποιο βιολογικο χωραφι μαζευουν την σκονη;</blockquote>
Από το γάλα.

τ

lelos kounelos wrote:
α παρακατω αφορουν εμενα και τις ευκολιες που μου ετυχαν.
θεωρω τα γυμναστηρια καταθλιπτικα μερη, γεματα με θλιβερα ανθρωπακια που ποζαρουν μπροστα στον καθρεφτη και καμαρωνουν τα βυζια τους.
καποτε πηγαινα γυμναστηριο, σιγα σιγα εκοψα και νομιζα πως απλα βαριομουν. πολυ αργοτερα (γιατι ημουν και πιτσιρικας) καταλαβα οτι απλα ενοιωθα πολυ μιζερα εκει μεσα.
αλλος κοιταει τα βυζια του που μεγαλωσαν, αλλος κοιταει τον πισινο της αλλης στο διπλανο μηχανημα, αλλοι σκεφτονται αχ να ειχαμε ενα ταβλακι, αλλος περιμενει στην ουρα για να γυμναστει. αλλος σκεφτεται γιατι δεν σηκωνεται 4 το πρωι για να γυμναστει με την ησυχια του. γενικα βγαινει πολυ κομπλεξ και προβληματισμος.
εγω δεν την παλευω σε τετοιους χωρους, καλυτερα κρατητηριο με πρεζακια να μου ζητανε κερματα για να παρουν τυροπιτα μετα το δικαστηριο και να με ρωτανε αν την τσουλαω.</blockquote>

Όσο θλιβερό με το να βλέπεις στις 2 το πρωί παιδάκια να παίζουν WoW στα νετ καφέ? Επίσης, αυτά τα θλιβερά ανθρωπάκια έχουν σκάσει ΤΑ λεφτά για να αποκτήσουν "βυζιά", όπως λες. Από προσωπική εμπειρία γνωρίζω ότι οι περισσότεροι είναι επιτυχημένοι, έχουν καριέρα, γκόμενα και γενικότερα έχουν την άνεση να σπαταλήσουν λεφτά και χρόνο στο γυμναστήριο. Εν τέλη, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δεν γουστάρεις bodybuilding? Στα αρχίδια μου, όπως και'σύ με γράφεις στα αρχίδια σου επειδή θεωρώ το D&D μαλακία.

Το ποστ μου πάντως απευθυνόταν σε αρχάριους, τα βασικά κάλυψα. Άμα δεν του αρέσει του Hellion να μετράει θερμίδες, τότε δεν χρειάζεται να το κάνει. Το ποστ του pynos πιστεύω ότι τον καλύπτει καλύτερα, συμφωνώ 100%. Ειδικά με το perfect form, πονάει η μέση μου όταν βλέπω squats με κυρτή μέση. It's a one-way trip to snap city, που λένε και οι Hodgetwins.





 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
True. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να βλέπω τα "κρέατα" να βάζουν μπάρες/κιλά/3 γυμνάστριες πάνω στην μπάρα για να ρίξουν μετά ιαχής 100 dB μία επανάληψη και αυτή λάθος.

Όσα κιλά μπορείς να σηκώσεις, να κάνεις αργή επαναφορά και στο τελευταίο σετ να μπορείς τσίμα-τσίμα να τα σηκώσεις στις 2 τελευταίες επαναλήψεις. Τότε θα δεις και αποτελέσματα και δε θα σκοτώσεις όλο το υπόλοιπο κορμί σου για να δεις να πετάγεται η φλεβίτσα στο δικέφαλο.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,779
Και πολλά μπάνια (στη θάλασσα) το καλοκαίρι Κώστα. Ίσως το καλύτερο είδος γυμναστικής η κολύμβηση. Κάθε φορά αφιέρωνε έστω και 15-20 λεπτά και κάνε σε χαλαρό ρυθμό 200-300 μέτρα πήγαινε έλα. <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,469
<blockquote>Μπερδεύεις την υγιεινή διατροφή με το hobby του bodybuilding. Προφανώς μπορείς να γυμναστείς χωρίς συμπληρώματα και χαλαρή άσκηση. Η εμμονή με τις θερμίδες, η πρόσληψη πρωτεινών κτλ. δεν διαφέρει καθόλου με την καταμέτρηση των stats στο WoW ή τα k/d ratio στα FPS. Make no mistake, το bodybuilding είναι εξίσου nerdy με τα βιντεοπαιχνίδια, με τους ίδιους καμμένους φαν να προσέχουν την παραμικρή λεπτομέρεια στη δίαιτα και πρόγραμμά τους.</blockquote>

δεν αντιλεγω, ομως αυτες οι καταστασεις σημαινουν μονο ενα πραγμα.
ξεχνας γιατι κανεις αυτο που κανεις.

εγω ελιωνα στο wow, ειχα warrior με pvp set και gem για mana. χαβαλες και καφριλα, αυτον τον δρομο χαραξα και σε πληροφορω οτι επαιζα εξισου καλα με αυτους που επαιζαν με τα 0.0001 συν και πλην στα stats τους.
η διαφορα μας ειναι οτι εγω επαιζα για να διασκεδασω. αυτοι επαιζαν απο ψυχαναγκασμο.

<span class="bbcode_spoiler">οταν βλεπεις πρωτεινες αντι για ζουμερο κοτοπουλο με τραγανη πετσουλα, εχεις χασει το νοημα. δεν ξερω αν με καταλαβαινεις ομως αυτα τα πραγματα τα θεωρω αρρωστημενες καταστασεις.

εγω δεν ειπα να μην μετραμε θερμιδες και να μην προσεχουμε τι τρωμε.
εγω δεν ειπα οτι οσοι χτιζουν κορμια, ειναι αποτυχημενοι loosers.
αυτο που ειπα ειναι οτι τα παρακατω ειναι καθαρα προσωπικη αποψη, πως βλεπω εγω τα πραγματα, οχι οτι ειναι ετσι επειδη το λεω εγω.
για μενα, δεν ειναι φυσιολογικο να κοιταζω τα βυζια μου σε ενα καθρεφτη μετα απο καθε ασκηση.
εχω δει πολλους "παλαιμαχους" bodybuilders που σταματησαν τις υπερβολες, δηλωναν οτι δεν επαιρναν στεροειδη (αν θελω το πιστευω) και τα βυζια τους εχουν γινει σαν της κυρα ουρανιας και κρεμονται σαν φορεμενες καλτσες.
εχουν ογκο, και αυτο που διακρινεις στο βαθος, ειναι οτι το σωμα τους εχει σαπισει.
υπαρχουν και αυτοι που εχουν γινει σαν αδεια σακια. οταν εχεις τσιτωσει το δερμα απο το πρηξιμο, καποια στιγμη το πρηξιμο θα υποχωρησει και θα μεινει το δερμα.


θεωρω (παντα δικια μου αποψη, που δεν απαιτω να την υιοθετησει κανενας) οτι το bodybuilding δεν εχει καμια σχεση με τον υγειηνο τροπο ζωης, αλλα ειναι μια υπερβολη.
ανηκει καθαρα στην σφαιρα της απληστιας και ειναι ενα μειγμα κομπλεξ και ναρκισισμου.
εχω γνωστο, ο οποιος μου ειπε οτι αυτα που παιρνει θα του κανουν ζημια, ομως δεν τον νοιαζει γιατι τον βοηθησαν να χτισει το σωμα που ηθελε.
νταξ, μην φτασουμε στο σημειο να πουμε οτι το bodybuilding ειναι μια φυσιολογικη ενασχοληση.
1500 euro για να παιζεις παιχνιδια, δεν συγκρινονται με τα χρηματα που διαθετει καποιος για να γινει σαν βοδι. μηχανηματα, διατροφες και τα εξωτικα χλαπα χλουπα και ντριγκι ντριγκι, δεν κοστιζουν 1500 euro, αφου παιζει διαρκεια σε βαθος χρονου.

</span>
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Η αλήθεια είναι πως θέλω και εγώ να πάω γιατί είμαι και πολύ αδύνατος και γενικά το σώμα μου είναι σε αδράνεια καιρό.Μια μετακόμιση έκανα και πονούσα 3 μέρες.

Αλλά δυστυχώς 1ον δεν υπάρχουν χρήματα για συνδρομές σε γυμναστήρια και 2ον με τη ζωή που κάνω θα τα βρω μπαστούνια(ξύδια και τσιγάρα),αν και πιστεύω πως όταν μπεις σε ένα τέτοιο πρόγραμμα θα πρέπει να τα ελαττώσεις κατά πολύ.Η αλήθεια είναι ότι τρώω το πάτο μου και δε παίρνω κιλά,όχι ότι με χαλάει αλλά ντάξει είναι κάπως να είμαι 22 χρονών μαντράχαλος και να είμαι τόσο αδύνατος.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Συμφωνώ μέχρι κεραίας με αυτά που έγραψε ο pynos.Κι εμένα κάπως έτσι είναι το πρόγραμμά μου.Με εξαίρεση τη διατροφή.Δεν προσέχω καθόλου,αν και ξέρω ότι δε βοηθάει.
Για το μονόζυγο πόρτας πάντως,επειδή έχω ένα τέτοιο,όντως δε χρειάζεται να κάνεις τρύπες,αλλά όπως το σφήνωσα έχει κάνει κυκλικά σημάδια πάνω στο ξύλο.Μπορεί να φταίω κι εγώ πάντως και να μη χρειαζόταν να το σφηνώσω τόσο πολύ.
 

pynos

Commoner
Joined
Dec 2, 2012
Messages
20
Raz, εγώ μιλάω γι https://www.youtube.com/results?search_query=iron+gym+pull+up+bar&oq=iron+gym&gs_l=youtube.1.1.35i39l2j0l8.13050.13892.0.16153.8.8.0.0.0.0.182.722.5j3.8.0...0.0...1ac.1._zK1RyNn3e0" class="bbcode_url">αυτά τα μονόζυγα!
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


pynos wrote:
Raz, εγώ μιλάω γι https://www.youtube.com/results?search_query=iron+gym+pull+up+bar&oq=iron+gym&gs_l=youtube.1.1.35i39l2j0l8.13050.13892.0.16153.8.8.0.0.0.0.182.722.5j3.8.0...0.0...1ac.1._zK1RyNn3e0" class="bbcode_url">αυτά τα μονόζυγα!</blockquote>

Α,δεν τα ήξερα αυτά,γράψε λάθος.Πολύ βολικά φαίνονται πάντως.Θα το ψάξω.

 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,236
Για γραμμωση στα χερια : κανε αρκετες επαναληψεις με βαρακια [κατα προτιμηση να ειναι ελαφρια γυρω στα 10-12 κιλα για να κανεις περισσοτερες επαναληψεις]
αυγα: να τρως κανουν καλο [μονο τα ασπραδια γιατι οι κροκοι περιεχουν αρκετη χοληστερινη]
πολυ νερο
κανε τζοκινκ
http://www.asanatv.gr/files//VIDEOS/Yoga-Fitness/WORKOUTS/CIRCULAR%20TRAINING/one.JPG" class="bbcode_url">κανε αυτην την ασκηση στο σπιτι σου [ βοηθαει στους τρικεφαλους <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> ]
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,640
<img src="https://images.encyclopediadramatica.se/b/b9/Bump_hippo.jpg" alt="Bump_hippo.jpg" class="bbcode_img" />


Για να μην πάει χαμένος ο κόπος του thread και για να εμπνευστούν τα πλήθη, ας κάνω μια σύντομη επισκόπιση των αποτελεσμάτων του "προγράμματος" στο οποίο έχω μπει εδώ και κάνα μήνα (διατροφικά, γερό πρωινό και μικρά γεύματα ανά 3 ώρες, φρούτα, λαχανικά, γιαούρτια, νιφάδες βρώμης, τροφές με πρωτεΐνη, μειωμένα λιπαρά και αλάτια, χωρίς σκόνες Whey και λοιπά συμπληρώματα, και από ασκήσεις κυρίως σετ κάμψεων και διάφορες ασκήσεις με βάρη μέρα παρά μέρα, συν 30-60 λεπτά περπάτημα ή τρέξιμο σχεδόν καθημερινά).

-Πρώτο ορατό αποτέλεσμα μετά την πρώτη βδομάδα ήταν μια εντυπωσιακή αλλαγή στην διάθεση. Πραγματικά, τέτοια ενεργητικότητα, ευφορία και αίσθηση ότι <i>"όλα θα πάνε καλά ρε δικέ μου ναούμ!"</i> μόνο με κατάσταση διαρκούς μέθης μπορώ να το χαρακτηρίσω.

-Σύντομα έστρωσε επιτέλους και το ωράριο του ύπνου μου. Πάνε οι αϋπνίες που μου έσκαγαν ανά διαστήματα εδώ και αιώνες, πλέον μόλις ξαπλάρω πέφτω σε χειμερία νάρκη και ξυπνάω απρόσκοπτα 6-7-8 ώρες μετά εκτός κι αν ξεχάσω να βάλω το τηλέφωνο στο αθόρυβο.

-Άρχισε να παρατηρείται ένα αναμενόμενο ελαφρύ "πρήξιμο" στους μύες και δυνάμωμα της ανδρομέδιας ισχύος μου. Πχ ενώ στις αρχές έκανα με το ζόρι 3 σετ κάμψεις με 6-7 επαναλήψεις και μετά ήμουν σα να με είχε οδοστρώσει μια μεραρχία Panzer, πλέον το όριό μου είναι στις 12-13 επαναλήψεις ανά σετ και αυξάνεται με μαθηματική πρόοδο.

-Έπεσε ελαφρώς η μπάκα. Όχι πως είχα και ιδιαιτέρως σοβαρό πρόβλημα, αλλά όσο να πεις οι μπλούζες κάθονται αισθητά καλύτερα.

-Σαν added bonus, λόγω της διατροφής έχουν αρχίσει να βελτιστοποιούνται και όλες οι υπόλοιπες βιολογικές λειτουργίες if you know what I mean.


Σήμερα θα πάω να παίξω ποδόσφαιρο 5χ5 για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο. Αν καταφέρω να βγάλω όλο το ματς χωρίς κράμπες και χωρίς να είμαι σαν κατάκοιτος την επομένη, θα το θεωρήσω σημάδι πως είμαι σε καλό δρόμο :pope:
 

Eidolon

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266
Συγχαρητήρια Hellion, keep it up.

"Για γραμμωση στα χερια : κανε αρκετες επαναληψεις με βαρακια [κατα προτιμηση να ειναι ελαφρια γυρω στα 10-12 κιλα για να κανεις περισσοτερες επαναληψεις]
αυγα: να τρως κανουν καλο [μονο τα ασπραδια γιατι οι κροκοι περιεχουν αρκετη χοληστερινη]"

0/10
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,469
χωρις να θελω να υπονοησω τιποτα, απλα επεσα τυχαια πανω σε αυτο και απλα σκεφτηκα να μοιραστω μαζι σας αυτες τις μαγικες στιγμες, που μονο ελληναρες θα μπορουσαν να δημιουργησουν.

http://www.e-psychology.gr/forum/showthread.php?14647-%CE%95%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%82" class="bbcode_url">σωματοδομη
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Να καταθέσω και εγώ την ψυχή μου σε αυτό το σημείο και να πω πώς χτες έκανα 2 ώρες ποδήλατο (μέσα στο κέντρο της Αθήνας - ο κάφρος), για την ενδυνάμωση του ατροφικού δεξιού τετρακέφαλου.

Μετά από καιρό σχετικής (και αντικειμενικής) απραξίας --->feelsgoodman.jpg
 
Top Bottom