Tη σόγια την μισώ θανάσιμα κυρίως γιατί βρίσκεται σε ένα σκασμό φαγώσιμα χωρίς να σε ρωτήσει. Κάποτε έπαιρνες κάπτεν ίγκλο και το ψάρι σπαρταρούσε μέσα στις κροκέτες. Τώρα σου λέει κάτι σε ίχνη λευκών ψαριών και 80% σόγια. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΟΓΙΑ
Αλλά λέω οι φακές γαμάνε, τίποτα περίεργο ΔΕΝ έχει μέσα, γιατί να μην τρώγεται; Η μανούλα μου το έφτιαξε, εγώ φταίω που της έμαθα να γιουτουμπάρει. Και βουαλά. Σίγουρα πιο γευστικό από την άλλη τη μλκ που δεν έχει καθόλου γεύση. Και σίγουρα δεν είχε μόνο αλάτι που λέει η τύπισσα, τώρα ρώτησα το μπος και μου είπε ότι έβαλε και κάτι φύλα δάφνης στο νερό για να πάρει μυρωδιά, δεν ξέρω αν το έλεγε η συνταγή ή αυτοσχεδίασε αλλά αυτό το μόνο αλάτι προαιρετικά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, εκτός αν είσαι ανώμαλος. Εγώ θα έβαζα και πιπέρι και ότι μπαγιάτικο μπαχαρικό έχω βασικά.
Μετά στο τραπέζι πλάκωσα και τρία μπιφτέκια, αλλά μην το κάνουμε θέμα. Το οποίο με βάζει σε σκέψεις, τόφου από αρακά ΓΙΑΤΙ να μην γίνεται; ΓΑΜΑΕΙ Ο ΑΡΑΚΑΣ ΜΑΝ ΜΟΥ