What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Injustice 2

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Tekken θα προτιμήσουν όλοι. Ειδικά οι PC players που θα το γευτούν for the first time in forever. Το injustice είχε ίδιο gameplay με  ΜΚ9, το injustice 2 θα έχει ίδιο με MKX. Τα εκατομμύρια των οπαδών το έχουν ήδη παίξει το παιχνίδι, οπότε Tekken και ξερό ψωμί. GET READY FOR THE NEXT BATTLE! (Επίσης μη ξεχνάς πως υποτίθεται πως σαμποτάρουμε WB γι&#039; αυτά που έκανε με τα DLC του MKX)<br><br>Θα σου παραθέσω τα λόγια ενός σοφού υπέρ του Tekken σε σύγκριση με τα παιχνίδια Capcom/WB. Νομίζω τον ξέρεις<br><br>Tekken is the only fighting game currently that..<br><span class="bbcode_spoiler">1 Will not have DLC characters<br>2 will NOT have balance updates<br>3 will NOT have DLC stages<br>4 will not have a XL or super or a ultra edition!<br>5 WILL BE RELEASED COMPLETE FROM RELEASE DATE EVRYTHING INCLUDED.<br>Namco is not like capcom and WB. They will sell us a complete game for 50 euros and that is! No more money for stupid DLC. No having to wait months for new characters or balance updates and things like that to be released. Like the old days before 2006 where games were releasing complete from the start. YOU HEAR CAPCOM AND WB?!<br></span>
<div class="bbcode_right" style="text-align:right">
14/6 SHREDDER

<br>Ούτε ο Superman δε θα παίξει injustice 2. Mark my words.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
<blockquote>θα αγορασω το tekken αμεσως μολις βγει για να τους δειρω ολους online!<br></blockquote><br><br>Ακόμα σε περιμένω για Killer Instinct, χελωνομεζέ.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,416
Θα το δουμε αυτο. Αν ξεπερασει το tekken σε πωλησεις το injustice 2 θα γινει πρωτο θεμα σε ολα τα forums και gaming sites!! Και εγω το θελω πολυ το tekken και ανυπομονω να βγει στο pc αλλα θελω και το njustice 2.Αλλο το ενα αλλο το αλλο
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote>Και εγω το θελω πολυ το tekken και ανυπομονω να βγει στο pc αλλα θελω και το njustice 2.</blockquote><br><br>Άσχετα από τις πωλήσεις και το τι θέλει ο περισσότερος κόσμος, εσύ ποιο περιμένεις πιο πολύ από τα δύο;<br>
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,416
Πιο πολυ περιμενω tekken επειδη ειναι το πρωτο που θα βγει σε pc. Πηρε βραβειο καλυτερου fighting στην Ε3 το injustice 2 https://twitter.com/noobde/status/743913378565939200<br><br>Εγραψα για να το δει ο κλεφτης απατεωνας και ψευτης Boon οτι ΔΕΝ το αξιζει το βραβειο μετα απο οτι εκανε στο pc gaming ο παλιανθρωπος. Γραψτε και εσεις για να τον ξεφτυλισουμε !! Ακους εκει βραβειο χωρις pc εκδοση και ενω εχουμε πετσοκομενο το mk10 στο pc! Βρειστε τον αγρια!
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
<blockquote><br>Πιο πολυ περιμενω tekken επειδη ειναι το πρωτο που θα βγει σε pc. Πηρε βραβειο καλυτερου fighting στην Ε3 το injustice 2 https://twitter.com/noobde/status/743913378565939200<br><br>Εγραψα για να το δει ο κλεφτης απατεωνας και ψευτης Boon οτι ΔΕΝ το αξιζει το βραβειο μετα απο οτι εκανε στο pc gaming ο παλιανθρωπος. Γραψτε και εσεις για να τον ξεφτυλισουμε !! Ακους εκει βραβειο χωρις pc εκδοση και ενω εχουμε πετσοκομενο το mk10 στο pc! Βρειστε τον αγρια!<br></blockquote><br><br>Εγώ προσωπικά τον λυπάμαι τον άνθρωπο. Πόση ξεφτίλα να αντέξει πια ένας <strike>άνθρωπος</strike> παλιάνθρωπος; Ας έρθουμε λίγο στη θέση του ρε σρετερΑΚΟ
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,374
Δεν έχει νόημα να βρίσουμε κάποιον χωρίς να ξέρουμε αν φταίει για τη γενικότερη κατάσταση. Το παράδειγμα του Arkham Knight δείχνει ότι ίσως υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με τα παιχνίδια της WB που γίνονται outsourced σε άλλα Studios. Δεν ξέρουμε αν αυτά τα Studios έχουν το απαραίτητο δυναμικό και μπάτζετ για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, ούτε αν ο κώδικας που παραλαμβάνουν από τους developers είναι σε καλή κατάσταση.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
<blockquote>Δεν ξέρουμε αν αυτά τα Studios έχουν το απαραίτητο δυναμικό και μπάτζετ για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, ούτε αν ο κώδικας που παραλαμβάνουν από τους developers είναι σε καλή κατάσταση.<br></blockquote><br><br>Εμείς φυσικά δεν ξέρουμε, η WB δεν ξέρει; Σε φοιτητικά εργαστήρια αναθέτει το porting, και αν ναι, ποιος φταίει;
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,540
<blockquote><br>WILL BE RELEASED COMPLETE FROM RELEASE DATE EVRYTHING INCLUDED.<br>Namco is not like capcom and WB. They will sell us a complete game for 50 euros and that is! No more money for stupid DLC. <br></blockquote><br><br>Μην παίρνεις και όρκο γι&#039;αυτό. Τα Soul Calibur IV & V είχαν χαρακτήρες σε DLC και αντικείμενα για το Character Creation.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br><blockquote><br>WILL BE RELEASED COMPLETE FROM RELEASE DATE EVRYTHING INCLUDED.<br>Namco is not like capcom and WB. They will sell us a complete game for 50 euros and that is! No more money for stupid DLC. <br></blockquote><br><br>Μην παίρνεις και όρκο γι&#039;αυτό. Τα Soul Calibur IV & V είχαν χαρακτήρες σε DLC και αντικείμενα για το Character Creation.<br></blockquote><br><br>Καταρχάς τα λόγια μέσα στο quote μπορεί να τα έγραψα, αλλά δεν είναι δικά μου όπως είπα είναι ενός σοφού.<br>Προτιμώ να μην ασχολούμαι με τη σειρά Soul Calibur και να κοιτώ τη σειρά Tekken. To τελευταίο της σειράς ήταν το Tekken Tag Tournament 2 στο οποίο δόθηκαν όλοι χαρακτήρες DLC δωρεάν. Υπήρχαν και κάποιοι bonus λόγω pre-order αλλά δόθηκαν αργότερα δωρεάν σε όλους. Αυτά που ήταν επί πληρωμή ήταν μουσικά κομμάτια και βίντεο από προηγούμενα Tekken.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,374
<blockquote><br> <blockquote>Δεν ξέρουμε αν αυτά τα Studios έχουν το απαραίτητο δυναμικό και μπάτζετ για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, ούτε αν ο κώδικας που παραλαμβάνουν από τους developers είναι σε καλή κατάσταση.<br></blockquote><br><br>Εμείς φυσικά δεν ξέρουμε, η WB δεν ξέρει; Σε φοιτητικά εργαστήρια αναθέτει το porting, και αν ναι, ποιος φταίει;<br></blockquote><br><br>Φταίει φυσικά η ίδια η WB. Οπότε δεν κερδίζω τίποτα με το να βρίσω τον υπάλληλο Ed Boon όταν αυτός που τον πληρώνει παίρνει τις αποφάσεις. Το ίδιο ίσχυε και με την Iron Galaxy που έφαγε τόσο κράξιμο για το Arkham Knight.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Α καλά, παρεξήγηση, δεν μιλούσα για την παρενόχληση σε Ed Boon του Shredder και των συν αυτό, συμφωνώ με αυτά που λες...
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,416
Η Iron Galaxy το αξιζε το κραξιμο που εφαγε και με το παραπανω γιατι εξαιτιας τους το Arkham Knight βγηκε σε αυτη την κατασταση. Πρεπει η WB να αναθετει τις pc εκδοσεις σε studio που ξερουν απο pc και οχι σε ασχετους. Μα βγαζει τη μαλακια το lego star wars σε 4 μερες και δεν βγαζει injustice 2?
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,374
<blockquote><br>Η Iron Galaxy το αξιζε το κραξιμο που εφαγε και με το παραπανω γιατι εξαιτιας τους το Arkham Knight βγηκε σε αυτη την κατασταση. Πρεπει η WB να αναθετει τις pc εκδοσεις σε studio που ξερουν απο pc και οχι σε ασχετους. Μα βγαζει τη μαλακια το lego star wars σε 4 μερες και δεν βγαζει injustice 2?<br></blockquote><br><br>Μη θεωρείς δεδομενο οτι δεν θα βγει Injustice 2. Ενδέχεται να μην ανακοινώνουν επίσημα το παιχνίδι για PC για να μην εχουν παλι καποια καταστροφική launch.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,416
<blockquote><br><blockquote><br>Η Iron Galaxy το αξιζε το κραξιμο που εφαγε και με το παραπανω γιατι εξαιτιας τους το Arkham Knight βγηκε σε αυτη την κατασταση. Πρεπει η WB να αναθετει τις pc εκδοσεις σε studio που ξερουν απο pc και οχι σε ασχετους. Μα βγαζει τη μαλακια το lego star wars σε 4 μερες και δεν βγαζει injustice 2?<br></blockquote><br><br>Μη θεωρείς δεδομενο οτι δεν θα βγει Injustice 2. Ενδέχεται να μην ανακοινώνουν επίσημα το παιχνίδι για PC για να μην εχουν παλι καποια καταστροφική launch.<br></blockquote><br><br>Πιστευω οτι θα βγει δεν νομζιω να μην βγαλει τοσο μεγαλο τειλο στο pc . Μονο μην κανουν το ιδιο λαθος παλι και το αναθεσουν στην high voltage.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,416
Πολυ πιθανον να βγει και σε pc ειπε ο Boon  http://gametransfers.com/injustice-2-mobile-version-on-the-way-port-for-pc-pretty-likely/<br><br>Ομως για να βγει σωστη εκδοση με τα 4κ textures  nvidia gameworks φοβερο optimization και πληρη υποστηριξη θα πρεπει να το αναθεσουν σε εταιρια που ξερει απο pc οπως η Qloc η Nixxes η καποια αλλη οχι παλι στους αχρηστους της High Voltage. Ε με τετοιο κραξιμο που εφαγε απο εμας κατι πρεπει να κανει!!
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Και να κάνει εγώ δεν την εμπιστεύομαι ύστερα από το γράψιμο που φάγαμε στο mortal kombat. Πρώτα θα περάσει αρκετός καιρός και μετά θα το πάρω.... <br>
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Εξαιρετικός ο τρόπος που ο Ed Boon teasαρε την beta  :w00t: Κρίμα που είναι μόνο για κονσόλες<br><br>https://twitter.com/noobde/status/822123903476789250
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,416
Θα βγει και στο pc beta αλλα μετα απο μηνες. Το ιδιο εκαναν με το Mortal Kombat XL.  Να βαλει και Ελληνικα στο παιχνιδι οχι μονο τα χαζα Αγγλικα. Εχουμε την καλυτερη γλωσσα του κοσμου και αυτοι οι βλακες οι δημιουργοι παιχνιδιων συνεχιζουν να μην βαζουν Ελληνικα ενω βαζουν ολες τις αλλες χαζες και κατωτερες γλωσσες !!!
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,416
Θα θυμαστε πως η pc εκδοση του mortal kombat 9 υπηρχε για παραγγεία σε διαφορα μαγαζια μηνες πριν την επισημη ανακοινωση της το καλοκαιρι του 2013. Το ιδιο συμβαινει τωρα με το injustice 2 καθως ενα καταστημα αρχισε να δεχεται παραγγελιες για την pc εκδοση με ημερομηνια κυκλοφοριας 18 Μαιου μολις 3 μερες μετα τις κονσολες  https://www.bol.com/nl/p/injustice-2-windows/9200000072537685/
 
Top Bottom