Δηλαδή... στην πίτσα σου.
Χε χε.
Ένσταση κύριε Πρόεδρε! Καθοδηγεί το ακροατήριο σε αυθαίρετα συμπεράσματα!!!111!!!
Απλώς έχει pizza night σήμερα και ετοιμάζω τις ζύμες. :Ρ
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δηλαδή... στην πίτσα σου.
Χε χε.
Η προσβολή σου ήταν σαχλή, ξενέρωτη και κρύα
ίδια η χώρα η μακρινή που έχεις για κατοικία,
Όπως γνωρίζουν άπαντες που είναι κάποιου κύρους
Στο gaming και στο φαγητό λατρεύουμε τους γύρους.
Κλάψε λοιπόν εκεί ψηλά στην ομιχλώδη Αγγλία
Που δεν θα δεις όσο θα ζεις ποτέ το Pillars 3,
Βασικά, πρέπει να σε κάνουμε ριπόρτ κάθε φορά που ανακοινώνεις ότι πας θάλασσα, γιατί όλοι εμείς οι υπόλοιποι νιώθουμε μειονεκτικά. Στα 3 "φεύγω θάλασσα", μπαν για 1 εβδομάδα.
Αστρόπλοιο για το Star Citizenτι ειναι παλι το μελντάου?
Οπότε έχω να προτείνω πως αν δεν πάει το μποτάκι στη θάλασσα, μπορεί να πάει η θάλασσα στο μποτάκι.
Για μεγαλύτερο ιμέρσιον βάζεις και δύο από τις αγαπημένες σου φουσκωτές κούκλες μέσα και δεν θα καταλάβεις διαφορά. Οι κούκλες παίζει να κουνηθούν και περισσότερο λόγω αέρα πχ, απ' όσο κουνιούνται κάποια από αυτά τα αγγελικά πλάσματα που πάνε παραλία μόνο για να μαυρίσουν τα κωλιά τους.
Το νέο Monkey Island θα έχει χοντρές πειρατίνες? Σημαντική ερώτηση.
Δυστυχώς χοντρή δεν θα έχω δίπλα μου γιατί θα έχω μετά θέμα με την γυναίκα μου
Άσε κουνελε, αν είναι να πίνω μέχρι να γίνω τύφλα και να ξυπνάω μετά δίπλα σε χοντρές, καλύτερα να πάω από Λαγανά να θυμηθώ και τα εφηβικά μου χρόνιαΝαι αλλα μπορεις να την συμβουλεψεις να παρει μερικα κιλα, μεχρι να τελειωσεις το παιχνιδι. Πιστευω οτι θα το εκτιμησει αφου θα μπορει να τρωει οσο θελει, χωρις τις τυψεις και τις ενοχες που επιβαλλει η κοινωνια.
Ρε σεις, αυτός στη μεσαία ακριβώς φωτο κάποιον μου θυμίζει. Μα πόση ομορφιά πχια;;