Hollow Knight Series

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εγώ στο Hollow Knight έφτασα μέχρι το boss fight που είναι κάτι σαν αρένα με τρία (νομίζω) διαδοχικά bosses και εκεί πέταξα λευκή πετσέτα. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι, απλά εγώ δεν το έχω γενικά με τα bosses στα soulslikes.

Να ξέρεις πάντως πως αν αναφέρεσαι όντως στο Mantis Lords είναι εντελώς προαιρετικό μπος φαιτ.

Με αφορμή τη κυκλοφορία του Σιλκσονκ που είναι τώρα στα κοντά. Δε γίνεται καμιά αναδρομή σε μετροιντβενια τίτλους?
Ισχύει πως το Hollow Knight είναι ίσως ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο ?

Και τι θα θέλατε να δείτε στο επερχόμενο σηκουελ?

Με αφορμή τη κυκλοφορία του Σιλκσονκ που είναι τώρα στα κοντά. Δε γίνεται καμιά αναδρομή σε μετροιντβενια τίτλους?
Ισχύει πως το Hollow Knight είναι ίσως ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο ?

Και τι θα θέλατε να δείτε στο επερχόμενο σηκουελ?

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο είδος αλλά το Hollow Knight είναι κατά κοινή ομολογία αν όχι το καλύτερο, τότε σίγουρα εκεί κοντά. Αν δεν κάνω λάθος, πριν από το Hollow Knight η κορυφή του είδους θεωρούταν το Castlevania Symphony of the Night.

Από αυτά που έχω παίξει είναι το καλύτερο. Μερικά καλά που έχω παίξει
Dust: An Elysian Tail
Gato Roboto
Guacamelee!
Islets
Shantae and the Seven Sirens
SteamWorld Dig 2

Έτσι, είναι από τα κορυφαία, αν όχι το καλύτερο. Και ναι γενικά μέτρα σύγκρισης πριν ήταν το SotN και το Super Metroid. Εξακολουθούν να εμφανίζονται συχνά μέσα σε best of λίστες, όπως και το HK φυσικά και αρκετές φορές μέσα στην πρώτη δεκάδα, παρόλο που το τοπίο έχει αλλάξει αρκετά από τότε και έχουν εμφανιστεί κι άλλοι ισχυροί contenders όπως Nine Sols, Prince of Persia: The Lost Crown και Ender Lillies.

Όσο για το τι θα ήθελα να δω... Μάλλον περισσότερο προαιρετικό περιεχόμενο, μυστικά και τρολιές από τους devs (if you know what I mean).

τιμή nitro για indie είναι τα 10€ :p για day 1 δηλαδή, για εκπτώσεις 3-5€

Ευχαριστώ για την προσοχή σας σε αυτό το σημαντικό θέμα.

Μπήκα κι εγώ αργά στο είδος, τα original Castlevania και Metroid δεν τα έχω παίξει καν.
Το Hollow Knight είναι μάλλον το κορυφαίο που έπεσε στα χέρια μου, αν το δούμε συνολικά: gameplay, περιεχόμενο, lore, εικαστικό κτλ.
Ωστόσο, σ'αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω να προσθέσω τα δύο Ori και τα Blasphemous.

Last edited:
SteamWorld Dig 2

Δεν ήξερα ότι και αυτό θεωρείται Metroidvania! Φοβερό παιχνίδι, θα το κατέτασσα σίγουρα κοντά στην κορυφή.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας σε αυτό το σημαντικό θέμα.

Έτσι κλείνει τα tweets του ο Trump, έγινες φαν του προέδρου; :D

Εντάξει τι να λέμε, θα μπορούσαν εύκολα να ανεβάσουν πολύ περισσότερο την τιμή και δεν θα μιλούσε κανείς. Το Hollow Knight ήταν τρελό value for money για τα 15€ που κόστιζε και τις δεκάδες ώρες gameplay που πρόσφερε, φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει για το Silksong. Respect που κράτησαν την τιμή χαμηλά για να μπορούν να το αγοράσουν όσο περισσότεροι γίνεται.

Οριστε τι μας κανουν τωρα. Αγορα στο σουιτσακι για φορητα βραδια οπως και το πρωτο ή στο Χ1 με play anywhere για να παιζω και στο πισι με το ιδιο προγκρες. Η μηπως...μποουθ

Κοίταξα λίγο το παλιό για να θυμηθώ τι (δεν) είχα κάνει; Πότε έβαλαν το Pantheon; Τι χαμούλης γίνεται;

Βλέπω ένα Silksong playthrough και μετά καπάκι Hollow Knight για αγάπη. Αυτό το Steel Heart θυμάμαι ο @Pain το είχε πετύχει. Για δυνατούς λύτες...

Οριστε τι μας κανουν τωρα. Αγορα στο σουιτσακι για φορητα βραδια οπως και το πρωτο ή στο Χ1 με play anywhere για να παιζω και στο πισι με το ιδιο προγκρες. Η μηπως...μποουθ
Αγορά στο Steam και αγορά Steam Deck.

source.gif

Η αλήθεια είναι με τέτοια τιμή παίρνεις και δύο αντίτυπα αν χρειαστεί. Μέχρι και γω σκέφτομαι να το αγοράσω που λογικά θα ασχοληθώ μαζί του μετά από χρόνια στο Steam Deck 2, αφού πρέπει να επιστρέψω πρώτα στο απλό Hollow Knight.

Αναρωτιέμαι αν η τιμολόγηση είναι και ένα άτυπο "ευχαριστώ" προς τους fans για την υπομονή και την πίστη τους κατά την παρατεταμένη σιγή ασυρμάτου του στούντιο.
Πάντως είναι από τις λίγες περιπτώσεις που θα σκεφτόμουν να δώσω κάτι παραπάνω σε μια ενδεχόμενη supporter's edition, ακριβώς επειδή ξέρω ότι η αληθινή αξία του game ξεπερνά κατά πολύ τη βασική τιμή του.

Last edited:
Εντάξει τι να λέμε, θα μπορούσαν εύκολα να ανεβάσουν πολύ περισσότερο την τιμή και δεν θα μιλούσε κανείς.
Αυτό. Περίμενα ότι μετά την επιτυχία του πρώτου, θα πήγαιναν για κάνα 25άρι με 30άρι. Χαίρομαι που διαψεύστηκα και το κράτησαν σε τόσο χαμηλή τιμή.
Εύκολα αγορά 2 αντίτυπα, ένα για μένα και ένα για...

Back