J.J. The Greedy Director

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

MaverickStrange

Mind-flayer
O J.J. Abrams θα σκηνοθετήσει και Star Wars :starwars: και Star Trek. Πώς σας φαίνεται? Δεν ξέρω πώς θα είναι το αποτέλεσμα το σίγουρο είναι όμως πως θα τυφλωθούμε από τις λάμψεις...

(Admiral γιατί δεν υπάρχει σταρ τρεκ ειμότικον? Μέγα παράλειψις)

To πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό http://i.minus.com/ibhPbrnZLNPpyQ.gif

Έχοντας δεί το πρώτο star trek και το fringe μπορώ να ακούσω σχεδόν τα ματάκια μου να κλαίνε στην αναφορά και μόνο αυτού του ονόματος.

Για τα Star Wars:
Εγώ το πρώτο που σκέφτηκα είναι αυτό http://i.imgur.com/dahxmV0.jpg

Προσωπικά είχα ξενερώσει από πριν που είχε ανακοινωθεί και τρίτη τριλογία, καθώς ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΒΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΜΥΘΟ. Αρκετά μας είχε γαμήσει την ψυχολογία η δεύτερη. Και πάνω που έλεγα "τι χειρότερο μπορεί να γίνει"; σκάνε και τα νέα του Άμπραμς για σκηνοθέτη. Τον τύπο τον μισώ θανάσιμα για διάφορους λόγους που βαριέμαι πολύ να εξηγήσω τώρα.

Με τα Σταρ Τρεκ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ (ακόμα), αλλά φαντάζομαι κανένας Τρέκις δεν το βλέπει με καλό μάτι όλο αυτό, αν κρίνω από κάτι φιλαράκια που είναι φανατικοί.

Χειρότερα από την νεότερη τριλογία, τα πράγματα είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ να γίνουν.

Και, δεν ξέρω τι λένε οι φανατικοί του κόσμου, αλλά εμένα το reboot του Star Trek μου άρεσε :cheers:

Ως εκ τούτου, εφόσον είμαι οικτρός φαν όλων των projects του Abrams ως τώρα, δεν στεναχωρήθηκα κιόλας.

Bathory wrote:
Με τα Σταρ Τρεκ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ (ακόμα), αλλά φαντάζομαι κανένας Τρέκις δεν το βλέπει με καλό μάτι όλο αυτό, αν κρίνω από κάτι φιλαράκια που είναι φανατικοί.</blockquote>

Εξαρτάται από ποια οπτική γωνία το βλέπει κάποιος. Αν κρίνουμε τον Abrams από την εμπορική απήχηση της τελευταίας ταινίας Star Trek, είναι επιτυχημένος. Αν κρίνουμε από τον "εκμοντερνισμό" του, δηλαδή από την επαναφορά του ονόματος στο mainstream, είναι επιτυχημένος. Αν κρίνουμε από τη σκοπιά ενός blockbuster, είναι επιτυχημένος. Αν όμως κρίνουμε με βάση το νόημα του Star Trek, την ιστορία του και το γενικότερο Status του, ο Abrams είναι για εγκλεισμό στο Rura Penthe ή για να του ρίξεις ένα Ceti Eel στο αυτί (google them).

Τα τελευταία star wars του Lucas ήταν τραγικά από πλευρά σκηνοθεσίας. ΤΡΑ ΓΙ ΚΑ! green screen, διάλογοι και πλάνα σαπουνόπερας και ο George να σκηνοθετεί από τον καναπέ με τον καφέ στο χέρι.

Τον Abrams δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα, αλλά από την άλλη δεν είναι και άσχημος. Μάλλον πιο ταιριαστή επιλογή από κανένα Michael Bay ξερωγώ..

Εγώ πιστεύω πώς ο Abrams είναι καταπληκτικός σκηνοθέτης και πώς αναβίωσε ένα ετοιμοθάνατο κόσμο, όπως αυτός του Star Trek. Έδωσε νέα πνοή από την πανέμορφη οπτική του, και πιστεύω πώς με την ίδια στοϊκότητα θα αντιμετωπίσει και το ένδοξο κόσμο του Star Wars. Στο κάτω-κάτω της γραφής αν θέλετε καλό σκηνοθέτη κάντε petition να πάει ο Mel Gibson.

<span class="bbcode_spoiler"> :trollface: </span>

Εγώ θεωρώ πως πρόκειται για σκηνοθέτη/σεναριογράφο χωρίς όραμα και φουλ φραγκοφονιάς. Ειδικότερα στην τηλεόραση, κάνει την ίδια λούπα συνέχεια. Έχει αρχικές καλές ιδέες, που άλλοτε πιάνουν (alias, lost, fringe) και άλλοτε όχι (undercovers), και στη συνέχεια παρατάει τις ίδιες του τις δημιουργίες, καθώς σταματά να συμμετέχει σε σενάριο και σκηνοθεσία (εκτός από 2-3 διάσπαρτα επεισόδια από εδώ κι από εκεί) και αδιαφορεί μέχρι τέλους πώς θα καταλήξουν. Αλλά κρατάει ρόλο executive producer βεβαίως βεβαίως. Όταν λοιπόν άλλοι καταστρέφουν τις τελευταίες σεζόν και τα φινάλε (προσωπικά απογοήτευτηκα στα alias και fringe, ενώ στο lost η οργή δεν έχει καταλαγιάσει ακόμα) των σειρών που δημιούργησες, κάθεσαι πίσω και τρίβεις τα χέρια σου με τα φράγκα που έβγαλες από αυτές, χωρίς να σε νοιάζει το οτιδήποτε άλλο, μόνο δημιουργός δεν μπορείς να ονομάζεσαι. Γα 'μένα έχει περάσει ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ πολλά χρόνια τώρα.

http://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc

Δεν το ήξερα.Ήταν που ήταν χάλια τα τελευταία SW (κυρίως τα 2 πρώτα) θα τα αποτελειώσει αυτός ο παπάρας.Χέλιον σε βάζω στοίχημα ότι θα είναι πολύ χειρότερα τα καινούρια.

Πω πω, ζω για τη στιγμή που θα δω τον Hellion να γράφει κλαμμένος "George Lucas έλα πίσω, σώσε μας!"

Αρχίσαμε :lol:

<blockquote>The Star Wars cinematic galaxy is about to experience a Big Bang. Lucasfilm is officially announcing <u>new spinoff films that will expand the mythos and depths of the Star Wars universe in previously unexplored ways.</u>

One of the standalone films will be written by Lawrence Kasdan, screenwriter of The Empire Strikes Back, Raiders of the Lost Ark, and co-writer of Return of the Jedi while the other will be penned by Simon Kinberg, writer of Sherlock Holmes and Mr. and Mrs. Smith. The movies will be separate from the upcoming Episodes VII, VIII, and IX, on which Kasdan and Kinberg are also consulting, and are expected to be released sometime after Episode VII. Each standalone film will focus on a specific character, and two spinoff films are currently confirmed.

In a call to investors, Bob Iger, chairman and CEO of The Walt Disney Company, revealed while the original focus was on the highly-anticipated sequel trilogy, the idea of spinoff films was bandied about early and the additional films are now becoming a reality. "We are in development of a few standalone films," he said, "that are not part of the Star Wars saga...there are now creative entities working on developing scripts for what would be those standalone films."

Stay tuned to StarWars.com as more exciting developments unfold.</blockquote>

Aν αρχίσουν να φτύνουν και spin-offs, θα βλέπουμε καμιά 10αριά ταινίες Star Wars να βγαίνουν πριν το 2020.

Τουλάχιστον οι συγγραφείς ακούγονται να είναιι αρτιότατοι.

Εγώ χάρηκα που ανακοινώθηκε από νωρίς ο Lawrence Kasdan και θεωρώ την εμπλοκή του μια δικλείδα ασφαλείας. Από εκεί και μετά, δεν θεωρώ κακή την εμπλοκή του Abrams. Στο Star Trek, όχι μόνο έκανε από σκηνοθετικής άποψης μια πολύ καλή δουλειά (και με σαφώς κατώτερους -όχι απαραίτητα κακούς βέβαια- συγγραφείς), αλλά έβαλε και ένα σωρό αναφορές στο Star Wars. Δηλώνοντας ο ίδιος ανέκαθεν βαμμένος σταργουοράς, είχε πει πως με το Trek δεν είχε ιδιαίτερη σχέση, για αυτό και ξεσήκωσε τόσες αναφορές από το Star Wars εκεί. Οπότε, τουλάχιστον, δεν είναι και άσχετος με τον μύθο. Χειρότερες από τα prequel δεν νομίζω με τίποτα να είναι οι ταινίες. Ίσα-ίσα, ίσως βάλουν και μερικές καλές ιδέες μέσα.

Επίσης, θεωρώ ευτύχημα που, από όλα τα στούντιο, τις πνευματικές περιουσίες του Lucas τις τσίμπησε η Disney. Δείτε τι έχουν κάνει με την Marvel σε θέμα ταινιών από τότε που την αγόρασαν. Βγάζουν το ένα διαμαντάκι πίσω από το άλλο. Και γενικά, οι άνθρωποι της Disney φροντίζουν να προστατεύουν τις επενδύσεις τους προσπαθώντας να βγάλουν ποιοτικό πράμα στις αποκτημένες τους πνευματικές περιουσίες. Έχει και την Kathleen Kennedy εκεί να επιβλέπει τα πάντα, που την θεωρώ επίσης ψιλοεγγυησούλα.

Από εκεί και μετά, θεωρώ πως οποιαδήποτε άποψη, πριν καλά-καλά δούμε έστω και ένα concept art από τις νέες ταινίες, είναι ακόμα πολύ πρώιμη. Τουλάχιστον θα συμμετέχουν άνθρωποι που μέχρι στιγμής τουλάχιστον δείχνουν να έχουν ακόμα κάποια δημιουργικότητα. Οι καλύτερες Star Wars ιστορίες τα τελευταία χρόνια βγήκαν από άτομα που δεν είχαν σχέση με τον Lucas... Καλά να είμαστε όλοι, να δούμε πώς θα πάει.

Northlander wrote:
Εγώ πιστεύω πώς ο Abrams είναι καταπληκτικός σκηνοθέτης και πώς αναβίωσε ένα ετοιμοθάνατο κόσμο, όπως αυτός του Star Trek. Έδωσε νέα πνοή από την πανέμορφη οπτική του, και πιστεύω πώς με την ίδια στοϊκότητα θα αντιμετωπίσει και το ένδοξο κόσμο του Star Wars. Στο κάτω-κάτω της γραφής αν θέλετε καλό σκηνοθέτη κάντε petition να πάει ο Mel Gibson.

<span class="bbcode_spoiler"> :trollface: </span></blockquote>

To spoiler είναι για τον Mel ή για το αναβίωσε ; Και τα δύο μου φαίνονται εξίσου αστεία...

ανδρονικε

ποια ακριβως ειναι τα διαμαντακια της marvel? ο thor και ο hulk? στην καλυτερη εχει βγαλει iron man και avengers που δεν ειναι και τιποτα το σπουδαιο αλλα εχουν πλακα.

για star wars θα το ξαναπω:
λες και η πρωτη τριλογια εφτασε τον πηχη τοσο ψηλα που ειναι αφταστος! σιγα ρε πως κανετε ετσι?
τωρα που η σειρα θα φαει το αρμεγμα της αρκουδας να δειτε τι ξεφτιλικι εχει να πεσει
και επισης πραγματικα ρωτω, υπραχει αραγε κανενας που ειδε sw μετα τα 17-18 ξερω γω και να του αρεσαν, η ολοι οι μεγαλοι που τα γουσταρουν ειναι λογο νοσταλγιας?

rasko wrote:
ανδρονικε

ποια ακριβως ειναι τα διαμαντακια της marvel? ο thor και ο hulk? στην καλυτερη εχει βγαλει iron man και avengers που δεν ειναι και τιποτα το σπουδαιο αλλα εχουν πλακα.

</blockquote>

Σε αυτό το κομμάτι συμφωνώ κι εγώ,αν και μου άρεσε και ο Hulk.Thor,Captain America και Iron Man 2 όμως τα θεωρώ κι εγώ χάλια.Επιφυλάσσομαι για το Amazing Spiderman,γιατί δεν το έχω δει ακόμη.

Ναι ρε φίλε, έχουμε δει τα Star Wars άπειρες φορές μετά τα 17-18 και γουστάρουμε απίστευτα. Για αυτό άλλωστε είμαστε σε αυτό το thread και ασχολούμαστε. Οι παλιές ταινίες, μαζί με τα αριστουργήματα του Spielberg και του Ridley Scott, έφθασαν τον πήχυ τόσο ψηλά που όλα τα blockbusters του Hollywood από εκεί και μετά προσπαθούν να μιμηθούν την συνταγή. Για να μη μένεις με την απορία.

Όσο για το Thor, εγώ το βρίσκω ταινιάρα, ενώ μου άρεσαν αρκετά και τα Incredible Hulk και Captain America (σχετικά με το θέμα, το πρώτο Iron Man και ο Hulk βγήκαν πριν από την εξαγορά από την Disney). Βεβαίως, αυτά είναι γούστα που έχουν να κάνουν και με το με τι την βρίσκει ο καθένας. Δεν βλέπω γιατί μου απευθύνεσαι σε τόσο κατηγορηματικό τόνο. It's Αντρίκος by the way.

Το amazing spider-man και να το δεις καμία σχέση δεν έχει με τη Disney/ Marvel Studios, καθώς η παραγωγή αυτής της ταινίας ανήκει στη Sony /Columbia pictures , όπως και τα 3 προηγούμενα spider-man . Συνολικά η Sony έχει αγοράσει δικαιώματα για 6 ταινίες ( ένας από τους λόγους που δεν παίζει ο spidey στους avengers ).

Για το Star wars ανακοίνωσαν 2 spin-offs σχετικά με το νεαρό Han Solo και τον Boba fett .
Μόνο να μην δούμε και το Jar- Jar Biggs: The untold story ...

Χαχα, kara, πιστεύω ότι στην πραγματικότητα ΟΛΟΙ θα καθόμασταν να δούμε ταινία για την κρυφή ζωή του Jar-Jar! Απλά, δεν θα το λέγαμε παραέξω :lol:

EDIT: Προσωπικά, το Amazing Spider-Man μου άρεσε πολύ. Αρκετά διαφορετικό από τις ταινίες του Raimi, αλλά αρκετά καλοδουλεμένο και πιστό στα comics (τουλάχιστον πήρε μόνο τα καλά στοιχεία από το ultimate continuity). Είχε και τον Rhys Ifans, που μου αρέσει πολύ ως ηθοποιός και μούρη.

αντρικε δεν καταλαβες μαλλον, δεν λεω οτι δεν τα βλεπει καποιος μεγαλος γενικα, λεω αν υπαρχει κανεις που να τα γουσταρε ενω τα ειδε ΠΡΩΤΗ φορα σε μεγαλη ηλικια. γιατι εχω την εντυπωση οτι μονο αυτοι που τα βλεπανε δημοτικο αντε γυμνασιο εχουν καλη γνωμη για sw.
αυτη ειναι η απορια μου οχι αν τα βλεπεις ακομα

θελουμε περισσοτερο χαν λιγοτερ τζαρ τζαρ!Συμφωνω με τον αντρικο πως οι ταινιες της marvel ηταν πολυ καλες (ειδικα για superhero movies).Και rasko εχεις αδικο γιατι παρα πολλοι ειδαν τα star wars οταν ηταν πανω απο 30 και ακομα τα αγαπανε (απο προσωπικη εμπειρια μιλαω)

Back