Half Life Alyx (do you guys not have VR?)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
δεν με έχει λυγίσει τόσες μέρες ο γενικός ψόφος που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, δεν με έχει λυγίσει η απαγόρευση κυκλοφορίας, δεν με έχει λυγίσει τίποτα...
Αλλά τώρα λύγισα... όλοι γράφουν τι γαμάτο είναι το Alyx και εγώ δεν έχω όχι Headset, ούτε σύστημα που θα το έτρεχε σε απλή οθόνη 1080p...

Αν το ήξερα 13 χρόνια που περιμένω το επόμενο halflife, θα μάζευα λίγα λίγα τα γκάφρα να πάρω και headset και όλα...

lets play δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου, αλλά θα κάνω την εξαίρεση εδώ. Θα κατεβάσω κανένα όταν ολοκληρωθεί full ultra nighmater 8k ανάλυση να το δω στη τηλεόραση αραχτός στο καναπέ.

EDIT:
Χάζευα λίγο στην αρχή το παρακάτω βίντεο, γαμάτος ο τύπος στο θέμα ότι πειραματίζεται με ό,τι υπάρχει στο περιβάλλον για να βρει μέχρι που φτάνει η αλληλεπίδραση.

Last edited:

Θα το παίξει κανείς από δω;

Μόλις ολοκλήρωσα Half-Life 1 και 2, μου έμειναν τα episodes. Όταν πάει στα 5€ θα παίξω και το Alyx, προς το παρόν δε βιάζομαι.

καλά έπαιξα για καμια ώρα έτσι για να το δω και μιλάμε δεν υπάρχει το game. Aπίστευτη εμπειρία και το το immersion σε αυτο το δυστοπικό κόσμο. Αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και με οτιδήποτε κινείτε γύρω σου συν ότι έχουν και μερκά τρικ που μένεις με το στόμα ανοιχτό. H πρώτη σκνή ιδίως σε βάζει με την μια στο κλίμα. οποιος δεν έχει vr οικονομίες τώρα να πάρει asap. Είναι και ότι πρέπει για καραντίνα.

@chek2fire ποιο vr headset έχεις? Το σκέφτομαι τους τελευταίους 6 μήνες αλλά δεν παίρνω την απόφαση.....

οculus rift s έχω. Είναι το ποιο φτηνο από όλα συν ότι δεν έχει αυτά τα δυο base που βάζεις για να σου πιάνουν την κίνηση νομίζω. Γενικά νομίζω ότι όσο λιγότερα καλώδιο και λιγότερο setup μόνο θετικό είναι.

Η πρώτη επαφή πάντως είναι απίστευτα συγκλονιστική., Το ποιο φοβερό είναι η αλλιλεπήδραση με τα αντικείμενα. Δλδ εγώ καθόμουν στο μπαλκόνι και πέταγα κάτω ότι έβρισκα μπροστά μου :p
Φυσικά θέλει να παίζεις όρθiος όχι θέλει το απαιτεί.

καλά έπαιξα για καμια ώρα έτσι για να το δω και μιλάμε δεν υπάρχει το game. Aπίστευτη εμπειρία και το το immersion σε αυτο το δυστοπικό κόσμο. Αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και με οτιδήποτε κινείτε γύρω σου συν ότι έχουν και μερκά τρικ που μένεις με το στόμα ανοιχτό. H πρώτη σκνή ιδίως σε βάζει με την μια στο κλίμα. οποιος δεν έχει vr οικονομίες τώρα να πάρει asap. Είναι και ότι πρέπει για καραντίνα.

Ζηλεύω!

μετά από αυτά που είδα δεν μου κάνει ψυχή να πω την αλήθεια, καλύτερα να το παίξω όταν μπορέσω να πάρω ένα vr

Το gameplay δεν είναι όμως βασισμένο στο vr? Θα είναι το ίδιο διασκεδαστικό σαν απλό fps?
Με την δυσκολία/ατμοσφαιρά κτλ δεν θα είναι η εμπειρία τελείως διαφορετική?

Το gameplay δεν είναι όμως βασισμένο στο vr? Θα είναι το ίδιο διασκεδαστικό σαν απλό fps?
Με την δυσκολία/ατμοσφαιρά κτλ δεν θα είναι η εμπειρία τελείως διαφορετική?

Είχα διαβάσει μια συνέντευξη από έναν dev πριν λίγες μέρες και έλεγε πως ήταν ενήμεροι πως κάποιος ήδη δούλευε σε non-VR mod. Έλεγε επίσης πως όταν βγει τότε οι παίκτες θα καταλάβουν ακόμα περισσότερο γιατί αποφάσισαν να το βγάλουν σε VR. Σίγουρα τελείως διαφορετική εμπειρία και μη προτεινόμενη.

Τέλος βγήκε τόσο γρήγορα γιατί

Μόνο εγώ βρίσκω ύποπτο ότι το review προλογίζει ο Admiral; HL3 confirmed??

συγκλονιστικό το φινάλε του παιχνιδιού και όποιος gamer σεβεται τον εαυτό του θα πρέπει να ψάξει να βρει ένα vr απλά για να παίξει αυτό το game. Ανεπανάληπτο immersion με ένα αριστουργηματικά στημένο φινάλε.
Εχει στην κυριολεξία σκηνές που απλά κάθεσε και τις χαζεύεις αν και όλο το game είναι αριστοτεχνικά στημένο. Μου άρεσε ότι σε αρκετές πίστες είχαν δανειστεί κλασικές σκηνές από horror και monster action movies.
Εύχομαι μονο να υπάρξει και συνέχεια.

edit: είναι σίγουρο οτι θα κάνω άλλο ένα gamethrough

Back