What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

H χειρότερη αγορά που έχετε κάνει

dadira

Commoner
Joined
Dec 12, 2012
Messages
5
Μακράν η χειρότερή μου αγορά (τουλάχιστον όσον αφορά το gaming) είναι το Need for Speed Pro Street για το DS.Άνοιξα το Nintendo με χαρά και μόλις μπήκα στον πρώτο αγώνα ξενέρωσα τόσο που σκεφτόμουν να το γυρίσω πίσω.Αυτό ήταν.Ασχολήθηκα τα επόμενα 20 λεπτά προσπαθώντας να βρω κάτι καλό που έχει, αλλά μάταια.Από τότε ζήτημα να έχω ασχοληθεί άλλα 10 λεπτά.
 

nikoladim

Gelatinous Cube
Joined
Dec 11, 2012
Messages
101
1. Dungeon Lords Κακογραμμενη μηχανη, γεματη στα bugs/glitches και framerate που γονατιζε το τοτε καλο μου συστημα. Επιπροσθετα η "collectors edition" η οποια ειχε το patch 1.4 που δεν εγινε ποτε release για το πρωτο παιχνιδι :lol:
2. Z steel soldiers, απο τα χειροτερα sequels ever
 

difunto

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 13, 2012
Messages
200
Dragon Age 2 χαλαρά.Ήξερα βέβαια ότι θα απογοητευτώ.Παρόλα αυτά το πήρα και...απογοητεύτηκα.Και μετά αναρωτιόμουν γιατί το αγόρασα.

Ακολουθεί πολύ κοντά το GTA IV λόγω τεχνικών προβλημάτων.
 

amigos

Commoner
Joined
Dec 2, 2012
Messages
19
grand theft auto 4.. δεν καταφερα ποτε να το δηλωσω σωστα στο νετ και κατι αλλα που ζηταγε δεν θυμαμαι .. απαραδεκτοι
 

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
Legend of grimrock για εμένα,μακράν τα πιο πεταμένα λεφτά που έχω δώσει,μακάρι να γινόταν να το πουλήσω κάπως μέσω steam ή να το ανταλλάξω!
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Να κάποιο που δεν περίμενα να διαβάσω. Έχεις παίξει παλιότερα τού ίδιου στυλ?
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,354
Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, καταλαβαίνω γιατί κάποιος θα μπορούσε να το αντιπαθήσει.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Ναι, είναι πολύ καλό. Πιο πολύ για όσους αναπολούν τα παλιά καλά dungeon crawling βγήκε, θεωρώ.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Γι' αυτό ρώτησα αν έχει παίξει κάτι παρόμοιο παλιότερα. Αν έχεις παίξει, δεν γίνεται να μην σου αρέσει, δεν το δέχομαι. :cheer:
 

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342


JonIrenicus13 wrote:
Να κάποιο που δεν περίμενα να διαβάσω. Έχεις παίξει παλιότερα τού ίδιου στυλ?</blockquote>

Στο forum του Pcmaster έγραψα γιαυτό σε αντίστοιχο topic και κάποιος με είχε ρωτήσει ακριβώς το ίδιο,μήπως ήσουν εσύ πάλι? <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Όχι δεν έχω παίξει παιχνίδι του είδους αλλά αυτό δε νομίζω να έχει σχέση με τον άθλιο χειρισμό του που περπατάς ανά κουτάκια και στρίβεις το ίδιο..Αν ήταν κανονικά πρώτου προσώπου όπως ένα fps και μπορούσα να κινούμαι με τον γνωστό ωραίο τρόπο θα μου άρεζε..

 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Χαχαχα, όχι δεν ήμουν εγώ.
Γι' αυτό σε ρώτησα αν έχεις ξαναπαίξει. Ο χειρισμός είναι άθλιος με τα σημερινά δεδομένα. Το παιχνίδι όμως μυρίζει old school στα πάντα του. Εφόσον δεν έχεις ασχοληθεί παλιότερα με αντίστοιχα παιχνίδια, είναι φυσιολογικό να μην σε κέρδισε.
 

manubell

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
72
Χαλαρά η χειρότερη αγορά μου το AION. Και ενώ ήξερα ότι θα είναι ένας ωραιοποιημένος κλώνος του lineage2, με ατέλειωτο grinding και τα bots να τρέχουν πέρα δώθε (αθάνατη NcSoft), για χάρη της παρέας πήγα και το πήρα. Ευτυχώς το σταμάτησα πριν καν τελειώσει ο πρώτος μήνας και δεν πλήρωσα subscription <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,150
Δυστηχώς από χάλια αγορες έχω κάνει αρκετές και αυτό λόγο ότι δεν γνώριζα καλά το ύφος του παιχνιδιού και δεν ήταν με τα γούστα μου. Η ποιο πρόσφατη χειρότερη μου ήταν πάντως το crysis 2. Μιλάμε η αποθέωση του αμερικάνου στρατιώτη με βότσαλο στο στόμα που τους θερίζει όλους και η καταστροφή ένος πανέμορφου αρχικού τίτλου.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Για το Grimrock που αναφέρθηκε πιο πάνω, μέχρι πριν κανένα τέταρτο θα έλεγα τα καλύτερα. Το έκαιγα αυτές τις μέρες, ήμουν δύο πατώματα πριν το τέλος. Μόλις μπήκα να ψάξω κανά treasure πριν πάω παρακάτω και μου πέταξε μήνυμα corrupted saves. Απλά χάθηκαν, ο φάκελος κενός, cloud δεν έχει μήπως υπήρχε κανά backup από εκεί. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο με corrupt save κι έχω ξενερώσει άσχημα, τζάμπα τόσες ώρες.
 

oxide

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
342
Τι σύμπτωση...τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα τελείωσα το crysis2 και ανυπομονούσα πως και πως.Πραγματικά τόσο βαρετό παιχνίδι δεν έχω ξαναπαίξει.ΒΑ-ΡΕ-ΤΟ απο την αρχή μέχρι το άθλιο τέλος!
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
τι πες τωρα ρε soad? με τσακισες.
με πονο, αιμα αλλά και βεβαια με πολυ διασκεδαση και καψιμο εχω φτασει 6-7 πατωμα. δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοιο θεμα με το loG. θα σωζω σε 2-3 διαφορετικα σημεια απο δω κι εμπρος μηπως τη γλυτωσω.
αυτο που ειπες ειναι οτι χειροτερο μπορει να συμβει. μου εχει τυχει μονο 2 φορες αλλά ηταν μεγαλη ηττα. εγινε αιτια να μισησω το neverwinter nights 2 και το sacred 2.
αρα, για ν απαντησω και στο θρεντ, κατα καποιον τροπο αν και ηταν παιχνιδαρες, ναι, μπορω να τα θεωρησω τις 2 χειροτερες αγορες μου, αφου αναγκαστηκα να τα παρατησω στη μεση.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,232
για εμενα η χειροτερη αγορα ειναι το total overdose[μιλαμε για μεγαλη πατατα] :sick:
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Γράψε ελαφρώς άκυρο. Αφού πήρα τα χάπια μου και ηρέμησα, η νεκροψία έδειξε ότι δεν ήταν ακριβώς corrupted κι ας έβγαλε τέτοιο μήνυμα.

Αγνόησα παντελώς την ύπαρξη save, πήγαινα μόνο με το autosave στους κρυστάλλους. Χθες μου ήρθε μία καταραμένη ιδέα να δω τι παίζει στον editor. Ούτε μισό λεπτό εκεί, πέταξα δέκα items, πάτησα save και πήγα να το τεστάρω, αυτό ήταν, αντικατέστησε το autosave. Χαμπάρι δεν πήρα εκείνη τη στιγμή, αν και είχα ήδη χάσει τους χαρακτήρες μου κτλ. Στο καπάκι έσβησα το map που έφτιαξα, οπότε το save δεν είχε τίποτα να φορτώσει και το είδε ως corrupted. Σήμερα, λίγο πριν ποστάρω το πάνω, είδα τα ευχάριστα. Και πριν λίγο κατάλαβα τι μλκ είχα κάνει.

Anyway, αποφάσισα να ξεκινήσω πάλι από την αρχή με το ίδιο team, σε αυτό βοήθησε και ότι λάτρεψα τα πάντα στο game κατά τ'άλλα. Πλέον όποτε σώζω στον κρύσταλλο, κάνω κι ένα δικό μου. Ευκαιρία να κάνω και τον rogue μου όπως ήθελα, γιατί στο προηγούμενο είχε βγει λίγο κακομοίρης.

False alarm με άλλα λόγια, αν και δεν θα έλεγα όχι σε δεύτερο/διαφορετικό autosave για τα custom.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,776


Brother Bruce wrote:
μου εχει τυχει μονο 2 φορες αλλά ηταν μεγαλη ηττα. εγινε αιτια να μισησω το neverwinter nights 2 και το sacred 2.</blockquote>
Αουτς! Αυτό πρέπει να ήταν μεγάλη ξενέρα όντως, ειδικά το sacred 2 που είναι open world και τεράστιο. Ευτυχώς corrupt μέχρι τώρα σε rpg (αλλά και γενικότερα απ' όσο θυμάμαι) δε μου έχει τύχει. Και μετά μας φαίνεται περιεργη η παραξενιά του Adventurinakes να θέλει πολλά διαφορετικά save slots... :lol: :lol:

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
αουτς βεβαια. το sacred 2 μαλιστα μ αρεσε τοσο (αν εξαιρεσεις το εκνευριστικοτατο, γελοιο, συνεχες respawn των εχθρων) που ξεκινησα κι αλλο πλειθρου (ενω ειχα ηδη καλυψει γυρω στο 1/3 του τεραστιου κοσμου του) κι ενω εχω φτασει στη μεση περιπου, συνειδητοποιω οτι εχω μπουχτισει πια και παιζω μονο και μονο για να δω το τελος.
επομενη κινηση: ρειτζ ανινστώλ. υπαρχουν τοσα παιχνιδια που με περιμενουν εκει εξω. και μολις άλλα 40 - 50 χρονια να ζησω.
 
Top Bottom