Νομιζα πως οντως ενδιαφεροσουν να κατσεις να διαβασεις, σορρυ σε παρεξηγησα! 
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!και περίμεναν μια εβδομάδα, τρώγοντας όλο το shitstorm για να μας πουν αυτά;
είναι ηλίθιοι;
Συχωρεμένος.
ή είχαν σκοπό να πουν ακριβώς αυτά που έλεγαν οι φήμες και μόλις τους πήρε ο διάολος έτρεχαν να τα μαζέψουν και να βρουν κάτι να παρουσιάσουν.Microsoft είναι, μέχρι να παρθεί μια απόφαση πρέπει μάλλον να περάσει από 4-5 στρώματα διοίκησης. Τσάμπα ο πανικός από τα φανμπόγια της MS.
ή είχαν σκοπό να πουν ακριβώς αυτά που έλεγαν οι φήμες και μόλις τους πήρε ο διάολος έτρεχαν να τα μαζέψουν και να βρουν κάτι να παρουσιάσουν.
Γενικά θυμάμαι κάποτε έβλεπα ένα video από τα innovation labs της MS και είχαν κάτι απίστευτα gadget εκεί μέσα που δεν είδαν ποτέ το φως της ημέρας γιατί κάποιος χαρτογιακάς δεν είδε αξία σε αυτά.
αλήθεια; έχω το force feedback 2 πόσα πιάνει;Για να μην πούμε τίποτα, για εκείνα τα Force Feedback Joysticks που έβγαζε!!!! Περιζήτητα είναι στο ebay!!
Δηλαδή οκ καλά τα λέει ο Φιλ ότι θέλουν να δίνουν αφορμή να αγοράζει κάποιος xbox όχι για το περιεχόμενο αλλά για τις καινοτομίες του, αλλά υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που μπορεί να κάνει για να καινοτομήσει πραγματικά και σε όλα τους έχουν προλάβει άλλοι.
αλήθεια; έχω το force feedback 2 πόσα πιάνει;![]()
“There is a console-specific problem in the games industry: nobody is buying an Xbox, PS5 has peaked at the cost of significant discounting and everyone is waiting for Switch 2.0,” said Gareth Sutcliffe at Enders Analysis. “Consoles have proven that they are not a growth model for gaming — they top out at a very clear number.”
χμ η vega δεν ακούγεται κακό deal, αλλά δεν θα την σηκώνει το τροφοδοτικό μου την γωμάρα![]()
Εννοεις το HW ή την καταναλωση ρευματος;Αλλά δεν υπάρχει φράγκο για αντικατάσταση!!!
Αφησαν να χαρούν λίγο τα kittens για να τους γλεντήσουν καλύτερακαι περίμεναν μια εβδομάδα, τρώγοντας όλο το shitstorm για να μας πουν αυτά;
είναι ηλίθιοι;
Εννοεις το HW ή την καταναλωση ρευματος;