Μάλλον έχεις δίκιο! Αυτό δε το σκέφτηκα!Όταν μιλάνε για piracy, μήπως έχουν κυρίως το νου τους στα mobile games, που περνιούνται με sideload?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μάλλον έχεις δίκιο! Αυτό δε το σκέφτηκα!Όταν μιλάνε για piracy, μήπως έχουν κυρίως το νου τους στα mobile games, που περνιούνται με sideload?
Για αυτό ότι και να κάνουν τώρα το γυαλί ράγισε. Το να πας να χρεώσεις κάποιον αναδρομικά είναι η μέγιστη πουτανιά που μπορείς να κάνεις. Σαν τους παρόχους ρεύματος εδώ... χμ...Εμένα μου κάνει εντύπωση που τα fees θα ισχύουν και για ολοκληρωμένους τίτλους που αυτές οι χρεώσεις δεν ίσχυαν όταν γινόταν το development. Υποχρεώνεις δηλαδή έναν developer να πληρώνει για κάτι που έχει κλείσει σαν κύκλο εργασιών.
Δεν είναι μόνο οι indie πάντως. Unity χρησιμοποιεί το Westland 2 (δεν ξέρω το 3), όπως και το fantasy grounds που το αγοράζει ένας (ultimate edition) και κάνουμε καμιά 10ρια free εγκαταστάσεις οι υπόλοποι παίκτες
Αυτό είναι και το πιο εξοργιστικό της υπόθεσης. Να παρεμβαίνεις αυθαίρετα σε συμφωνηθέντα ορ ελς. Τους ρωτάς τους devs αν θα χρησιμοποιούσαν τη μηχανή σου για το παιχνίδι τους, αν υπήρχε τέτοιος όρος εξαρχής;Υποχρεώνεις δηλαδή έναν developer να πληρώνει για κάτι που έχει κλείσει σαν κύκλο εργασιών.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται κάποιοι που πηγαίνουν από καταστροφή σε καταστροφή να συνεχίζουν να βρίσκουν δουλειά ως CEO.συγκεκριμένος με αυτό το "όλο υποσχέσεις" βλέμμα
1. Γιατι εχει μετοχικο οραμα και στην ουσια, δεν εκανε κατι διαφορετικο απο την σημερινη πραγματικοτητα. Θελει να σου νοικιασει αυτο που αγορασες. Σαν το meme για την BMW και την συνδρομη για τα θερμαινομενα καθισματα. Ταιριαζει με το δουλεψε δωρεαν, για την καριερα.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται κάποιοι που πηγαίνουν από καταστροφή σε καταστροφή να συνεχίζουν να βρίσκουν δουλειά ως CEO
Όπως έχουν πολλοί σχολιάσει η υπέροχη αυτή ιδέα παραβιάζει με πολλούς τρόπους την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Και στην αμερική 8α έχει προβλήματα. Σίγουρα θα βρίσκαν δικαστήρια μπροστά τους. Το καλύτερο βέβαια είναι έτσι και αλλιώς να πάει ο κόσμος σε ελεύθερο λογισμικό (πολλές επιλογές με την Godot να είναι άμεσα ανταγωνιστική στην Unity ειδικά τώρα που έχει βγει πρόσφατα η Godot 4)Ενα ερωτημα που εχω εγω ειναι για το αν θα μπορει να εμποδιστει αυτη η καφριλα σε καποιο δικαστηριο
Ενα ερωτημα που εχω εγω ειναι για το αν θα μπορει να εμποδιστει αυτη η καφριλα σε καποιο δικαστηριο για τις αναδρομικες χρεωσεις και στα παλια παιχνιδια αλλα και στην αναπτυξη παιχνιδιων που δεν εχουν κυκλοφορησει ακομη