μην το αναβάλετε για το θεό, το παιδί τώρα έχει καλοκαίρι
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μην κολας στην υποσχεση (λεξεις) αλλα στην πολιτικη κουλτουρα. Υποσχονται πραγματα που δεν γινονται πχ εξωτικες χορευτριες απο χωρα που εχει συνορα κλειστα. Ο νεαρος υποσχετηθηκε (sic. ζωγραφιζω με τις λεξεις) οτι θα παρει τουμπανο αλλα τουμπανο δεν θα δει, για λογους που δεν εμφανιστηκαν πριν την αποφαση να κινηθει η κατασταση.Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Ποιες είναι οι εξωτικές χορεύτριες στην προκειμένη περίπτωση; :Ρ
ε ας μας βάλει ταβάνι σήμερα και να το παραγγείλει αύριο, αλλιώς θα ανεβάσουμε πούλμαν πες του, τέτοια πράγματα σπρώχνουν τους νέους στις κονσόλες, τις γυναίκες και τα ναρκωτικά![]()
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, περιμένω τηλεφώνημα απότο ταβάνιτον πατέρα! :Ρ
EDIT: Λοιπόν, @nitro912gr και λοιποί φίλοι, το περιβόητο ταβάνι "παίζει" στα 1500 (χωρίς οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι). Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής:
1. Πόσο μπορεί να αντέξει ένας υπολογιστής με τσίπσετ που ενδεχομένως φτάνει στο τέλος του ενόψει των επικείμενων αλλαγών; Ρητορική η ερώτηση, φαντάζομαι...
2. Ποια κάρτα γραφικών να επιλέξω ΤΩΡΑ (nVidia ή AMD) που να τα παίζει όλα στο φουλ (σε οθόνη 1080p, 144Hz) με την προοπτική της αναβάθμισης σε 1-2 χρόνια (και χρησιμοποιώντας τα χρήματα που θα γλιτώσουμε από μια 2070 π.χ. σε κουτί, τροφοδοτικό κ.λπ.)
3. Σκέφτομαι να βάλω έναν 256άρη SSD για λειτουργικό και προγράμματα και έναν SSD 1TB (όχι M2) για παίγνια (και ίσως έναν HDD για ταινίες, φωτογραφίες κ.λπ.). Τι λέτε;
Κοίτα αν παίζει lol και refurbish να πάρεις 5έτια θα βγάλει
Στα σοβαρά τώρα:
Dell SE2717H (το έχω, το ζω, 75hz freesync PCMASTERACE, 6ms G2G, η μόνη ένσταση το 1080p, για εμένα είναι συνειδητή επιλογή λόγο του υπόλοιπου συστήματος, Μεταξύ μας; Δεν νομίζω να τον νοιάξει και πολύ.)
AMD Ryzen 5 3600X Box (στο gaming είναι τόσο κοντά με 3700Χ που δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μην τον επιλέξετε)
Gigabyte X570 UD (rev. 1.0) (ή αντίστοιχη asus αν προτιμάτε)
Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3600MHz (CMK16GX4M2D3600C18) (ψιλο safe bet η μάρκα, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για 32 παρά μόνο αν μόλις τα εξασφαλίσετε όλα τα άλλα τότε μένουν λεφτά)
Sapphire Radeon RX 5700 XT 8GB Pulse (11293-01-20G) (τυχαία 5700ΧΤ, μακριά από asus 5700XT έχουν κάνει παπαριά με την ψύξη μνήμης και δεν ξέρεις τι θα σου στείλουν, την πρώτη ή το revision)
Samsung 970 Evo 1TB (δεν έχω κάτι να προσθέσω, παίζει να είναι τα πιο balanced SSDs γενικά)
Toshiba P300 2TB Bulk (απλό και απέριττο, αν θέλετε πάτε και 3ΤΒ, τα installations όλο και μεγαλώνουν)
Seasonic FOCUS-GX-650 (με επηρέασε το seasonic που πέρασε από τα χέρια μου)
1320€ περίπου, αν μας βάλεις ταβάνι το βλέπουμε πάλι.
Κουτί το αφήνω επάνω σας, περί ορέξεως άλλωστε, αρκεί να βεβαιωθείτε ότι αυτό που αρέσει στον μικρό χωράει την κάρτα, έχει airflow της προκοπής και φίλτρα σκόνης.
Πάρτε του και μια καρέκλα από τα ΙΚΕΑ και κομπλέ
Για λοιπά περιφερειακά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, ίσως μόνο ηχεία:
Να προσέξετε να έχει ρύθμιση woofer.
2. 5700ΧΤ σε κανά 2 χρόνια που το RT θα είνια πιο διαδεδομένο το ξεναβλέπουμε. Αμφιβάλω αν θα το χρησιμοποιήσει πουθενά μέχρι τότε.
μόνο που η 5700ΧΤ παίζει φάπες με την 2070 super και όχι την απλή που λες εσύ.Κοιτώντας στο skroutz η πιο φθηνή 5700XT έχει 350€ και η πιο φθηνή 2070 395€. Αν πάει σε τέτοια κλίμακα τιμής θεωρώ λάθος να πάει για μια κάρτα χωρίς ray tracing και χωρίς πλήρη συμβατότητα με DX12 Ultimate.
μια χαρά λύση είναι, το σκεφτόμουν γιατί δεν είχα drive στο σύστημα στο σπίτι καθώς μου τελείωσαν οι ελεύθερες sataΚαλημέρα στην παρέα.
Να φανταστώ ότι δεν ενδείκνυται η λύση "κουτί χωρίς 5,25" + εξωτερικό DVD drive" ε;
Για το Phanteks Enthoo Pro M τι λέτε;