What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

H χειρότερη αγορά που έχετε κάνει

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230


OxidE wrote:
Ο theonirvana και εγώ περιμένουμε να ανοίξουν τα steam trades για να βρούμε κανά θύμα να ανταλλάξουμε τα legend of grimrock.Ίσως ο ευχούλης ψηθεί να μου δώσει το terraria κιόλας,πιστεύω αξίζει το trade :side:</blockquote>
ετσι ακριβως χαχαχαχα

 

theunforgiven

Gelatinous Cube
Joined
Jan 8, 2013
Messages
135
Οπως ειπε και ο Sketch 'brother bear' αμα δεν το ειχε αναφερει δεν θα το θυμομουνα... Τοτε ειχα παει με το πατερα μου και ηθελα το sims 2 και το ειχε μονο μαζι με 3 games brother bear και 2 βλακειες με το κοτοπουλακι (chicken little)... Αυτα τα 3 παιχνιδια τα μισησα τοσο πολυ που ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οτι θα τα ξεχασω και αυτο εκανα... αλλα τωρα τα θυμηθηκα δυτυχως....

Επισης need for speed: prostreet για το psp (3000 παντα τα καινουρια)... <span style="color:#880000">Μ-Ι-Σ-Ο-Σ</span> ειχα ενα NFS για το game boy (τωρα νιωθω 90 χρονων)
που το λατρευα και ειχα καει. Ομως το προαναφερομενο ηταν μισος η αθωα παιδικη ψυχουλα μου τοτε εμαθε τι παει να πει μισος, κακια και νευρα!!

Τελος pokemon: dash οοοοοοοοοοααααα ηταν η πιο μεγαλη μουφια παιχνιδι για Ds (δωρο parents αγαπη για τη πρωτη 1 ωρα αλλα μετα Βαρεμαρα.... και απλα αθλιοτητα ευτυχως ειχα και ενα κανονικο ποκεμον οπωτε δεν επαψα να τα αγαπω τοτε)

αυτα τα 3 συμπληρωνουν αυτο το wall of text που εγραψα και ηταν η πηγη του παιδικου μου μισους!!
:throw: :throw: :throw: :throw: :throw: :throw: :throw: :throw: :throw: :throw: :throw: :throw:
 
Top Bottom