What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ηitman 2015

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Ανακοινωθηκε σημερα το νεο Hitman

http://gamingtheater.net/2015/01/next-gen-hitman-coming-this-year//
θα βγει το 2015 και θα ειναι open world. Περισσοτερες πληροφοριες συντομα.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Σκέφτομαι μόνο μήπως ζοριστεί η 970 σε 4Κ. Λες να χρειαστούμε 980, Μεγάλε Οροκουσάκι;

YΓ Ακούγεται καλό πάντως. Απόλαυσα το Absolution οπότε και εδώ, με ταξίδια σε όλο τον κόσμο και τα σχετικά, πρέπει να είναι πολύ δυνατή εμπειρία!
 

lucky shamrock

Half-Ogre
Joined
Oct 21, 2013
Messages
705
Επιτέλους, θα βγει και άλλος καραφλός ασσασσίνος! Θέλω να μπορώ να διαχειρίζομαι και τα λεφτά από τα συμβόλαια για να αναβαθμίζω το κρησφύγετό του, να του παίρνω τσατσάρες, κλπ. Επίσης, λέει: “You will also be glad to hear that we have removed 47’s magic pockets,” the developer said. “We believe that’s all we need to say about that subject.” Άρα αυτό σημαίνει ότι δε θα χωράει το οτιδήποτε στις τσέπες του;
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
<blockquote>Σκέφτομαι μόνο μήπως ζοριστεί η 970 σε 4Κ. Λες να χρειαστούμε 980, Μεγάλε Οροκουσάκι;</blockquote>

Glacier 2 είναι αυτό. Και τα ίδια reqs με το Absolution να έχει, θα ζορίσει πολλά συστήματα.



<blockquote> και θα ειναι open world</blockquote>

<blockquote>“We’ve adopted an open, non-linear level design approach to the game, ensuring the game will play out across huge, checkpoint-free, sandbox levels. Our aim is to create living, breathing, and believable levels which will allow gamers to play around with the AI to create those unique moments every fan of the Hitman franchise loves.”</blockquote>

http://i.imgur.com/ta8em0J.gifv
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393


Borracho wrote:
Σκέφτομαι μόνο μήπως ζοριστεί η 970 σε 4Κ. Λες να χρειαστούμε 980, Μεγάλε Οροκουσάκι;

YΓ Ακούγεται καλό πάντως. Απόλαυσα το Absolution οπότε και εδώ, με ταξίδια σε όλο τον κόσμο και τα σχετικά, πρέπει να είναι πολύ δυνατή εμπειρία!</blockquote>

Kαι 980 να θελει για 4κ δεν μας νοιαζει γιατι αν κανεις overclcock την 970 σε 1.5 GHZ τον πυρηνα αποδιδει σαν 980. Απλα κανουμε ενα overclock και ειμαστε κομπλε. Το απολαυσα και εγω το Absolution παρα πολυ καλο αν και θα προτιμουσα να ειχε περισοτερη δραση .

 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Καλό νέο.Ας ελπίσουμε να έχουμε επιστροφή στις ρίζες κι όχι πάλι ένα παιχνίδι σαν το νερόβραστο Absolution.Θέλουμε Hitman style,όχι Splinter Cell style gameplay.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287


Raz wrote:
Καλό νέο.Ας ελπίσουμε να έχουμε επιστροφή στις ρίζες κι όχι πάλι ένα παιχνίδι σαν το νερόβραστο Absolution.Θέλουμε Hitman style,όχι Splinter Cell style gameplay.</blockquote>

Έτσι είχαν πει πάντως. Ότι θα είναι επιστροφή στις ρίζες, αλλά με κάποια skill από το absolution. Για να δουμεν

 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559


Raz wrote:
Καλό νέο.Ας ελπίσουμε να έχουμε επιστροφή στις ρίζες κι όχι πάλι ένα παιχνίδι σαν το νερόβραστο Absolution.Θέλουμε Hitman style,όχι Splinter Cell style gameplay.</blockquote>

Δεν μου αρέσει να είμαι απαισιόδοξος, αλλά αυτό που κατάλαβα με βάση το OP είναι ότι ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα δεύτερο Absolution απαλλαγμένο απο την γραμμικότητα του πρώτου. Θα έχει την ίδια μηχανή, τους ίδιους devs, θα είναι "ανοιχτό" σε πολλές προσεγγίσεις και θα έχει και αυτό contracts mode.

 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Δεν το βρίσκω τόσο κακό να κρατήσουν το Gameplay του Absolution , αλλά να είναι οι αποστολές πίσω στις ρίζες τους. Αν δεν έπαιζες την αποστολή σαν χασάπης , τα skils που είχε δεν τα καταλάβαινες καν.

edit
Καλά. Να φτιάξουν τις μεταμφιέσεις ομως. Αυτό που σε καταλάβαιναν για ψίλου πήδημα ήταν σπάσιμο.

Στο Absolution εν τω μεταξύ είχαν τον Kane and Lynch. Στο καινούριο θα έχει Lara;
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Που τους ειχανε? Δεν τους θυμαμαι. Σε ποια πιστα ειναι?
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Επιτέλους!

Γούσταρα το Absolution μια χαρά, αν και 2-3 πράγματα με χάλασαν.

1. Οι μαγικές τσέπες. Δεν μπορεί παρά να είναι ευχάριστο ότι θα απουσιάζει αυτή η μλκ. Φαντάζομαι επιστρέφει και η βαλίτσα για το sniper και γενικά ότι κουβαλάς πιάνει χώρο.

2. Προτιμώ το σύστημα stealth του Absolution με χίλια, αλλά θέλει σοβαρό tweaking. Βρίσκω πιο γαμάτο/immersive το πως σε καταλάβαιναν, από το παλιό που γυρνούσες με την καράφλα με το barcode και δεν ένιωθε κανείς τίποτα. Αλλά να το στρώσουν λίγο. Πχ στο μετρό με ένα σκασμό κόσμο να μη τραβάς την προσοχή αμέσως. Ενώ αν αντικαθιστάς τον ένα και μοναδικό μάγειρα σε ένα σπίτι με 2-3 φρουρούς τριγύρω, φυσικά και να σε παίρνουν χαμπάρι πολύ γρήγορα.

3. Μερικές κάργα γραμμικές πίστες που δεν είχαν καν κάποιο στόχο για σκότωμα. Ήταν λίγο αχρείαστες. Τεράστιες πίστες με open world σχεδιασμό, i would fap to this.

4. Το ότι ήσουν φυγάς και δεν ήσουν βασικά hitman. Θέλω επιστροφή σε κάποια υπηρεσία, να αναλαμβάνεις συμβόλαια και γενικά να είσαι hitman με τα όλα του. Όχι να σε κυνηγάνε σε κάθε βήμα.

Τα παραπάνω να προσέξουν και θα με κάνουν πολύ ευτυχισμένο. Κατά τ'άλλα, η Glacier πανέμορφη, ο σχεδιασμός και τα όσα συνέβαιναν με έκαναν να καίω ώρες ακούγοντας διαλόγους κτλ. Εδώ έκατσα να δω όλη τη δίκη γιατί έτσι. Το shooting για πρώτη φορά δούλευε αψεγάδιαστα, αν και το αξιοποίησα μόνο για κανά challenge. Όταν έπαιζα κανονικά, τα όπλα απλά δεν υπήρχαν anyway. Τα contracts φάση είχαν, αν και στην τελική μόνο τα δικά μου άξιζαν. :dry:

Εν ολίγοις, ΦΕΡΤΕΜΟΥΤΟΝΕΟΗΙΤΜΑΝΤΩΡΑ! :starwars: :throw: :mosh: :drummer: :cheers:
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Προσωπικά,αυτό που θέλω εγώ είναι gameplay σαν των 4 πρώτων τίτλων.Infiltration,assassination,extraction.Κι επίπεδα σαν του Blood Money που ήταν τεράστια και σχεδόν τελείως sandbox.Το Absolution θύμιζε πολύ Conviction.Δεν ήταν τέτοιο παιχνίδι το Hitman και δε χρειαζόταν να γίνει κατά τη γνώμη μου.Είχε το δικό του χαρακτήρα.Καλό ήταν το Absolution,απλά σα sequel με απογοήτευσε λιγάκι.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287


SHREDDER wrote:
Που τους ειχανε? Δεν τους θυμαμαι. Σε ποια πιστα ειναι?</blockquote>


Τον Kane τον πετυχαίνει στην πίστα με την φυλακή. Περνάς μέσα από έναν αεραγωγό και τον βλέπεις να γράφει το γράμμα που έγραφε στην εισαγωγή του 1.
<span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=5t-RVUul4IE</span>

Τον Lynch στην πίστα του οπλοπωλείου . Στο shooting range είναι δεξιά με την καραμπίνα και ρίχνει βρίζοντας fairies....
<span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=x5Y3QgvF9gM</span>


Ψάχνοντας αυτά τα δύο σημεία βρήκα ότι συναντάς ξανά τον kane. Έξω από την φυλακή αυτή τη φορά.
<span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=vGjJhjMsZeA</span>

 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,846
<blockquote> play around with the AI</blockquote>
Ωχ, ελπίζω να μην ενοεί ότι πάλι θα πετάμε αντικείμενα ή θα πυροβολάμε σε διάφορες κατευθύνσεις για να αποσπασουμε την προσοχή...

Είναι αυτό που λέει ο Raz. Το Absolution ήταν σαν το Conviction.

Πέρα από την ΑΙ κ το disguise system που όλοι θέλουμε να αναβαθμιστούν, θέλω επιστροφή του συστήματος rating του Blood Money. Μαζί κυρίως με το σύστημα που όσο πιο επιθετικά έπαιζες κ άφηνες το ''στίγμα'' σου στις πίστες, η φάτσα σου γινόταν γνωστή στις εφημερίδες και σε κάθε επόμενο lvl σε καταλάβαιναν, ήξεραν ποιος είσουν, ακόμα κ αν φορούσες disguise.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Ωχ;;;;; Σοβαρά μιλάς;;;; Σε καταλάβαιναν στις επόμενες αν ειχες γίνει γνωστός σε εφημερίδες κλπ;;;;
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Είχε να κάνει με το επίπεδο δυσκολίας.Όσο πιο δύσκολο το είχες,τόσο περισσότερο μέτραγε πόσο αόρατος ήσουν στις αποστολές.Αν ήσουν τσαπατσούλης,τότε στις επόμενες είχε περισσότερη ασφάλεια,οι φρουροί ήταν πιο πολύ στην τσίτα,έπαιρνες λιγότερα λεφτά για να αγοράζεις εξοπλισμό κτλ.Αυτά περίπου θυμάμαι.Πάνε και κάμποσα χρόνια από το τελευταίο playthrough.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,846


J.Lynx wrote:
Ωχ;;;;; Σοβαρά μιλάς;;;; Σε καταλάβαιναν στις επόμενες αν ειχες γίνει γνωστός σε εφημερίδες κλπ;;;;</blockquote>

Surprised? Βάλτο κ δοκίμασέ το με τελευταίο επίπεδο δυσκολίας (δεν είναι δύσκολο, σοβαρά), σκότωνε φρουρούς, άφηνε ζωντανούς μάρτηρες, μην αφαιρείς την κασέτα από την κάμερα ασφαλείας κ 5-6 επίπεδα αργότερα θα δεις στην εφημερίδα την φάτσα σου με τίτλο ''The notorious agent 47''.


Στο μεταξύ, δεν καταλαβαίνω γτ θέλουν απλά να βάλουν παλιές πίστες κ να μην δημιουργήσουν ένα καινούργιο σενάριο με καινούργιες πίστες. Θεωρώ πως από σενάριο σηκώνει ακόμα αρκετό πράγμα η σειρά.

 
Top Bottom