What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

HITMAN III

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Hitman, όνομα βαρύ σαν ιστορία και franchise που μας κάνει συντροφιά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εδώ και πάνω από δυο δεκαετίες, με τη δεύτερη δεκαετία να είναι εξόχως επεισοδιακή. Η ΙΟΙ αρχικά ακόμα υπό την αιγίδα της Square Enix, μετά από 6 χρόνια σιγής, δοκίμασε να επαναφέρει το 2012 με το Hitman: Absolution το franchise στη νέα εποχή. Έχω εκφράσει στο παρελθόν τη γνώμη μου για τον συγκεκριμένο τίτλο (μια άκυρη επανεκκίνηση) και η στροφή που έφερε η άφιξη τέσσερα  χρόνια αργότερα, του πρώτου μέρους της νέα τριλογίας World of Assassination, προσωπικά με γέμισε ικανοποίηση.
Δυστυχώς ο πειραματισμός της ΙΟΙ με την επεισοδιακή φόρμουλα και το live service, έφερε τη ρήξη με την μαμά και εκδότρια εταιρεία, η οποία αδυνατώντας να αντιληφεί την αλλαγή επιχειρηματικού μοντέλου που επιχείρησε η θυγατρική της, απογοητεύτηκε και με συνοπτικές διαδικασίες φρόντισε να την ξεφορτωθεί ολοσχερώς. Ευτυχώς για εμάς, οι ιθύνοντες του στούντιο απέφυγαν το κλείσιμο και πέτυχαν τόσο την ανεξαρτησία...

Continue reading...
 
Last edited by a moderator:

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό από τις εικόνες σου, Βασίλη. Απίστευτη αληθοφάνεια.

Με το πού έρθει στο Steam μιας και έχουν ενοποιήσει την campaign και των τριών μερών, μάλλον θα επισκεφτώ ξανά το franchise. Δεν έχω ακουμπήσει από το Absolution, οπότε θα έχω καλές εκπλήξεις.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Θα χορτάσεις stealth αν τα πιάσεις έτσι.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Αν και με το σιδερικο που εχω δεν μπορω να δω ουτε το game play στο youtube. Το like ειναι πολυ μικρο για το αρθρο. βαλτε κανενα εικονιδιο "θεσπεσιο" / "godlike" / "μπριζωθηκα"
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Κανονικά θα ήταν το πρώτο μου τυφλό πρηόρντερ για το '21, αλλά έχω μπει σε χάιμπερνεητ μοντ μέχρι το '22 ή όποτε δεήσει να κυκλοφορήσει στον ατμό, όπου έχω κάνει 350% τα δύο προηγούμενα ήδη. Αρρώστια όταν έπιασα το 2 και οι πρώτες 50- ώρες ήταν να παίζω το λέγκασι πακ με τις αποστολές του πρώτου πριν πιάσω τις καινούριες του 2. Αν κρατάει το προγκρέσιο πια, κρίμα που δεν θα χρειάζεται να τις επαναλάβεις για τα ανλόκς κτλ. Θα χτυπούσε 150άρι η φάση πριν πιάσω το καμπέην του 3.
 
Top Bottom