Ιδέες και σκέψεις για νέο PC

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ρε @Dim Gian Bot τελικά το πήρε ο νέος;

View attachment 814

Όχι ακόμα, έκατσαν "σφήνα" άλλες προτεραιότητες. Προβλέπω να το πηγαίνει ο πατέρας φθινόπωρο (και αν). Δεν πειράζει, ας πήξει με PS4. :Ρ
Απ' ό,τι κατάλαβα πάντως, δεν λιώνει με τις ώρες στα παίγνια (απορώ γιατί θέλει τούμπανο pc τελικά). Περίεργη υπόθεση...

εγώ τα έλεγα να το πάρετε χθες, τώρα θα το είχε χρεωθεί και θα πείναγαν, αλλά τουλάχιστον θα είχε τούμπανο PC :p

εγώ τα έλεγα να το πάρετε χθες, τώρα θα το είχε χρεωθεί και θα πείναγαν, αλλά τουλάχιστον θα είχε τούμπανο PC :p

Κοίτα, επειδή η 2070 Super ταιριάζει καλύτερα σε μια θύρα PCI Express παρά "κολάρο" στο κεφάλι ενός 16χρονου (δεν συμφέρει κιόλας), καλύτερα που έγινε έτσι. Ίσως, αν το καθυστερήσουν αρκετά, να έχει προλάβει να ξεκαθαρίσει και το τοπίο.

Κοίτα, επειδή η 2070 Super ταιριάζει καλύτερα σε μια θύρα PCI Express παρά "κολάρο" στο κεφάλι ενός 16χρονου (δεν συμφέρει κιόλας), καλύτερα που έγινε έτσι. Ίσως, αν το καθυστερήσουν αρκετά, να έχει προλάβει να ξεκαθαρίσει και το τοπίο.
μπα, τον χάσαμε τον νέο :p

πέρα από την πλάκα, σημασία δεν έχει να είναι τούμπανο, σημασία έχει να κολλήσει το μικρόβιο, ας είναι και ένα refurbish με κάρτα των 150€.

Αν γουστάρει, τα σκάνε μετά, αν δεν, ε δεν πειράζει. Καθένας με τα χόμπι του.

Δεν μπορώ να κλείσω μάτι το βράδυ, σκέφτομαι πόσο άδοξα χάνουμε ένα νέο παλικάρι...
Προτείνω να κάνουμε έναν μικρό έρανο στο RQ forum να του πάρουμε ένα μικρό συστηματάκι, έστω και refurbish i5 με μια καρτούλα τσίμα τσίμα να παίζει κάτι.

Εγώ πάντως νομίζω ότι εδώ που φτάσαμε είναι καλύτερα να περιμένει λίγο. Όπου να 'ναι θα ανακοινωθεί η RTX 4070 και θα πέσουν πολύ οι τιμές.

Back