Jedi Survivor

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
@Χανκ απ' ότι είδα, έχει πλήρες κουστομαϊζέσιο το δεύτερο. Για πλήρες ξύρισμα δεν διευκρινίζει βέβαια. Φαντάζομαι εννοείς στήθος, πλάτη, πόδια, τα πάντα ε;

ΜΠΙ-ΜΠΟΠ!

φουλ μπόντι άτριχος γυμναστηριακός, έτσι για να νιώσω το ιμέρσιο.

Τιμή και δόξα στον τύπο που σε βίντεο-παρουσίαση για τα customization options του παιχνιδιού επέλεξε να κάνει τον Mike Werner.

1681152063370.png

Στο ρεντέντ ονλάιν κούρεμα Άγρια Φαλάκρα παρέα με Αρκάντιαν γενειάδα, θανατηφόρος κι άκρως σεξουαλικός συνδυασμός. Χέρκατ σαν του Μάικ δεν θυμάμαι, μου φαίνεται αδιανόητο να τους ξέφυγε. Αλλά και πάλι είναι κάτι που σίγουρα θα είχα επιλέξει τουλάχιστον για μερικές μέρες μέχρι να ξαναζητήσει το ντέιλι να κουρευτείς. Οπότε και θα το θυμόμουν.

5 μερες εμειναν ακομα! Mετα την αναβολη του SUICIDE SQUAD πλεον το jedi survivor ειναι το δευτερο καλυτερο παιχνιδι της χρονιας(το καλυτερο ειναι το LIKE A DRAGON ISHIN).

Last edited:
  • Processor: 4 core / 8 threads | Intel Core i7-7700 | Ryzen 5 1400
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: 8GB VRAM | GTX 1070 | Radeon RX 580
  • DirectX: Version 12
  • Network: Broadband Internet connection
  • Storage: 155 GB available space
  • Additional Notes: Internet required for non-optional patching, no online play.
Αυτό το 155GB ελεύθερο χώρο που απαιτεί στο δίσκο, μου κάθεται στο λαιμό.

Τόσο δύσκολο είναι να κάνουν προαιρετική την εγκατάσταση επιπλέον γλωσσών, 4k textures κλπ;

BOYCOTT

Ο λαός απαιτεί στελθ σημεία που χειρίζεσαι τον μπιμπομπούπ, ή τουλάχιστον να χτυπάει τίποτα ντρόιντ γκομενάκια και να τα κάνει συλλογή.

Θα προωθήσουμε το αίτημά σας στο αρμόδιο τμήμα.

πειτε μου Please οτι εφτιαξαν τον χαρτη κοντεψα να το σπασω απο τα νευρα μου στο πρωτο εξαιτιας του ποσο κακο ηταν το map!!! κατα τα αλλα φαινεται παιχνιδαρα !

Ισχυει, ο χαρτης του ενα ειναι υπερβολικα κακοφτιαγμενος!

Τι πρόβλημα είχε ο χάρτης του;

Έπρεπε να το πηγαίνεις στο σκάφος για να τον βλέπεις, και δεν ήταν αρκετά λειτουργικός (zoom in/out, κακή απεικόνιση των συνενωμένων τμημάτων κάθε χάρτη κτλ.).

Τον χάρτη του γαλαξία εννοούν; Νόμιζα τον άλλο που έβγαζε ο BD-1.

Τα ίδια προβλήματα είχε και του μπιμπιμποπ

Σίγουρα δεν χρειαζόταν να πας στο σκάφος για να τον δεις ( :p ).

Με το gamepad που έπαιζα εγώ δεν θυμάμαι να είχα προβλήματα στο zoom, όντως κάποια τμήματα είχαν θεματάκια στην συνένωσή τους, αλλά εμένα γενικώς με είχε βολέψει πολύ (όχι ότι δεν επιδεχόταν κάποιων βελτιώσεων).

Πέρα από το προσωπικό μου πάντως νομίζω ότι απείχε πολύ από το να τον χαρακτηρίσεις υπερβολικά κακοφτιαγμένο.

Back