Αν ήταν στο 75% της leaked. Δεν ξέρεις καλά τον @nitro912grΤιμή nitro
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αν ήταν στο 75% της leaked. Δεν ξέρεις καλά τον @nitro912grΤιμή nitro
Εγώ στο Hollow Knight έφτασα μέχρι το boss fight που είναι κάτι σαν αρένα με τρία (νομίζω) διαδοχικά bosses και εκεί πέταξα λευκή πετσέτα. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι, απλά εγώ δεν το έχω γενικά με τα bosses στα soulslikes.
Με αφορμή τη κυκλοφορία του Σιλκσονκ που είναι τώρα στα κοντά. Δε γίνεται καμιά αναδρομή σε μετροιντβενια τίτλους?
Ισχύει πως το Hollow Knight είναι ίσως ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο ?
Και τι θα θέλατε να δείτε στο επερχόμενο σηκουελ?
Από αυτά που έχω παίξει είναι το καλύτερο. Μερικά καλά που έχω παίξειΙσχύει πως το Hollow Knight είναι ίσως ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο ?
www.dealabs.com

SteamWorld Dig 2
Ευχαριστώ για την προσοχή σας σε αυτό το σημαντικό θέμα.
Παρένθεση για να μπει update στα των τιμών:
![]()
Hollow Knight Silksong : on vous dévoile le prix de sa version PC
On connaît enfin le prix de la version PC du jeu Hollow Knight Silksong. Explorez les tarifs en exclusivité et par région.www.dealabs.com
View attachment 9364
Στο GoG θα είναι στα 18.5 ευρα*
Αγορά στο Steam και αγορά Steam Deck.Οριστε τι μας κανουν τωρα. Αγορα στο σουιτσακι για φορητα βραδια οπως και το πρωτο ή στο Χ1 με play anywhere για να παιζω και στο πισι με το ιδιο προγκρες. Η μηπως...μποουθ
Οριστε τι μας κανουν τωρα. Αγορα στο σουιτσακι για φορητα βραδια οπως και το πρωτο ή στο Χ1 με play anywhere για να παιζω και στο πισι με το ιδιο προγκρες. Η μηπως...μποουθ
Αυτό. Περίμενα ότι μετά την επιτυχία του πρώτου, θα πήγαιναν για κάνα 25άρι με 30άρι. Χαίρομαι που διαψεύστηκα και το κράτησαν σε τόσο χαμηλή τιμή.Εντάξει τι να λέμε, θα μπορούσαν εύκολα να ανεβάσουν πολύ περισσότερο την τιμή και δεν θα μιλούσε κανείς.